Şimdi Ara

Rıdvan ve Cana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rıdvan dün yine Cana'ya yükleniyordu.M.Topalı 4.5 a sattınız 4.5 a Cana'yı aldınız.Mehmet, Cana'dan daha iyi falan dedi. Polat'ta Cana'yı Gerets önerdi müthiş futbolcu 2-3 hafta sabredin ona sonra müthiş oynayan,müthiş savaşan bir futbolcuyla karşılacaksınız demiş.Tugay'da önermiş.Rıdvan da ilginç ilginç diyodu. Bakalım yine sallayacak mı ?

• Göz var nizam var. Bana Cana'nın Mehmet'ten bir artısını söyler misin? Hem mehmet yerli statüsünde oyuncuydu. Böyle bir futbolcu için boşuna kontenjan harcamaya değer mi?
  • İki aydır bekliyoruz bakalım Canayı, Cana şöyle Cana böyle dendi.. Gelmeden methiyer düzüldü ismi nikname yapıldı.. Devre arasına kadar süresi var, inşallah balon çıkmaz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skykiller

Göz var nizam var. Bana Cana'nın Mehmet'ten bir artısını söyler misin? Hem mehmet yerli statüsünde oyuncuydu. Böyle bir futbolcu için boşuna kontenjan harcamaya değer mi?

Cana'nın bir maçını hiç izledin im?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skykiller

Göz var nizam var. Bana Cana'nın Mehmet'ten bir artısını söyler misin? Hem mehmet yerli statüsünde oyuncuydu. Böyle bir futbolcu için boşuna kontenjan harcamaya değer mi?

Topalı beğenirdim, iyi mücadele ediyordu hakkını verelim. Diğerleri gibi onunda teknik sorunu vardı.
    Ligin son maçlarında mükemmel oynamıştı, kendi kalesine gol atsa bile o maçta takımın en iyisiydi. Artık tesadüfmü bilmem ama Valencia ile sürekli haberleri çıkıyordu.
    Geçen sezonda en iyi olduğu dönemler transfer haberlerinin çıktığı dönemlerdi.

Ben sana bir artısını söyleyeyim. Kısıtlı bir süre izledim.
    Aldığı topu gerideki arkadaşına bakmadan hemen ileri atıyor. Topu aldığında Sarp gibi eli ayağı dolaşmıyor, Ayhan gibi hemen arkasını dönmüyor, Topal gibi yan pas yapmıyor. Alıyor ve ileriye veriyor, yüzünü rakip kaleye dönüyor. Bizim sorunumuzda buydu. Muhteşem üçlü topu aldıklarında yüzünü rakip kaleye dönmüyorlar.

Benim Cana'dan beklentim, sıkı mücadele etsin, geri kaçarak savunma yapmasın, rakibe baskı yapsın ve aldığı topu hemen ileri atsın.

İlerleyen zamanlarda daha net fikrimiz olacaktır.

• Çok sabırsınız çook.Aynı ligin ilk haftası gibi.İlk hafta yenilince herkes astı kesti.Bizden bişey olmaz lafları.Sonra kaç senedir kendi evimizde bile zor yendiğimiz es es i deplasmanda yendik ve misimovic,insua gelince hanginiz söyleyebilir şampiyonluk yarışında olmadığımızı ? Cana için bekleyin diyorlarsa bekleyin.
  • adamlar cana nın maçlarını izlememiş burda oynadığı 2 3 maça göre yorum yapıyor çok ilginç.

adam sanki genç yetenek diye alınmış gibi birde balon çıkacak, bakın adamın kariyerine nerelerde nasıl oynamış sonra konuşun bari.

messi yi aldık ama beklenen gibi daha oynamadı 1 2 maç, ne biçim topçu bu diyoruz resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

adamlar cana nın maçlarını izlememiş burda oynadığı 2 3 maça göre yorum yapıyor çok ilginç.

adam sanki genç yetenek diye alınmış gibi birde balon çıkacak, bakın adamın kariyerine nerelerde nasıl oynamış sonra konuşun bari.

messi yi aldık ama beklenen gibi daha oynamadı 1 2 maç, ne biçim topçu bu diyoruz resmen.

Ya bırakın laga lugayı, iyi adam normalde bir iki maçta kendini belli eder.. Hani yine biz süre verdik devre arasına kadar ama hala aynı adam... Adam PSG, Marsilya ve sunderlandde oynamış ... Büyük futbolcu olsa PSG marsilyadan diğer oyuncular gibi Arsenal, Manchaster Chelsea ye giderdi.. Ha keze Sunderlandde diğer ingiliz klüpleri bu elemanı görmedimi? Şu an ben oynadığı futbola bakarım oynadığı futbol beğenmediğimiz Ayhan barış ve sarpın yarısı değil... Birde Oynadığı takımlara bakarsak Q7 de İnterde Barselonada Portoda Chelsea de oynamış oyuncu O zaman Dünyanın bir numaralı yıldızlarından Q7 de... Canayı nedeyim ben pek beğenmedim ama devre arasına kadar süresi var.. Böyle oynamaya devam ederse devre arası

• quote:

Orijinalden alıntı: GüL BaBa

quote:

adamlar cana nın maçlarını izlememiş burda oynadığı 2 3 maça göre yorum yapıyor çok ilginç.

