Şimdi Ara

RioTR spikerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi bu kadar mı saçma sapan bir yorumlar. bu kadar mı Faker yalaklığı adam fail ulti attı bunlar diyor gelmemeleri için attı bunu böyle düşündü mükemmel zeka. SK ne kadar geriden başlasada dıyor adamlar altında hep önde ilk drake baron adamlarda geridelerdi diyor. Abi tamam fakerde xiy bence bu mac kesınlıkle daha ıyıydı fakerden ama bu kadar sacma yorumlar olamaz ya

• Lee Sin duvarın arkasına ward koyup W ile atlar
    " Oooo muhteşem hareket "
  • ben TR sunumlarını izlemiyorum hatta Tr riotu uzun zamandır izlemiyorum en güzeli orjinal riot sunumları Tr dekilerin birşey bildiği yok sadece saçmalıyolar riotun başında olsam 5 dakka tutmam kovarım alayını
  • TR den mi izliyorsuuz yazık la size hele armina varsa hiç izlenmez coni reyiz varsa izlenir bi.
  • Oyun bilgisi 0 olan adamları oturtmuşlar başına konuşuyorlar işte, Dp'yi tuttukları gibi Skt'i de tutuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuksek Sosyete

TR den mi izliyorsuuz yazık la size hele armina varsa hiç izlenmez coni reyiz varsa izlenir bi.

Armina anlatıyor SKT-OMG macını abi bir adam bu kadar kıl olabilir ya. Faket zhonya basıyor armina işte beyin işte akıl işte bilmem ne hepsi birleşince böyle faker gibi biri olabiliyorsun . Lan itemi niye aldın basıcan tabi bende basıcan tfde focus yedikten sonra sende basıcaksın neyin tecrübesi neyin beyni. Xiyang fakere neredeyse tek attı fakerin boş anına geldi sanırım yoksa böyle olmazdı. Abi baban mı faker senin anan mı ya bu kadar ne yalak
  • Vayne ulti açıp takla atar işte vayne mekanikleri
  • Her şeyden önce Armina diye nick mi olur la xd
  • syndra pickine ziggs dedi ve ziggs le ilgili anlatmaya başladı. 3-5 dk farkına varmadı. Riotun çaycısını koysan bunlardan daha bilgilidir.
  • muhteşem bir ulti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Vayne ulti açıp takla atar işte vayne mekanikleri

öle dediyse lel
  • Lethilion-Coni-Glandal üçlüsü çok sağlamdı hem oyun bilgisi hem yorum olarak hepsinden üstündü bu üçlü ancak lethilion gitti coni pariste glandal da pek sık gözükmüyor adam yorgun herhalde bütün yıl türkiye yi gezdi
    gerisi beş para etmez alikante ye çok sinir olanlar var ben pek sinir olmuyorum açıkcası kendini geliştirdi daha mantıklı cümleler kuruyor ama o kel bıyıklı adını unuttum armina falan hiçbir şeyden anlamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

http://beta.azubu.tv/Riot_Games burdan izleyin.

+1 Twitchden çok önde 1080pde hiç takılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fAlleNz16

quote:

Orijinalden alıntı: Yuksek Sosyete

TR den mi izliyorsuuz yazık la size hele armina varsa hiç izlenmez coni reyiz varsa izlenir bi.

Armina anlatıyor SKT-OMG macını abi bir adam bu kadar kıl olabilir ya. Faket zhonya basıyor armina işte beyin işte akıl işte bilmem ne hepsi birleşince böyle faker gibi biri olabiliyorsun . Lan itemi niye aldın basıcan tabi bende basıcan tfde focus yedikten sonra sende basıcaksın neyin tecrübesi neyin beyni. Xiyang fakere neredeyse tek attı fakerin boş anına geldi sanırım yoksa böyle olmazdı. Abi baban mı faker senin anan mı ya bu kadar ne yalak

onlardan forumda da var bende çok sinir oluyorum. Az bişey bile ingilizce biliyorsan riot gamesden izle yayını hem daha zevkli hemde birşeyler öğreniyorsun en azından TR de ki gibi ikidebir yayın kesilmiyor

• Bunlar birini sevdi mi hatalarini gormuyorlar ayrica. Riot spikerleri fakerla falan da asiriya kacmadan dalga gectiler yine de. Tarafsiz olmak da izleyicileri cekiyor demek.

• Adam 0-4 gidiyor bizimkiler hala adamı övüyor yok işte ne kadar ölse de faker o faker !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wednesday 13 -- 11 Mayıs 2014; 17:13:23 >
  • Tr izlemeyin ingilizceniz yetiyosa.Yazın glandal-coninin yayınları sarıyodu lcs ve worlds yayınlarını izlemiştim o zamandan beri tr yayını izlemiyorum , ingilizcem gelişti eu-na spikerleri sağolsun.
  • armina oğuzhan kılıçaslan
  • Jhonnie-Lethilion yayınları güzel oluyordu. Ne zaman Armina-Charmie maç sunmaya başladı, işler o zaman .. sardı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.