Şimdi Ara

rezonans kanunu kitap özeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Rezonans Kanunu, düşünce gücümüzün ve kalbimizin yaydığı enerji frekanslarının hayatımızı nasıl etkilediğini ortaya koyuyor. Olumlu düşünceler ve güçlü inançlar, yaşamımıza pozitif deneyimler çekerken, olumsuz düşünceler negatif olayları davet eder. Kalbin manyetik alanının beyninkinden 5000 kat güçlü olması, isteklerimizi gerçekleştirme sürecinde duygularımızın gücünü kanıtlıyor. Bu videoda, Pierre Franckh’ın Rezonans Kanunu kitabından yola çıkarak enerjimizi nasıl yükselteceğimizi, bilinçaltımızı nasıl yeniden programlayacağımızı, DNA’mızın nasıl etkilendiğini ve hayatımıza mucizeleri nasıl davet edebileceğimizi öğreneceksiniz. #RezonansKanunu #PierreFranckh #DüşünceGücü #EnerjiFrekansı #ÇekimYasası
    https://www.youtube.com/watch?v=SNuwFGdsRlc

• Hayat zaten basli basina ke dini tanima yolculugu ve kendimi tanidim diyemiyorsunuz cunku degisiyorsunuz. Degistikce yeniden kendini tanima ve tanimlama ihtiyaci duyuyorsun. Tanimlamana degisince kendini konumlandirman da degisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun bu kitabi yasadim resmen 3 tane pizzaci yanyanaydi biri ortaboy pizza yaninda kutu kolayla 150tl ye veriodu yandaki sadece pizzayi 210 a veriodu normalde 150 olana dogru yonelir gibi oluyodum ama adam dukkanin onunde 1 oyana 1 buyana stresli stresli turluyodu enerjisi beni itti resmen 210tl ye satan dukkana girdim yiyiorum

yaydiginiz enerji sonucu belirliyo gercektende

Dün gece aynı yazarın 'Sen yeter ki iste' isimli kitabını sipariş ettim. Sonra baktım henüz okunmamış başka kitapları da halen beni bekliyor kitaplığımda.

Okuyabileceğimden fazla kitap satın alıyorum hep.  

Eskiden cok inanirdim ama hepsi hikaye. Savunduklari seyler dogru ama yollari yanlis. 1 ay sonra ferrari almayi hayal ederek ferrari alamazsin ama para kazancagin bir isin var ise bugun sunu yapacsm basarili olacsm daha cok kazanacam diyerek adim adim step by step olur bu olay. Direk sonucu degil asamalara odaklanmalisin. Yoksa tam tersi motive olmak yerine dusuyorsun 3 gun sonra

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Mobidik

Aslında '21 Günde Ustalaş' kitaplarına bakıyordum, buna da denk geldim. Zihinsel algının değişiminin fark yarattığını düşünüyorum çünkü.  

Bu tarz kitap önerin var mı hocam? Rezonans Kanunu’nu okumaya başlamıştım bir ara ama “Saçlarımla konuşmaya başladım ve saçlarım çıkmaya başladı” saçmalığından bahsettiği yerde kitaptan soğuyup bırakmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.