Ya bırakın laga lugayı, iyi adam normalde bir iki maçta kendini belli eder.. Hani yine biz süre verdik devre arasına kadar ama hala aynı adam... Adam PSG, Marsilya ve sunderlandde oynamış ... Büyük futbolcu olsa PSG marsilyadan diğer oyuncular gibi Arsenal, Manchaster Chelsea ye giderdi.. Ha keze Sunderlandde diğer ingiliz klüpleri bu elemanı görmedimi? Şu an ben oynadığı futbola bakarım oynadığı futbol beğenmediğimiz Ayhan barış ve sarpın yarısı değil... Birde Oynadığı takımlara bakarsak Q7 de İnterde Barselonada Portoda Chelsea de oynamış oyuncu O zaman Dünyanın bir numaralı yıldızlarından Q7 de... Canayı nedeyim ben pek beğenmedim ama devre arasına kadar süresi var.. Böyle oynamaya devam ederse devre arası

Gündemi nasıl takip ettiğin belli. Arsene Wenger'in Cana'yı defalarca almak istemesinden ama iş izni çıkarılamamasından dolayı Arsenal'e gidemediğini hangimiz bilmiyor ki
    Alnındaki kan bu camianın kanıdır dediğiniz adam Cana'ya süper topçu diyorsa ona güveneceksin.İşine geleni almayacaksın.

• bu cana'ya gereken sabır rijkaard'a gereken kadarsa işiniz zor beyler.
  • quote:

quote:

Arsenal istemedi mi sanıyosun sen ?İş izni çıkmamış.

• Keşke adamın nickine bakıp yorum yapsaydım gülbaba ymış commandercx in fake i olduğunu bilmeyene yok sanki bunun ve hala ciddiye alıp yorum yaptığım için kendimden utanıyorum.
  • Merhaba,

Cana Galatasaray'ın sembol oyuncularından olmaya adaydır. Mehmet Topal gibi top ayağına geldiğinde panikleyen, eli ayağına dolaşan bir oyuncu hiç değildir. Orta saha oyuncularının bir uyum süreci vardır, Cana'da o uyum sürecini atlatınca gerçek oyununu gösterecektir herkese.

Tesekkurler,

Barbar
  • quote:

quote:

Ona bakarsan Guiza'da gol kralı oldu.

• Merhaba ,

Cana için birşeyler söylemek için bir kaç maç daha izlemek lazım.

Tesekkurler ,

AlaturkaMavzer
  • Ya bence canan iy futbolcu iş yapcaktr ama adnan sezgini sevmiyorum o gitsin
  • Bir futbolcu için geçen "arsenal istemiş, barça, milan bilmemne istemiş ama bla bla bla olmamış" sözlerine uyuz oluyorum. Bir kere geçiniz bu masalları. Ayrıca bazı arkadaşlar demişki "sen cana nın maçını hiç izledinmi" izledik arkadaşım körmüyüz biz bu adamın geldiğinden beri gs ye en ufak bir katkısı olmadı beni sunderland taki marsilyadaki performansı enterese etmez, ben benim klübüme ne vermiş ona bakarım galatasaraya ne vermiş ona bakarım. Biz ne isimler gördük, ne topçular gördük başka klüplerde öttürüpte transfer olduğu diğer takımlarda rezil olan çok isimli adam var. O yüzden dediğim gibi marsilyadaki, sunderland taki canaya değil gs deki canaya bakatım ben.

Nedenini medenini bilmem anlamam, cana an itibari ile hazır görünmüyor (öyle olmasını umuyorum, inşallah kapasitesi bu değildir) galatasaraya geldiğinden beride en ufak bir umut vermedi. Son olarak adam daha ortaya birşey koymadan atıp tutmayın hele biraz zaman geçsin akmı karamı ortaya çıkar ne olduğu.Bende cana hakkında atıp tutmuyorum sadece şu ana kadar an itibari ile takımına birşey verememiş, vasat bir görüntü çizen, ilerisi için pek umut vermeyen bir futbolcu profili var. İnşallah ben dahil hepimizi yanıltır ilerleyen zamanlarda ama şimdiki görünen durum bu.

• quote:

quote:

benimki mi senin yaptığın mı laga luga oluyor. iyi oyuncu olsa arsenal alırmışmış laga luga budur.

futbol takımı kaç kişiyle oynanıyor kaç kişilik kadroları oluyor. ne sanıyorsun sen her büyük takım bütün iyi oyuncuları topluyorda diğer takımlara çürükler mi kalıyor.

şuan oynadığı futbola falan baktığında yok direkt adama kötü futbolcu diyorsunuz.

• canaya karşı fobisi var yazık iyi davranın rıdvana
  • cana yı dart yapmış evde dart atıyomuş rıdvan
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.