Şimdi Ara

Rezil biyolojiyice verdiğim ders

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün her sabahki gibi mekiğimi şınavımı çektikten sonra,kahvaltımı yaptım.Bir bardak süt doldurdum,ama içmedim.Geldikten sonra içecektim.Kahvaltıyı bitirdim, 12-13 dakika içinde hazırlandım ve yola koyuldum.12-13 dakika içinde dersaneye vardım.Yine müdür kapıdaydı,çatlak herif,devlet okullarına girememiş,dersane kapılarında ahkam kesiyordu.Tabi ben böyle düşünürken düşündüklerimi dışarı vurmuyordum,yüzüne gülüyordum.Biz erzincanlılar yüzüne gülüp arkasına koyarız tabiri caizse.Ondan sonra oo emre bey,bak son kez diyorum bir gün daha geç kalma hakkı veriyorum sana dedi.Bende merak etmeyin hocam o bir gün benim için 12-13 gün gibidir dedim.Söylediğim lafı çok beğenmiş olacakki sırtımı okşadı.Sonra ben yukarı çıktım.

Ders biyolojiydi,en sevmediğim ders.Sınıfa yine her zamanki başı boşlukla kapı çalmadan girdim,yerime oturdum.Ne o emre bey kapı çalma adetiniz yok galiba dedi o cırtlak sesiyle o rez'il kadın.O bunu söyleyince benim aklıma Kur'an ı Kerimden bir ayet flashback şeklinde geldi.Yatak odasına girerken 3 kez kapıyı çalın diyordu,işte ayet:

Ey iman edenler! Elinizin altındakiler ve henüz yetişkin çağa ermemiş olanlarınız, şu üç vakitte yanınıza girmek için sizden izin istesinler: sabah namazından önce, öğle vakti dinlenmek için elbiselerinizi çıkardığınız zaman, bir de yatsı namazından sonra. Bunlar sizin için üç mahremiyet vaktidir. Bunların dışında ne sizin için, ne de onlar için bir günah yoktur; serbestçe birbirinizi dolaşabilirsiniz. Allah size âyetlerini böyle açıklıyor. Zira Allah her şeyi bilir, her şeyi hikmetle yapar.(Nur,24/58)

Sonra bunları harmanlayıp bir erzincanlıya yakışır biçimde hemen cevap verdim.Burası yatak odası odası değil hocam dedim.Hoca şaşkınlıktan yerin dibine girdi,hiçbirşey diyemedi.bütün herkes şaşkıntı içinde bana bakıyordu.Arkadaşlar özür dile olum hocadan dersaneden attırır bile dediler,ama ben bir erzincanlıyım,asla bir geri adım atmam dedim.Bende ben kantine çıkıyorum diyerek kantine çıktım.Tenneffüste 12-13 tane kız yanıma toplanmıştı.Ama biz erzincanlıların karıyla kızla işi olmaz.Bu yüzden 12-13 saniye içinde kendimi toparlayıp dersaneyi hışımla terkettim.

Biz erzincanlılar ahir zamana uyum sağlasak da ,bir lafımızla ortalığı kahrederiz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 9 Eylül 2012; 7:38:29 >

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana yaverlik yapmak istiyorum

Orijinalden alıntı: NoMerCyOsKAR

OKUMAYIN!

Teşekkürler
  • erzincanlıyım ama senin yüzünden memleketimden soğudum, bir csb'de bu kadar çok erzincan kelimesi geçer mi yahu?! yazı tebessüm ettirdi. biz erzincanlıların karıyla kızla işi olmaz da deme, kendi adına konuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • ismimden tiksindirdin beni bari csb yazsaydın

Not:Rize'liyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sylvanas: You walked right into this one, Arthas. It's time to even the scales.
    Arthas: Finish me, then.
    Sylvanas: A quick death...like the one you gave me? No. You're going to suffer as I did. Thanks to my arrow, you can't even run. Give my regards to hell.
  • Erzincanlıyım ya da değilmişim

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • 12-13 tane
    12-13 tane
    12-13 tane
    12-13 tane
    12-13 tane
    12-13 tane
    12-13 tane
    12-13 tane
    TR:Oguzfb
    Kocaeli Üniversitesi Elektrik Mühendisliği
  • Saçma sapan konular açmakdan,cevaplar vermekden bıkmadın mı?

Jason Statham
    İnsanlar farklı düşünür, farklı konuşur ve farklı dövüşür.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoMerCyOsKAR

OKUMAYIN!

Hayatımı kurtardın

Özet: Erzincanlılara sövdüm.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.