Şimdi Ara

Rise of the Tomb Raider Xbox Game Pass'e Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Larry Hryb twitter üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte Rise of the Tomb Raider'ın mart ayında Xbox Game Pass'e ekleneceğini duyurdu.

       Rise of the Tomb Raider dışında yedi oyun daha önümüzdeki ay sisteminin kütüphanesine eklenecek. Bu oyunlar bu hafta içinde Xbox Wire üzerinden açıklanacak.
     
       Xbox Game Pass şu anda sadece bir aylık aboneliğe sahip ve 20 Mart tarihinden itibaren altı aylık Xbox Game Pass aboneliği kartları seçili perakendecilerde $59.99 fiyattan satışa sunulacak. Larry Hryb'ın paylaştığı fotoğraf 12 aylık abonelik seçeneğinin de geleceğini söylüyor.
     
       Geçtiğimiz ay duyurulduğu üzere, Microsoft Studios'un Xbox One'a özel oyunları çıkış yaptığı gün Xbox Game Pass'e eklenecek. Bu oyunlardan ilki 20 Mart 2018 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek olan Sea of Thieves. Ardından State of Decay 2, Crackdown 3 ve Microsoft Studios tarafından Xbox One'a gelecek diğer tüm oyunlar çıktığı gün sistemin kütüphanesine eklenecek.  




  • Hiç sevinemedim. Gold oyunlarının kalitesi sürekli düşüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten öyle gold da kalite düşüyor sistem güzel ama goldu bozdular ne anladık bu işten?
  • gold oyunları vermesin fiyatı düşürsün 180 tl ödeyeceğimize atıyorum 80 felan ödeyelim yani çöp oyunları bahane ederek fiyatlar uçuk oluyor game pass al gold al ea access al gold sisteminde değişiklik şart madem güzel oyunlar verilmeyecek artık bari yıllık fiyatı düşse
  • Game Pass ile Sea of Thieves in gelmesi bile direk oyunu alacakken yanında bir sürü kaliteli yapımında oynanabilecek olması büyük bir şans bence. Çoğu kişi abone olacaktır , ama gold la birlikte resmen haraca bağlanacağız gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.