Şimdi Ara

Riot un eşleştirme sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz olsada çözdüğümü düşünüyorum. Oyunda 2 Lane seçip aratıyoruz. İlk önce seçtiğimiz ilk Lane geliyor ve oynuyoruz. Eğer oyun kazanmaya başlar ve seri yakalarsanız bu sefer ikinci seçtiğiniz Lane gelmeye başlıyor. Böylece oyun içinde değilde maç geçmişinde denge sağlanmış oluyor. Ben böyle tecrübe ettim. Sup seçince direk gelmesini ise henüz çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauron -- 23 Mart 2016; 14:39:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse support oynamıyor seçen olursa havada kapılıyor :(
  • Dediğinle alakası yok sup seçince direk gelmesinin nedeni kimse sup seçmiyor acelem olduğu zaman sup seçip giriyorum anında maç geliyor malphite ya da volibear kitliyorum %80 gg oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı maclar dk 10da 8-0 geriye dusup 20de sur cekilio bende bunu anlamiyorum gercekten bazi maclari tasimak icin bulundugunuz kumeden 5 kume daha fazla yetenege sahip olmaniz gerekiyor unlucky

• Çok değişik bi sistem arada duo girdiğim arkadaşla bot pre kalsın diye ben alt + destek o ise destek + mid seçiyor ama bana destek duoma ise mid verdiği oluyor gerçekten neyin ne olucağı hiç belli olmuyor.
  • Support ve doldur seçtiğimde jungle verdi iki kere.

• quote:

Orijinalden alıntı: craftix

Çok değişik bi sistem arada duo girdiğim arkadaşla bot pre kalsın diye ben alt + destek o ise destek + mid seçiyor ama bana destek duoma ise mid verdiği oluyor gerçekten neyin ne olucağı hiç belli olmuyor.

mid yerine destek/alt seçsin oda niye mid seçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaythamKenway

quote:

Orijinalden alıntı: craftix

Çok değişik bi sistem arada duo girdiğim arkadaşla bot pre kalsın diye ben alt + destek o ise destek + mid seçiyor ama bana destek duoma ise mid verdiği oluyor gerçekten neyin ne olucağı hiç belli olmuyor.

mid yerine destek/alt seçsin oda niye mid seçiyor

2 kişi girmek için en az 3 rol seçmen lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.