Şimdi Ara

Rise of the Tomb Raider'ın İlk Oynanış Videosu Karşınızda! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2013 te çıkan oyun gayet güzeldi ama bu oyununda ondan bi farkı yok gibi umarım diğer oyunun kopyası olmaz zaten x360 a çıkması ayrı bi hatada neyse...

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: encuni

tmm anladık ps4 ünüz var .d (konsolum yok)

Oyun PS4 için duyurulmadı.

Oyun sadece 2015 tatil dönemi, yani yıl sonu için exclusive zaten tüm konferans boyunca yazdılar. Büyük ihtimalle 2016 yazı gibi diğer platformlara da gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orjinalden alıntı: StrangerLovely

Kaplamaları sıfırladınız mı Crystal Dynamics'ciğim. Bu oyun nasıl Uncharyed killer oluyor ya biri açıklasın şu sahnelerin birebir aynısı 2013'teki oyunda vardı gram heyecanlandırmadı video bu oyun Goty oluyorsa orada bir sorun vardır ya da fanlarında. Bu grafikler de nasıl efsane oluyorsa artık.

Trollük bulasici mi? Merakdan soruyorum.

• lan bu nasıl bir fanatizimdir arkadaş bu sektörde ki fanatizim futbol da yok vallahi adamı ne hale getirmiş herif kalkmış fallout 4 ile tomb raider kıyaslamış grafik bazın da bu kıyas bana bugatti ile fiatı yakıt tüketimi hakkın da kıyaslamak gibi bir şey

//Intelİ7 6700K/Msi Z170A Gaming M7/Kingston Crucial 16 Gb DD4 2666/WD 2 TB Cavier Black/ PNY CS2211 240 GB/ Crucial Internal Solid State Drive 525 GB SSD M2/ZoTaCGTX 980ti AMP! EXTREME Edition OC/Evga 1000 Walt G2 Gold/AoC AgoN AG271QX//
    Aerocool Strike X-ST Big Tower///Logitech G510s/// Logitech G930///Logitech Z 906///Thermaltake Water 3.0 Ultimate///
    FreeMaNMeliH Korsan Oyun Bağımlısı... Steam///Origin///Ubisoft///Racenet///Social Club ID: FreeMaNMeliH ///Steam FreeMaNMeliH///
    ///Mustafa Kemal ATATÜRK Kronolojisi...///
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    O yüzden yazdım zaten ps4 vs benim gibi pc sahipleri oynayamayacak oyuna hemen camur atıyorlar .d

Orijinalden alıntı: eskhioyuncu

quote:

Orjinalden alıntı: StrangerLovely

Kaplamaları sıfırladınız mı Crystal Dynamics'ciğim. Bu oyun nasıl Uncharyed killer oluyor ya biri açıklasın şu sahnelerin birebir aynısı 2013'teki oyunda vardı gram heyecanlandırmadı video bu oyun Goty oluyorsa orada bir sorun vardır ya da fanlarında. Bu grafikler de nasıl efsane oluyorsa artık.

Trollük bulasici mi? Merakdan soruyorum.

Bu mesajdan nasıl trollük çıkarttınız söyler misiniz? Gerçekleri söylemek mi trollük?

Cok basit "CD kaplama koymayi unutmus" bu bir trolluk.Surda düsük cözünürlükde,fuar esnasinda alinma bir video ile oyuna b... atma cabasi da nedir.Adamlar XBL'a yüksek cözünürlüklü ayni videoyu koydular bir bak bakayim kaplama var mi yok mu

Cok basit "CD kaplama koymayi unutmus" bu bir trolluk.Surda düsük cözünürlükde,fuar esnasinda alinma bir video ile oyuna b... atma cabasi da nedir.Adamlar XBL'a yüksek cözünürlüklü ayni videoyu koydular bir bak bakayim kaplama var mi yok mu

Yüksek çözünürlükten izlediğimde bir bakayım diyorum Lara'nın kıyafetine ama o da ne bakamıyorum neden? Kırmızı bir yüzeyden başka bir şey yok yani çözünürlük bunu düzeltemiyor maalesef. Şimdi tabii sanıyorsun ki oyun sırf Xbox'a timed exclusive olacak diye kıskançlıktan kudurmuşum tuttuğum yerden saldırıyorum. Bu oyun diğer platformlara çıkınca da söyleyeceğim bu oyun Uncharted killer olamaz ha grafikleri bilemem ben bu videoya göre yorum yaptım ve durum hiç de iç açıcı değil umarım düzelir bu durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely

quote:

Yüksek çözünürlükten izlediğimde bir bakayım diyorum Lara'nın kıyafetine ama o da ne bakamıyorum neden? Kırmızı bir yüzeyden başka bir şey yok yani çözünürlük bunu düzeltemiyor maalesef. Şimdi tabii sanıyorsun ki oyun sırf Xbox'a timed exclusive olacak diye kıskançlıktan kudurmuşum tuttuğum yerden saldırıyorum. Bu oyun diğer platformlara çıkınca da söyleyeceğim bu oyun Uncharted killer olamaz ha grafikleri bilemem ben bu videoya göre yorum yaptım ve durum hiç de iç açıcı değil umarım düzelir bu durum.

Tamam rüyanda PS4 de daha yüksek grafiklerle oynadiginda övmeye baslarsin

bak hic kaplama koymamislar

https://www.youtube.com/watch?v=iGFfeNjxnb0

• Adamlar yapmış, fazla söze gerek yok.

Oyun yine her zamanki gibi mükemmel gözüküyor. X360'a çıkması bencede hatalı. Next-gen'e yakışır bir şekilde sadece X1'da olması gerekirdi.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Uncharted çakması gibi yorumlara anlam vermek mümkün değil sonuçta o zaman Uncharted de Indiana Jones çakması. Zaten millet hemen unutuyor ama ilk Uncharted yapılırken Tomb Raider dan etkilendiklerini söylüyordu geliştiriciler ve bir önceki Tomb Raider zamanında da onun geliştirici ekibi Uncharted den etkilendiklerini söylüyordu tabi şu an Xbox One ex. olduğu için böyle bir açıklama yapmıyorlar. Ben PC ve başka platformlara geleceğine kesin gözüyle baktığım için oyunu merakla bekliyorum ve oyunların birbirine benzemesinde bir sıkıntı görmüyorum, sonuçta ikisi de güzel oyunlar.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • Bu oyun bence uncharted dan daha iyi bi oyun.. bu unchartedı putlaştıran bi süper mariocu kesim var.. onların yaftalaması o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 16 Haziran 2015; 18:47:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.