Şimdi Ara

rival600 v rival700 ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok acil hızlı sipariş geçmem lazım. Rival 600 yeni çıkıyor detaylarını pek bilmiyorum. Yeni çıkmasına rağmen rival 700 den ucuz yada aynı fiyattalar zannedersem. Kalite ve oyun için hangisini neden tavsiye edersiniz. Teşekkürler.



  • Spesifik bir oyun için mi alıyorsun ? Eğer csgo için ise zowie ec1-b veya ec2-b serilerine bakmanı tavsiye ederim. Genel kullanım açısından rival 600 , rival 310 , sensei 310 veya logitech G403 ta çok iyi mouse lar herhangi biri alınabilir tabi elinin ölçülerini dikkate alıp seçimini yap derim .
  • Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    BF1 ve lol ağırlıklı kullanacağım. Rival 700 önermediniz zannedersem. Rival 600 daha mı iyi tercih olacaktır
  • Yeni sensör , manyetik ağırlıklarla değiştirilebilen mouse ağırlığı , rgb , şık dizayn . Ama büyük bir mouse yani parmaklarınız çok büyük değil küçükse tavsiye etmem , benim parmaklarım çok büyük değil bu yüzden g403 - g pro uzunluğundaki mouse ları kullanıyorum .
  • Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    https://urun.n11.com/mouse/hiper-x-50-6-tuslu-4-dpi-destekli-gaming-mouse-P221577316?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMIk6vi77C-2QIVCi0ZCh1czweEEAkYASABEgKx0vD_BwE&gclsrc=aw.ds

    Hayatım boyunca hep bu tip mouse kullandım. Yaklaşık 1 yıldırda bu mouse u kullanıyordum. Taki bugüne kadar. Bozuldu yeni pcye geçince. arada sağ tık sol tık algılamıyor. 600 yada 700 geçiyor gönlümden. Logiteche nedense hiç sıcak bakamadım içime sinmedi. Aynı intel amd ciler gibi zıt kaldım :D




  • csgoda şuanda G403 elime o kadar oturuyor ki tarif edilemez , sensörü zaten piyasanın en iyilerinden . Mouse ta intel di amd ydi durumu bence yok piyasada steelseries benq logitech finalmouse roccat hepsi sağlam markalar . Olay tamamen tercihe kalıyor belli bir yerden sonra , youtube dan mouse ların bir review ına bak derim . Özellikle rocket jump ninja denen youtuberın reviewlarına bak hemen acele karar verme .
  • 600 daha iyi. Steelseries in en gelişmiş algılayıcısı var içinde truemove3+ dı sanırım. Şu zowielerin görüntüsü iğrenç everest farelere benziyor millet nasıl 60 dolar bayılıyor o fareye anlamıyorum. (Kinzular da berbat bir tasarıma sahip)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikososyal kullanıcısına yanıt
    Ozaman ön siparişe doğru geçelim bari :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.