Şimdi Ara

ANA KONU - Avrupa Süper Ligi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
6
Favori
26.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün futbol adına uzun zaman sonra kara gün diye anılacaktır

    Ben Barcelona ve Liverpool maçını nadiren olduğu için seviyorum zaten , sık sık olması bende aynı tepkiyi oluşturmaz

    Ya da mbappeli Monaco nün yarı final görüşü, lewa li dortmundun reali elemesi gibi beklenmedik güzel şeylerin olması

    Bu işin içinde olan aç gözlü Avrupa takımları futbolu daha tekdüze hale getireceklerinin farkında değiller , güç zehirlenmesi yaşıyorlar futbol yıllardan beri Everton, Newcastle, Roma , Valencia , Lyon taraftarınındir bu adamlar da bu şeyi kolay kolay sindirmez

    UEFA ve FIFA geri adım atmaz umarım, aç gözlü bir kaç kulübü daha da doyurmanin lüzumu yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 20 Nisan 2021; 9:50:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 milyar gelir elde edip 3.5 milyarini dagitirsan onlar da ayaklanir. Liglerden atsinlar, ligler batar. Ne olacak ki? Bu isin tek geri donusu UEFA'nin taviz vermesi olur. Esas gaspi UEFA yapiyordu. İsterlerse tum liglerden atsinlar. La liga batar PL batar. Bunlarin ligi izlenir. Taraftarların futbol bitti dedigine bakmayin, 1 yil sonra herkes fikstur kovalar. Reytingler tavan yapar. Gelirlerini nasil engelleyeceksin? Dünyadaki tum sirketler buraya reklam verir. Ligden atarlarsa bu o liglerin sonu olur sadece. Guney Amerikalisi, Cinlisi, ABD'lisi acaba inter-udinese macina mi para vermek ister yoksa inter-barcelona macina mi. UEFA geri adim atmak varken daha kasinirsa daha beter seyler olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANA KONU - Avrupa Süper Ligi
  • İşte FIFA ve UEFA’nın kalemini kıran yiğitler.

    Super League Hierarchy:

    𝘾𝙝𝙖𝙞𝙧𝙢𝙖𝙣: Florentino Perez [Real Madrid]

    𝙑𝙞𝙘𝙚-𝘾𝙝𝙖𝙞𝙧𝙢𝙖𝙣: John Henry [Liverpool]

    𝙑𝙞𝙘𝙚-𝘾𝙝𝙖𝙞𝙧𝙢𝙖𝙣: Stan Kroenke [Arsenal]

    𝙑𝙞𝙘𝙚-𝘾𝙝𝙖𝙞𝙧𝙢𝙖𝙣: Andrea Agnelli [Juventus]

    𝙑𝙞𝙘𝙚-𝘾𝙝𝙖𝙞𝙧𝙢𝙖𝙣: Joel Glazer [Man United]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyonlar liginin amacı zaten kendi liglerinin en başarılı olan takımlarının bir turnuva içinde mücadele etmesi. Allah aşkına Leichester gibi yükselen bir güç varken arsenalın girmesini onların girememesine kim karar veriyor bu lige. Bu tamamen saçmalık ve spor hukukuyla ilgili de sıkıntılar olacağı aşikar.


    Sevilla gidip clde unitedı eliyordu. united giriyor da sevilla neden yok? Örnekleri çoğaltırız. Ayrıaca nedir hem kendi ilginde oynayacaksın hem de ligde kasmadan her sene clye mi gideceksin? Düşünsenize Premier lig her sene 10.haftada biter o zaman. Şmapyion olmak için neden uğraşsın bu takımlar. Paşalar kendi eş dost ahbap seçimleri ile kendilerini soyutlayaacaklar NBA gibi yapacaklar öyle mi? Küme düşme yok her sene katılım hakkı oh ne ala memleket yok ya. Ben malaganın çeyrek final oynayışın görmek sitiyorum. O para b.ababsıs citynin her sene kahraman mücadeleci bir takıma tokatlanmasını görmek istiyorum


    Futbolun tüm felsefesine aykırı. Real Madride hiç yakıştıramadım bu kararı. Umuyorum ki bu futbol piyasasında arap parasını kontrol edin yoksa biz başka şeyler yaparız restidir. Yok eğer değilse yazıklar olsun.


    İstikrar tutturamayan kendini büyük sanan şımarık ingiliz takımlarının bu saçmalığına girmek Real Madride yakışmadı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 19 Nisan 2021; 4:53:40 >




  • The European Super League could start as soon as August 2021.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa Süper Ligi'nin kurucusu 12 kulüp, Avrupa Kulüpler Birliği'nden istifa etti. Bu kulüpler bundan sonra FIFA ve UEFA organizasyonlarında yer alamayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul United olarak katılırsak çok güzel olur hem bazı şeyleri unutmamış oluruz, birlik ve beraberlikten çok koptuk herkes kutuplaştı
    ANA KONU - Avrupa Süper Ligi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elreond -- 19 Nisan 2021; 5:2:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turnuva formatı:

    - Takımlar 10'lu iki gruba ayrılacak ve buna göre çeyrek finaller belirlenecek.

    - Dördüncü ve beşinci takımlar, kalan çeyrek final yerleri için play-off oynayacak.

    - Çeyrek finaller itibarıyla iki ayaklı eleme sistemi kullanılacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt

    Futbol katilleri listesi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol adına kara bir gece. Yıllar içinde endüstriyel olarak bambaşka bir seviyeye ulaşan, paraya doymayan akbabalar, şu forumda yüzlerce kişinin buluşmasına vesile olan güzel oyuna bir darbe indirmiştir.

