|
"Rimworld - Core, İdeology, Royalty, Biotech" Türkçe Yama V. 1.4.3704 Son sürüm Edit:Arkadaşlar githubdaki herkesin yetkisi olması yüzünden herkes kafana göre oraya adını yazacağım diye dosyaları falan değiştirmişler yazdığım kodlar gitmiş yama bozulmuş 65 bin satırlık 6 ay emeğim bu insanlar yüzünden çöp oldu bin pişman oldum oraya yüklediğime....Yamayı güncellemek istesem tekrardan 65 bin satırı kontrol etmem gerek ki 65 bin satır dile kolay..... Ve kişisel hayatımda sıkıntılarım var yama ile ilgili bir gelişme şu anda gözükmüyor dileyen dosyaları kontrol edebilir düzeltebilir ama dediğim gibi 65 bin satırı kontrol etmek min 3 aylık iş yeni başlayan biri için ki kimse 65 bin satırlık bir işe bulaşmaz zaten zatım dışına kimsenin bu zamana kadar yama yapmamasının nedeni oydu.Hepinize teşekkür ederim. Keyifli ,eğlenceli oyunlar dilerim. edit: Bu githubdaki insanlar kadar utanmaz arlanmaz kişiler görmedim hayatımda,hem yamayı bozuk hem zeytinyağı gibi üstü çıkmak biz yaptık katkımız var hangi satırı siz çevirdiniz hangi kodu yazdınız saldım ben yamayı arkadaş bu gibi insanlar ile uğraşmak istemiyorum.Başka birisi yaparsa yapar yamayı. GitHub - Ludeon/RimWorld-Turkish: Turkish language translation of RimWorld. https://github.com/Ludeon/RimWorld-Turkish![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 18 Nisan 2024; 18:11:52 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt