Şimdi Ara

Rıza Çalımbay Underrated

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Antalyaspor'u 7. hafta da 2 puan ile 17. sıradan aldı şimdi 35 puanla 5. sırada. Çok underrated adam Rıza Çalımbay. Yaşı daha 54 hala genç dört büyükleri hakediyor. Herkes Advocaat'ı takımı kendisi kurmadı diye eleştirmiyor ama Çalımbay da kurmadı üstelik 17. sırada 7. hafta da aldı lig başında da değil. Şimdi FB'nin 1 puan arkasında.



  • Geçen sene 9. bitirdiler bu sezon 17. sıradalardı ama başarılı? Ondan önce 7 maçta galibiyet alamayan takım Rıza hoca geldikten sonra 10 galibiyet almış ama zaten gelmese de çıkışa kesin geçiyorlarmış bu kanıya nasıl vardın acaba? Trabzon 2. devre sadece Olcay'ı mı aldı? Olcay ile beraber 3 oyuncu aldı da çıkışa geçtiler. Kaldı ki Rıza Çalımbay bu TS'yi sezon başında alsa en az 10 puan fazlaları vardı.
  • Fbnin 1 puanla arkasında yazabilmek için konuya maçın bitmesini mi bekledin?

    Antalya spor zaten başarılı bir takımdı, ilk haftalardaki başarısızlığı yüzünden sonradan kendini bulması "Başarı" gibi geliyor olabilir ancak değil, sadece kendini buldular tekrardan, trabzon da aynı şekilde ilk haftalarda çok kötüydü, bu aralar iyi bunun sebebi OLCAY ŞAHAN o zaman? Senin mantığınla böyle oluyor.
  • Teknik direktör dediğin hemen etkisini hissettiriyor zaten. Bak Vitor'a 17 maçta 4 galibiyet almış Münih ile 3 lig maçında 2 galibiyet aldı, devamı da gelecek inşallah. Rıza Çalımbay da bu ligin anadolu takımları için çok iyi hocadır, Antalya'ya katkısı yadsınamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sKjaer

    Fbnin 1 puanla arkasında yazabilmek için konuya maçın bitmesini mi bekledin?

    Antalya spor zaten başarılı bir takımdı, ilk haftalardaki başarısızlığı yüzünden sonradan kendini bulması "Başarı" gibi geliyor olabilir ancak değil, sadece kendini buldular tekrardan, trabzon da aynı şekilde ilk haftalarda çok kötüydü, bu aralar iyi bunun sebebi OLCAY ŞAHAN o zaman? Senin mantığınla böyle oluyor.



    Geçen sene 9. bitirdiler bu sezon 17. sıradalardı ama başarılı? Ondan önce 7 maçta galibiyet alamayan takım Rıza hoca geldikten sonra 10 galibiyet almış ama zaten gelmese de çıkışa kesin geçiyorlarmış bu kanıya nasıl vardın acaba? Trabzon 2. devre sadece Olcay'ı mı aldı? Olcay ile beraber 3 oyuncu aldı da çıkışa geçtiler. Kaldı ki Rıza Çalımbay bu TS'yi sezon başında alsa en az 10 puan fazlaları vardı.
  • Türkiye'de 3 büyükleri çalıştırabilecek hoca sayısı bi elin parmaklarını geçmez. Çoğunda İngilizce bile yoktur oyuncusuyla adam akıllı iletişim kuramaz. 3 büyükleri 2-3 isim dışında hiçbir Türk hoca hak etmiyor kimse kusura bakmasın.
  • Başakşehir de 4. bitirmedi mi geçen sene? Konya desen 3.ydü şuan 7, bunlar olur, senin gibi heycan yapıp "Oo igoru alalım", "Oo sergen müthiş hoca!", "Ümit özat gibi kadıköyde kimse takım oynatmadı harika hoca!" alıyorsunuz anadolu takımı hocalarını, sonra "Aykut hocanın futbolu kanser etti masraflarımı karşılasın" diye konu açıyorsunuz.
  • Antalya, Fenerden daha güçlü takım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sKjaer

    Başakşehir de 4. bitirmedi mi geçen sene? Konya desen 3.ydü şuan 7, bunlar olur, senin gibi heycan yapıp "Oo igoru alalım", "Oo sergen müthiş hoca!", "Ümit özat gibi kadıköyde kimse takım oynatmadı harika hoca!" alıyorsunuz anadolu takımı hocalarını, sonra "Aykut hocanın futbolu kanser etti masraflarımı karşılasın" diye konu açıyorsunuz.

    Başakşehir geçen sene 4. bitirdi bu sene yine ilk 4 de yani? Konya da geçen sene bu haftalarda 3. değil 5. ya da 6. sıradaydı üstelik bu sene Avrupa'da mücadele ettiler. Ben nerede Serger'e müthiş hoca demişim? Serger disiplinsiz,ciddiyetsiz vasat bir hoca yakında düşüşe geçeceğine de eminim. Kanser futbolu oynatan Avcı gibi Aykut gibi hocalardan da nefret ederim. Boş muhalefet yapıyorsun.
  • İlk yarıya göre dedim, aç bak geçen seneki tabloya, sen dedin demedim Sergen konsunda zaten, senin gibi bir anda herkesi parlatanlara dedim, fikrin kötü ve uzatmamalısın hadi sağlıcakla.
  • Konuda mesaj yok nasıl yukarı geldi acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.