Şimdi Ara

Riot Japan Şampiyon Seslendirmelerinden Bazılarını Yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yasuoyu Gintama'deki Gintoki,
    Ziggs'i Tokyo Ghoul'daki Kaneki ken ve Your Lie In April'deki Arima Kosei
    Master yi'yi FMA Brotherhood'dan Hughes seslendiriyormuş. Diğer isimler de epey ünlü ayrıca. Bomba olacak bu seslendirme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teemo Erdoğan -- 19 Ekim 2015; 20:01:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyi be.
  • hughes
  • Hadi dalalım

• twisted fate ''jaa naa'' çok efsane olmuş, bütün seslendirmesini çok merak ettirdi :)
  • Abi Twisted fate "cana" diyerek gitti öldüm ben
  • Baya bir sağlam olacağa benziyor. Duruma göre kore yerine japon seslendirmelerini kullanabilirim.
  • Aynen tf'nin jaa na çok efsane, öyle böyle değil. Bu seslendirme bir gelsin deli gibi tf alıp fedlicem o kadar efsane olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Baya bir sağlam olacağa benziyor. Duruma göre kore yerine japon seslendirmelerini kullanabilirim.

Güzel kore seslendirmesi.

• sOAZ kullanıcısına yanıt
    Bilerek türkçe yaptım o maçlarda. Ki Zed videolarını da öyle yaptım. Tepki gelmesin diye sanji kardeş.
  • Ne tepkisi gelebilir ki sen nie korece oynuon yha mı dicekler
  • Kız karakterlerin seslendirmeleri çok başarılı. Kullanıcam sanırım .

Tepkiden kastım yeni başlayan biri bu seslendirmeyi gördüğünde benimki neden böyle değil diye mesajlar atmasın diye yaptım.
  • Senin için iyi olmaz mıydı ? Cevap vererek post kasardın ne güzel işin de bu sonuçta
    Ben sen değilim sanji kardeş.
  • Her konu hakkında bir cevabın olduğu için sana soruyorum olay nedir ?

• Ben olsan adam olurdun zaten
  • ingilizceden sonra japonca ve almanya en güzel dil bence işi biliyor japonlar seslendirmede ama anime gibi olmuş. hele annie resmen japon anime veletlerindeki tatlı olmaya çalışan kızlara benzemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 19 Ekim 2015; 20:49:39 >
  • seslendirmeler artık japonca olur. yoksa diğer türlü zevki çıkmaz. dublaj ve seslendirme konusunda milletimiz ve japonlar çok ileride. seyretmiyor yaşıyoruz.
  • Faulen kullanıcısına yanıt
    Almancaya güzel mi dedin Bazı almanlar sırf ass(katliam)ve Fünffachtötung(beşte beş) yazdıgı için ingilizce kullanıyor Ama japonlar hakkında sana katılıyorum cidden çok güzel olmuş
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.