Şimdi Ara

Rise Of The Tomb Raider (PS4/PRO ANA KONU) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
13
Favori
28.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iremirem23

    merhaba,

    oyuna başlayalı bir kaç gün oldu belki konuşmak için erken daha soviet installationdayım ama ilk oyun bana daha güzel geldi, yine de tomb raider bu çamurdan olsa da oynanır,

    nedense hikaye çok havada gibi ve trinity bende hiç merak uyandırmadı ama grafikler şahane..

    otomatik aim yok galiba bulamadım, gerçi geçen oyundaki çatışmalar daha zordu bu daha kolay geldi,




    ben en kolayda oynuyorum, oto aim'in allah'ı var, gta gibi kitleniyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uncharted 4'ün kendisini geçtim, kutunun içinden çıkan kitapçığa bile yaklaşamaz tomb raider

    oyna çöpe at tarzı bi oyun. boş zaman geçirgeci.
  • oyun çok güzel bi uncharted 4 olmasa bile beğendim ama shooter dinamikleri çok kötü ya ilk oyunda bile daha iyiydi diye hatırlıyorum sanki
  • büyük bir hayal kirikligi oldu bende
    4kda oynarim diye ps4 pro icin bekletmistim bu oyunu ama zerre degmedi
    ilk oyuna göre catismalar baya azalmis
    hikaye zaten ilkinde yoktu bu oyuna da kafa yormamislar
    ama ilk oyunda atmosfer, oynanis ve oyunun temposu harikaydi ve hikaye eksikligini bu sekilde kurtariyordu
    rise of the tomb raider belirli bir zaman sonra acayip sikmaya basliyor
    bitse de gitsek havasina soktu beni bildigin
  • ve oyun asiri kolay bunu da belirtmek isterim
    zor seviyede oynamama ragmen fazla zorlayamadi beni
    uncharted 4deki zorluk seviyesi cok daha yüksek
    zaten belirli bir zaman sonra acayip op oluyorsunuz
    saglik cantasi bastiktan sonra kisa süreligine ölümsüz oluyorsunuz
    o sirada da catir catir herkesi katledebiliyorsunuz
  • Psn store de oyun 89 tl alcam ama oyun kilidi acma yaziyor digerlerinde boyle bir yazi yok.Killandim alacam da bilen var mi bu ne anlama geliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım oyunu, ayı öldürdüğümüz yere geldim, keyifli oyun ama görevler bir garip ilerliyor sanki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SacredDivinity -- 25 Aralık 2016; 15:33:35 >
  • Oyunu özüne, yani eski serileri baz alarak yapmışlar.tek farkı kolay Olması.herşeye rağmen bana eski serileri hatırlattı azda olsa.özellikle bazı bulmacalarda o eski havayı hissettim diyebilirimvaril sahnesi bunlardan birisi.



    Valla ben keyif aldım,hatta üzüldüm bitti diye :)
  • Oyun hikaye modunda cabuk bitti

    Ve cok kolay tam bir hayal kirikligi

    Grafikler proda cok iyi tek artisi bence bu
  • Ben de başlayalı 1 hafta falan oluyor çok keyif aldım güzel olmuş mekan olarak %80 karlı bölümlerde geçiyor tek eksisi bu biraz daha mekan çeşitliliği olabilirmiş, ekstradan dlcler de mevcut baba yaga, blood ties gibi onlar da fena değil, oynanması gereken oyunlardan genel olarak beğendim.
  • Oyuna 5 gün önce başladım an itibari ile bitirmiş bulunmaktayım. Oyunu sevdim. İlk oyunla karşılaştıracak olursam oyunun ilk yarısı ilk oyunla aynı gibi hiçbir şey katmamışlar neredeyse dedim ama 2. yarıda oyun cidden üstüne bişeyler katıyor. En sevdiğim yanı da az da olsa bulmacaların olması. Tomb raider dediğin bulmacalı olmalı kesinlikle ve bunu da yapmışlar az da olsa. Biraz daha fazla olmasını tercih ederdim. Yan görevler bana göre gereksiz geldi olmasa da olurdu bana göre ama çeşitlilik katması açısından kötü değil. Tek eksisini deathless lar fazla güçsüz olmuş. Normal adamlar daha zordu valla. Uncharted 2deki yaratıklar gibi olsalar daha iyi olurdu. Fazla geleceğine az gelsin ama güçlü olsun. Cidden normal silahlı adamlarda daha fazla zorlandım



    Ps4te oynadım proda oynamadım. Başlarında kasmalar cidden farkediliyordu ama sonradan(2.yarısı diyim yine) hiç kasma olmadı.



    Kontrollerden aim sensivity i azaltamadım bir türlü hep aynı kaldı. Bende mi sorun var veya bulamadım mı bilemiyorum onu.



    Sonu da muhteşem bitti bir dahaki oyunu iple çekiyorum.



    Kısacası puanım 8/10 olur.



    Uncharted 4 ile karşılaştıracak olursam üzelerek söylüyorum ki oynanış, mekan çeşitliliği, bulmacalar ile uncharted 4 alır. Ama ona da 9/10 veririm yani çok da fark yok ama az da olsa var.



