Şimdi Ara

Rikudou Sennin kimdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Naruto evreninde ninjaligin baslangic zamanlarina dogru bir yolculuga cikalim. O zamanlarda ninjalik diye bir kavram yoktu, samuraylik vardi. Samuraylar peki kimlerin adamlariydi o zamanlar koy kavrami yokken ne vardi aslinda naruto evreni ne kadar genis orasi simdi muamma ama buyuk ihtimal ulkelerin ninjalardan baska ozel bir ordusu vardi. Neyse simdi gelelim gunumuze bu rikudou sennin kim gercekte nasil guclere sahip jutsulari nasil yaratti ve bir efsane haline geldi

Gunumuze gelelim kendini rikudou seviyesine yanastiran 3 kisi var Tobi, Kabuto ve Madara

Rikudou Sennin kimdir ?

Rikudou Sennin kimdir ?

Rikudou Sennin kimdir ?

Buralarda goruyoruz kabuto kendisinin Rikudou sennine en yakin kisi oldugunu soyluyor. Tobi hem senju hem uchiha dnasina sahip ve rinnegan ile sharingani var, elinde 7 bijuu, kin-gin bros ve gedou mazo var o da kendisinin rikudou oldugunu iddia ediyor. Madara da rinnegani acmaya calismis, kabuto onu hayalini gerceklestirdi bir nevi Rikudounun gucune sahip oldugunu ima etti kabuto madara icin.
    Simdi gelelim hangi adam rikudou sennine en yakin gercekten. Bunun icin Rikudou Senninin gercekte hangi guce sahip oldugunu bilmemiz gerek.

Rkiudou senninin bilinen en buyuk guclerinden biri Izanagi

Rikudou Sennin kimdir ?

Simdi Tobinin dedigine gore izanagiyle sadece gercegi hayale cevirmiyorsun hayali gercege de cevirebiliyorsun burasi cok onemli cunku bu gucun jutsulari yaratmayla cok alakasi var. Rikudou Sennin Izanagiyi sistematik halde kullanip jutsulari olusturdu, Ninjtsu,taijutsu ve genjutsu. bunlar temel jutsular ama benim tezime gore rikudou zamanindan once klanlar vardi ve bunlarin ozel yetenekleri vardi ve Rikudou Sennin bunlara cakralarini kontrol etmeyi ogreterek ozel kekkei genkai jutsulari kullanmasini sagladi , ayrica bazi ozel jutsular da vardi bunlarin cogunu Rikudou sennin izanagiyi kullanip yaptiysa gozu nasil gitmiyor? Cunku rinnegani var. EMS den bile ust seviyede olan rinnegandan bahsediyorum yaratmayi saglayan. Bir de 666 jutsu olayi var 666 ozel jutsu ve 666 yi temsil eden bir jutsu, ve bunlarin hepsi bir mabedde gizli, peki neden gizli, cok tehliklei olduklari icin mi ? Simdilik onu konusmak icin erken. Rikudou da neden rinnegan var asil onu dusunmek lazim, ve neden ona Sage diyorlar, 6 yolun bilgesi...

Cunku duz mantikla dusunursek adam gercekten Sage di yani Senjutsuyu kontrol edebiliyor, peki nasil sage olmus olabilir ya da daha dogrusu kimden ogrendi sage modu?

Bilinen simdi 2 sage mod var biri kabutonun yilan sage modu

Rikudou Sennin kimdir ?

Digeri ise Narutonun Kurbaga Sage Modu

Rikudou Sennin kimdir ?

Simdi ilk resme donelim Kabuto kendisinin rikudouya en yakin oldugunu soyluyor ama gucune de madaranin sahip oldugunu ima ediyor, yani bir bakin sunu yapabilen bir adam nasil rikudoya kabutodan daha yakin olamiyor?!!

Rikudou Sennin kimdir ?

Demekki Rikdounun gercek gucu gozunden degil vucudundanmis peki goz gucu nerden geliyor. Tabiki Jubi den... Peki Jubiyi nasil kendine muhurleyebildi > Demekki muhur de yapabiliyor bu adam ama nasil Kimden ogrendi. Demekki onun zamaninda onun kadar guclu sahislar olabilir.
    Rikudou jubiyi kendine muhurleyince yavastan ona benzemeye basladi gozlerinde rinnegan olustu aynen Narutoda ofkelenince kyubinin gozlerini almasi gibi. Ama bir durum daha var Jubide natural chakra da vardi. Sage chakra icin cok uygun bir kaynak. Iste simdi burada 2 buyuk teori geliyor.

