< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Akp, chp'nin ceylan derisi koltuklarını bırakamayacağını biliyor. Onun için her şeyi rahat rahat yapıyor. Ortada nasılsa bir muhalefet yok. |
|
mahiroğlu daha önce de chp'ye kızmıştı, sansür ve ambargo uyguluyorsunuz halk tv'ye diye. sürekli ceza almayı göze alan bir kanalda, kabahati önce halk tv'de aramak lazım. burada esas engelleme halk tv'den kaynaklanmış bence. medyascopeHalk TV Yönetim Kurulu Başkanı Mahiroğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na: "Yetişkinlik evresine ulaşamamış bir ergen aklın CHP’ye ihanet etmesine lütfen izin vermeyin" - Medyascope https://medyascope.tv/2023/07/24/halk-tv-yonetim-kurulu-baskani-mahiroglundan-kilicdarogluna-yetiskinlik-evresine-ulasamamis-bir-ergen-aklin-chpye-ihanet-etmesine-lutfen-izin-vermeyin/ |
|
imamoğlu'nu seçmeleri başlı başına yanlış. imamoğlu hype verecek yeni bir lideri aday göstermelilerdi. akp'nin imamoğlu'nun aday tanıtımına sansür getirmesi ise 2019 seçimlerinden dolayı sanırım. yoksa seçimlerde imamoğlunu yenmek artık çok kolay. özellikle imamoğlu için eleştirilerin ardı arkası kesilmiyorken. zira şu an ne 2019'daki imamoğlu hypesı var ne de onu destekleyecek çoğu akpli. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 6 Ocak 2024; 15:2:50 > |
|