Şimdi Ara

Riot delirdi iyice durduk yere uyarı geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün 1 oyun attım onda da zafer aldık herşey normal ne küfür var takım içinde ne bir sataşma gayet iyiydi yani :D sonra birkaç kere oyunu kapattım actım arkadaslarla chat'ten konustuk falan duo girelim diye :D film indirdim falan oyunu tekrar actım yine birşey yok yarım saat sonra baktım uyarı gelmiş :D ne alaka yani arkadaş oyuna girmemişim etmemişim son oyunumun üzerinden saatler geçmiş ve oyunu birkaç kez açıp kapattım yani uyarı son oyundan sonra gelse görürdüm birçok defa ama durduk yere uyarı geldi :) nasıl yaptılar bilmiyorum ama helal olsun valla şaşırdım.

varmı böyle birşey yaşayan birisi durduk yere ban falan yemeyelim :D

• Bazen oyun sonrası Honor'lar bide sonradan gelebiliyor , Muhtemelen o an aldığın bir uyardı bildirimi geç gelmiştir.
  • Okumayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D
  • Geçenlerde banada geldi oyun bittikten sonra neymiş taciz ve hakarette bulunuyormuşum.Sezon 1 in ortasından beri oynarım 2 tane accountum var westte bırakın banlanmayı uyarı bile almadım ama gel görki tr de kimseye küfür etmeme rağmen uyarı aldım.Kötü oynayana kötü oynuyorsunda mı demiyeceğiz ya da hata yapana hatasınıda mı belirtmeyeceğiz.Westte uyarı almadıysam 3 senedir Türkiye serverında hiç uyarı almamam lazım Riot Tr nin gelip bana madalya takması lazım normal şartlarda örnek oyuncu diye ama beyfendiler uyarı veriyor.RİOT TR OP...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

Geçenlerde banada geldi oyun bittikten sonra neymiş taciz ve hakarette bulunuyormuşum.Sezon 1 in ortasından beri oynarım 2 tane accountum var westte bırakın banlanmayı uyarı bile almadım ama gel görki tr de kimseye küfür etmeme rağmen uyarı aldım.Kötü oynayana kötü oynuyorsunda mı demiyeceğiz ya da hata yapana hatasınıda mı belirtmeyeceğiz.Westte uyarı almadıysam 3 senedir Türkiye serverında hiç uyarı almamam lazım Riot Tr nin gelip bana madalya takması lazım normal şartlarda örnek oyuncu diye ama beyfendiler uyarı veriyor.RİOT TR OP...

TR'de chate bir şey yazma adamlar sana kılsa reportlarsa veriyolar uyarıyı report sayısına göre veriyolar sanırım adamlar incelemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

Geçenlerde banada geldi oyun bittikten sonra neymiş taciz ve hakarette bulunuyormuşum.Sezon 1 in ortasından beri oynarım 2 tane accountum var westte bırakın banlanmayı uyarı bile almadım ama gel görki tr de kimseye küfür etmeme rağmen uyarı aldım.Kötü oynayana kötü oynuyorsunda mı demiyeceğiz ya da hata yapana hatasınıda mı belirtmeyeceğiz.Westte uyarı almadıysam 3 senedir Türkiye serverında hiç uyarı almamam lazım Riot Tr nin gelip bana madalya takması lazım normal şartlarda örnek oyuncu diye ama beyfendiler uyarı veriyor.RİOT TR OP...

Sorma tr'ye döndükten sonra sinirim bozuldu attığım ticketlarada dalga geçer gibi cevap verdikleri için bir ara oyun boyu küfür ediyodum.Tabi chat cezası geldi ve bıraktım küfür etmeyi insanlarla yapıcı konuşmaya devam ediyim dedim.Adamlara yanlış build yaptığını veya yanlış oynadığını düzgünce anlatıyorum hem bilmişlik taslıyolar hemde reportluyolar.İncelenmediği için direk 50 maç cezası daha aldım.Konuşma haklarımı bunlara oyun öğretmek içinmi harcayım yoksa küfür etmeyemi kararsızım şuan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım bu gün oyundayken chat ban yedi :D
  • botlar bana honor verdi ya la
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.