    Not: İlk oynadığım oyun tomb raider 1dir. O zamandan beri tekrar tekrar oynamışımdır bütün oyunlarını.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 20 yıldır çıkan çoğu Tomb Raider oyununu oynayan birisi olarak son iki oyundan çok keyif aldım. (En sevdiğim hala 4. oyundur. Last revelation o ayrı. 5. oyunuda çok severim gerçi ikisinide defalarca bitirmişimdir.) Sonuçta oyunun kendini yenilemesi gerekiyordu son 2 oyunda da bunu yaptı yapımcı firma. İlk oyunu daha çok begensemde bunu daha detaylı oynadım açıkçası. Şuan %85 civarındayım. bir kaç görev ve biraz döküman eksik. Oyunun eksi tarafları çok zorlayıcı bir oyun değil. Hayatında oyun oynamayan eşim ilk oyunu bitirmişti bunda da gayet rahat ilerliyor. Arada takıldığında yardımcı oluyorum. Gidilecek yolu bulmak sıkıntı değil. Resmen gözüne sokuluyor zaten. Last revelatiın da böylemiydi. yol bulmak bile başlı başına sıkıntıydı. Birde bölümler arası geçmek zorundaydın bazı şeyleri yapmak için. Bunda çizgisel bir gidiş var. Bulmaca kısmını sadece ekstra olması bir bakıma güzel olsada oyunun zorlugunu düşürüyor. Mağaralarda ki bulmacalar da oldukça kolay. Sadece 2 mağara beni biraz zorladı. Zaten günümüzde youtubu çözümü var biraz takılsan rahat rahat buluyorsun. Böyle olunca da insan çok ugraşmak istemiyor. Eskiden günlerce ugraşırdık. Yeni oyunlar grafiği güzel oynanışı kolay oyunlar. Birde her oyunda kendini geliştirme olmasını da çok anlamıyorum açıkçası. Şimdiye kadar 2 katagorideki tüm geliştirmeleri yaptım. 1 katagorinin de büyük çoğunluğu bitti. Ben karakterin en baştan güçlü olmasını istiyorum. Ne yapabiliyorsa baştan yapsın eski oyunlardaki gibi. Yİne arama bulma olsun karşılığında kupa al. Neyse genel olarak oyunu beğendim yeni oyunu da sabırsızlıkla bekliyorum.




  • Bende yeni bitirdim. Bütün incelemelerde yüksek puan almış olmasına rağmen ben şahsen grafikleri dışında öyle aman aman beğenmedim. Bir kere oyun inanılmaz kolay. En zor'un bir alt seviyesinde oynadım sanırım zorluğun ismi seasoned raider'dı. Oyun boyunca aklımda beni zorlayan hiç birşey hatırlamıyorum. Lara Croft rambo gibi olmuş geleni geçeni doğruyor. Oyunun son boss'unu bile tek seferde geçtim. Zaten başka boss'ta yok oyun boyunca. Hikayede çok sıradan, ufak tefek twist'ler var onun dışında pek bişi yok. Yan görevler ise sıkıcı yapmasanızda olur. Birkaç ekstra güç sağlıyor. Tomb ve crypt'leri yapın zor değil zaten survivor instinct yeteneğiniz sayesinde çok rahat çözüyorsunuz. Oyun sanırım genel kitleye hitap etsin iyice kolaylaştırılmış. Haritada işte sağda solda kutular, item, hayvanlar vs. var onları öldürüp, toplayıp ok, bandaj filan yapabiliyorsunuz. Skill ağacıda pek bir seçim sunmuyor, oyun boyunca hemen hemen bütün skilleri açtım. İyi yanlarıda yok mu var. Oyun süresi fena değil ben yüzde %80'ini 21 saatte bitirdim. Grafikler modellemeler baya güzel.




  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    Açık dünya ve seviye atlama koydukça oyunların dokusunu bozuyorlar. Haklısın. Tomb Raider'ın misyonunu Uncharted üstlendi.
  • Hydralisk kullanıcısına yanıt
    İlk oynadığım oyun tomb raiderdır 2000de ve kesinlikle dediklerine yüzde yüz katılıyorum hocam. Tabi benim en sevdiğim oyunu belli bir noktadan sonra 3 farklı yer seçtiğimiz(nevada, london, bir de ormanlı yer) 2.oyundu sanırım. Nevada daki hapishane bölümünü son çıkan 2 oyuna da değişmem. Ha 2 oyun kötü müydü değildi. Ben eğlenerek oynadım. Ama eski oyunları gibi olsaydı keşke

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rise of the tomb raider

    evet biraz cırmalayalım.....
    https://www.twitch.tv/cabbarahmet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 9 Nisan 2017; 10:4:14 >
  • Oyunda küçük kutulardan çıkan materyalleri ayrıntılı inceliyorum döndür çevir ekranda back tuşu çıkmıyor sebebini çözemedim bazen çıkıyor oyunu aç kapa yapmak zorunda kalıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedenini bilmiyorum ama bu oyun beni çok sıktı. %30 lara geldim ama oyun çok sıkıcı geliyor sanırım daha fazla oynayamayacağım. ilerliyorum ama bir önceki oyun kadar keyifli değil.
  • Pro'da oynarken oyun zırt pırt donuyor. Seçeneklerde 4k seçiliyken oyuna bile giremedim. 30 FPS'ye sabitleme seçeneği ile oynuyorum, onda da 1 saat sonra donmaya başlıyor. Tekrar girdiğinde de 2-3 dk sonra donuyor oyun. Canımdan bezdirdi valla aldığıma pişman oldum.

    Başka yaşayan var mı bunu?
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    İlk oyun daha güzeldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 18 Nisan 2017; 0:17:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.