Şimdi Ara

Rise Online World - Yerli Yapım MMORPG Online Oyun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
5
Favori
12.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Büyük mevzular patlayacak yerimizi alalım
  • Bazı şeyleri biri bir kopyalamaları hoş olmamış. Yanlış bilmiyorsam harpylerin canı bire bir aynı.
  • Muhtemelen kullandıkları haritaları, canavarları, karakterleri vb. satın almışlar.
    Bir çok şey benziyor, hatta bayağı bir yakın :) Eleştiren de var onaylayan da var. Bir de oyuncular topluluk forumu açmışlar. Onuda buraya bırakayım.
    https://forum.ro.web.tr/
  • Efektler aynı KO.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanlar Steam KO geldiğinde bile deli gibi akın etmişti. Knight sevenlerin olayı grafik veya çeşitli aktiviteler falan değil. Herkesin istediği o eski hava basit hava. Yoksa Knight'a yatırılan para ile zaten iyi bir PC dizilir, konsol alınır. Burada PC yetmediği için oynamak zorunda olması değil yani olay.


    Steam'de millet akın etmişti Steam oyuncu dostu dedik ama Premiumlar daha pahalıydı. Sonrasında yine oyunun sahipsiz bırakılması oyunu bitirdi.

    Rise Online World yerine Knight v2 çok daha doğru olur. Efektler, moblar her şey birebir aynı. Bu benim için önemli değil herkesin istediğini istiyorum ben de. Para kazanmak isteyenlerin değil eğlenmek isteyenlerin tarafını tutan bir yönetim istiyorum.

    Belki 1 sene böyle başlar ama yine aynı şeyler olacaksa bu oyun da Steam Ko gibi patlar.


    Bu arada oyunu hiç Knight oynamamış gibi biri yorumlarsam yeni bir oyun olarak yorumlarsam gerçekten rezalet duruyor. 2020'de böyle bir oyun hakarettir. Ancak objektifliği bir tarafa bırakırsak çok heyecanlıyım çıkar çıkmaz başlayacağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 1 Mart 2020; 12:36:1 >




  • o değilde hala "bu knight'ın aynısı" diyen var anla işte iphone görünümlü huawei adamlar knight 2 diyecek halleri yok, mgame izin verir mi buna. biz yıllarca bekledik knight online ı yeni oyun motoru ile yazsınlar, fiyatları TL endeksli olsun.
  • Character Creation ;



    Ayrıca instagram story de dün paylaşılan 2 görsel ;

    Rise Online World - Yerli Yapım MMORPG Online Oyun

    Rise Online World - Yerli Yapım MMORPG Online Oyun




  • Mustafa kullanıcısına yanıt
    2 gün önce gece 01.30 gibi ordaydım bi arkadaşla,tüm bilgisayarlar birden açıldı ve rise online clienti otomatik açıldı yukardan kel ve çıplak charlar düşmeye başladı riseonline adında otomatik botlar.Bugün internette denk geldim meğerse gençliğimizi süpüren oyunun kankasıymış.Hadi hayırlısı ben de meraklıyım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar sonra beni MMORPG'ye döndürecek oyun olabilir.

    Bu arada yeri değil ama Knight'ta şu an para nasıl kasılıyor, nerelerde farm yapılıyor, KO'yu baya unuttum, son halini de pek bilmiyorum. Şu para kazanma işinden ben de yararlansam fena olmazdı ama yardım eden olur mu ki...
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Adamlar aylık 4-5 bin kaldırıyor, fena çevreleri var zor o işler meslek olarak yapanların yanında bize yar etmezler :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paradise Lost

    Adamlar aylık 4-5 bin kaldırıyor, fena çevreleri var zor o işler meslek olarak yapanların yanında bize yar etmezler :)
    Hocam Youtube'tan birkaç videoya baktığımda Maradon'da falan Keilan, Silan vb düşük level yerlerinde çöplerle iyi kasılabildiğini gördüm ama ne kadar doğrudur, doğru olsa bile bize kalır mı o slotlar bilemedim. Benim 70-80 levellik char yapma gibi bir amacım yok, uğraşmam da. Sıfırdan char açıp en fazla seri seri 35-40 level cviarına kasıp bırakırım o şekilde ezik yerlerde kasmanın yolunu arıyorum. Yoksa çoğu kişi Half Troll'de falan kasıyormuş galiba Eslant'ta.