1- Rikudou Sennin Sage Modu Juubiden ogrendi ve sonra kotu gucler jubiyi kullandi, rikudouda buna izin vermeyip jubiyi kendine muhurledi

2- Rikudou Sennin Jubiyi muhurledikten sonra sage oldu o zaman onu yenmesi ve muhurlemesi icin ozel bir sey kullanmasi gerekti, bu da demek oluyorki ninjaliktan once sadece samuraylik yoktu, Buyuculuk ve Muhurlemeler de meshurdu ama rikudou bunlarla savasti ve kendi sistemini kurdu (biraz fantastik oldu) ama su mantik var Narutonun cogu filmini izlediyseniz Bas dusman cogunlukla bir Demon oluyor
    Shipuden 1 de Moryou

Rikudou Sennin kimdir ?

Shippuden 2 de Zero Tails
     Rikudou Sennin kimdir ?

Shippuden Blood Prison da Satori
     Rikudou Sennin kimdir ?

ayrica narutonun 2. filminde (Legend Stone Of Gelel) antik zamandan kalma ozel kristaller vardi demekki naruto dunyasinda baska guc kaynaklari da varmis ninjalik disi.

neyse bu 2 teoriden biri gerceklesebilir kishi hangi kafayla yaziyor onu bilemem Peki neden 2 farkli sage mod var belki de 3 cunku kabuto shikotsurin denen bir yerden bahsetti . Hatirlarsaniz abla jubi kurbagimsi bir sekilde oturuyor demisti, bot da gedo mazo ejderha ruhuna sahip demisti ki gedo mazo jubinin iskeleti gibi duruyor. O zaman bu durumda Rikudou sennin Jubinin cakrasini 9 a bolup onlarla 9 tane canavar yaratti. Vucudunu ve natural cakrasinida 3 e bolup onlarla Gama sennin ve Yilan sagei ve diger yaratigi olusturdu. Kabuto ve Narutonun su an rikudoya yakinligi ancak bu mantikla olabilir. Evet simdilik bu kadar, yorumlari alayim
    OSiRiuS isimli Üye şuanda online konumundadır

• güzel bigliler. çoğu alıntı.
  • Ben cevap vereyim , foruma yeni üye olup her yere gerekli gereksiz mesaj birakan liselidir.

Rikudou Sennin kimdir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 16 Kasım 2013; 4:03:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

Ben cevap vereyim , foruma yeni üye olup her yere gerekli gereksiz mesaj birakan liselidir.

Rikudou Sennin kimdir ?

ben yeni üye oldum kuralları pek bilmiyorum o yüzden küfürsüz saygı cercevesınde messjlar atıyorum hatamız varsa affola

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ben cevap vereyim , foruma yeni üye olup her yere gerekli gereksiz mesaj birakan liselidir.

Rikudou Sennin kimdir ?

bide çok mesaj atmak kötü birşeymi ? Yasaksa uyalım

• quote:

Rikudou Sennin kimdir ?

hocam çok özür dilerim çok mesaj atmak kötü birşeyse size rahatsızlık veriyorsam bidaha öyle arka arkaya mesaj atmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Rikudou Sennin.

quote:

ben yeni üye oldum kuralları pek bilmiyorum o yüzden küfürsüz saygı cercevesınde messjlar atıyorum hatamız varsa affola

Yok çok mesaj atmak sıkıntı değil, üst üste atmadığın müddetçe ve sayfa kirliliği yapıp rahatsızlık vermediğin müddetçe sorun yok Teğmen. Sadece mobilden giriyorsan "ALINTI" yapma, "CEVAPLA" butonunu kullan ki aynı mesajı resmi onlarca kez görmeyelim.

Ha bir de birine ikinciye üçüncüye cevap vereceksen ve o kişi arada mesaj yazmadıysa üst üste mesajlar atma mesajını düzenle editle yoksa flood yapmaya girer ve yasaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 16 Kasım 2013; 16:15:16 >

• Buraya gelip gelip saçma konular açıyorsunuz, sizin yüzünüzden kitlenecek

• cianni kullanıcısına yanıt
    tamam hocam teşekkürler öğrendiğim iyi oldu bu butonu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.