    Bana aylık 300-400 gelse yeter de artar bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 6 Mart 2020; 16:20:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fulton

    Yıllar sonra beni MMORPG'ye döndürecek oyun olabilir.

    Bu arada yeri değil ama Knight'ta şu an para nasıl kasılıyor, nerelerde farm yapılıyor, KO'yu baya unuttum, son halini de pek bilmiyorum. Şu para kazanma işinden ben de yararlansam fena olmazdı ama yardım eden olur mu ki...
    İş değişikliği sırasında 1 ay boş zamanım oldu bu yaz ve farm yapayım dedim. Baya özlemiştim oyunu seneler sonra deneyelim dedim Altar'da.

    Millet yazıyor ya farm yapacağınıza gidip su satın gerçekten doğru. Uğraşmaya değmez. Parayı kaldıranlar belli. Millet ork-human kurmuş ekibi bakıyor işine. Seninle aynı ırktansa karşı ırktaki chara giriyor veya adam çağırıyor sana kastırtmıyor.

    Bazıları da 3-4 pc yapmış priest koymuş 2 warrior AOC dönüyor.

    Benim clan iyi güzel kasıyordu Booro'da onun da drop rate düştü baya. Asas mytril atıyor parçası 30 m partiye bölünce bir şey kalmıyordu. 2 saatte 2 parça almaya başlamıştık son zamanlarda iyice kasma isteği bitmişti. Mitril fiyatları da dibi görünce dedim bu nedir ya 1 simit parasına kasıyoruz resmen. Güzel zamanda millet güzel paraları kaldırmış.

    Yani ben 1 ay zevk için yaptım öyle oyundan geçinmeyi sağlayacaksan sinir hastası olursun millet 1 bus için neler yapıyor.




  • Yeni video geldi gençler. CZ haritası;

  • Oynanacak bi oyuna benzemiyor. Oynayana saygı duyarım. Paten yaparak skill vuruyor
  • Bu oyun çıksada oynayabileceğim adam akıllı bir bilgisayarım yok. Neyse buralarda bir yerde duralım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chebu

    Oynanacak bi oyuna benzemiyor. Oynayana saygı duyarım. Paten yaparak skill vuruyor
    oyuna 2020 yılında çıkacak yeni bir oyun olarak bakarsak öyle oluyor knight online kitlesi dışında oyuncu çekebilecek bir oyun değil
  • Mustafa kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle oyunun eski bir ko oyuncusu olarak aşırı heyecanlandirdigini belirteyim. Ama objektif değerlendirdiğimizde bu oyun zaten yapıldı? Steamko'nun makyajlı halı bu aslında ve steamko'nun da sonunun nasıl olduğunu gördüğümüzde bu oyunun akıbetini tahmin etmek pek zor olmuyor.

    Ayriyetten bu ilk maddeyi yoksaysak bile yine tutmaz çünkü oyunu sen ben oynayacağız, knight online'nin aynısı olan bir oyuna( tasarımlar, oyun motoru falan deme, oynanış hemen hemen aynısı) yeni kitleyi nasıl çekecekler? Objektif bak şu oyun ko oynamamis olsan seni cezbeder miydi ?

    Hadi hadi mu maddeyi de eş geçelim sansimizj zorlayalim, yeni oyuncular geldi diyelim, eski ko oyunculari, zaten bildikleri için oyunda tabiri caizse "god" modunda gezerken yeniler için haksız rekabet doğacak ve kısa sürede birakacaklardir.

    Kısacası ümitli değilim, o güzel oyunlar eskide kaldı, oyunun "moba"sına, oyuncunun milenyum bebesi ne kaldık..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Knight Online dönmeyi düşünüyordum ama insanlar baya şikayetçi, Rise Online haberlerini duydukça fikrim değişti, bakalım beklemedeyiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EscherichiaColi

    Knight Online dönmeyi düşünüyordum ama insanlar baya şikayetçi, Rise Online haberlerini duydukça fikrim değişti, bakalım beklemedeyiz.
    Oynamayın hocam boşverin. Ben en son 2010-11 gibi oynadım adam akıllı. Son aldığım prede plattı. Oynanacak halde değil. Millet kafayı yemiş 200 bin liralık char var oyunda. Böyle oyunu neden oynayalım. Yanda Cs go, Pubg tarzı oyunlar varken.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.