    Örneğimi yakın zamandan vermek istiyorum. Dinamo Zagreb - Tottenham eşleşmesi. Zagreb takımının hocası, zimmete para geçirme suçundan hapis cezası aldığı için takımının başında değil. Karşı tarafta dünya futboluna (sevin ya da sevmeyin) damga vurmuş bir “special one” var. Şüphesiz zor bir eşleşme. Sahneye Orsic çıkıyor. Hocası gibi onun da hikayesi var. 26 yaş gibi çok da genç sayılmayan bir yaşta geliyor Zagreb’e, hem de kariyerinde Çin, Kore, İtalya Serie B gibi tuhaf ligler var. Çıkıyor sahneye ve hat-trick yaparak hayallerini süsleyen statta dünyanın en gözde takımlarından birini eliyor ve tarihe geçiyor.

    Şimdi gelelim Avrupa Süper Ligi’ne. 12 adet kurucu (3 tane de sonradan eklenecek takım varmış) takım, daha doğrusu arkalarındaki akbabalar, istiyorlar ki üstteki örnekteki gibi tarihler yazılmasın. İstiyorlar ki Orsic gibi, bizim sevdiğimiz güzel oyuna renk katan, katacak hikayelerin sayısı artmasın.

    Bu işin arkasındaki en büyük isimlerden biri Perez, gerekirse kendi Dünya Kupası organizasyonumuzu da yaparız diyecek kadar ileri götürüyor işi. Yatırılan para, 3.5 milyar avro deniyor. Her kulübün kasasına 400 milyon dolar girecek deniyor. Orsic ve arkadaşlarının hikayesinin gururu, nice yazılacak hikayelerin geleceği ise bir kenara atılıyor, hiçe sayılıyor...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • elreond kullanıcısına yanıt

    boş yapma




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 19 Nisan 2021; 5:3:57 >
  • Klopp in 2019: “I hope this Super League will never happen. With the way the CL is now running, football has a great product, even with the Europa League.
    "For me, the Champions League is the Super League, in which you do not always end up playing against the same teams.

    Selam olsun sana sarı saçlım, selam olsun sana... You Will Never Walk Alone ile şahlanan 2 takımın hocalığını yapmış birinden de, futbolun ruhunu yalnız bırakmaması beklenirdi. Seni çok seviyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

    İscolu eliseulu Juilo baptistalı Malaganın Drotmunla kıran kırana geçen çeyrek finali.


    Fenerbahçenin 2008 çeyrek finali


    Gsnin çeyrek finalleri.


    2011 Apoel gibi kıbrıs rum kesimi takımının çeyrek final görmesi


    2014-2015 sezonu Real Madrid Ludogorets maçı vardı bir tane. İnnaılmaz bir mücadele olmuştu. Adını ilk kez duyudğum takım Real Madride kök süktürüyodu. Futbol böyle güzel.

  • Sırf daha fazla para kazanmak için güzelim futbolun içine ettiler. Zaten bu takımların az karşılaşması olayı güzel yapıyordu. Sürekli karşılaştıkları zaman ne olayı kalacak ki? Sıradan bir maça dönüşecek. Kendinden başka kimseyi düşünmeyen 12 takımın yaptığı zevzeklikten başka bir şey değil. Umarım başarılı olamazlar.

  • Sana göre güzel,onlara göre değil,senin takımın avrupada kötü takımlara yenilince hoşuna gidiyor mu?Neden sürekli üst düzey maç oynamak,daha fazla gelir elde etmek,bulunduğu oluşumu kendi kontrol edip ffp gibi şeylere takılmadan parasını harcayabilmek varken ne idüğü belirsiz ülkeler ve takımlarla sacma sapan stadlarda sahalarda zeminlerde az paraya oynamak istesinler?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sugar23 -- 19 Nisan 2021; 6:35:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan bir iş. Hadi Barça, Juve ve real neyse de arsenal ve tottenham neye göre büyük takım oluyor? Porto Ajax Psv ve lyon da en az bunlar kadar büyük takım. Tamamen Amerikalı ve İngiliz aklı ile İspanyol kulüpleri üzerinden parayı kazanma amaçlı organizasyon. Muhtemelen diğer takımların hiçbiri kabul etmez. Her sene beş şanslı takımdan biri olmak için bunların gözünün içine mi bakacaklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolun f sinden anlamayan, aç gözlü kulüp sahiplerinin saçmalaması tamamen. Uefayla fifa da sütten çıkmış ak kaşık değiller ama şu işi yapanlarda bi gram akıl yok.

    Avrupadaki futbol kültürü nba e falan benzemez. Türkiye de veya avrupanın herhangi bi yerinde kendi tuttuğu takımın maçı varsa adamın, o an isterse diğer kanalda şl finali olsun yine kendi takımını izler.

    Açıklamanın saati de çok manidar. Amerika yı esas pazar olarak görüyorlar sanırım bu lig için. Tam bir gaflet tam bir kepazelik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan bir kupa maçı yüzünden Al Saad maçında kral Villa'nın ayağı kırılmıştı. 11-12 sezonunda Fabregas forvet oynadı lan O zamandan beri karşıyım.

    Kulüpler artık ne zamanlarını ne de paralarını saçma sapan maçlar için ayırmak istemiyor. Perez başkan noktayı koymuş. Helal olsun adama. Çok iyi oldu çokda güzel oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen zirvalik.Klup sahibi cakallarin cebini doldurma projesi oldugu icin karsiyim.Hep bunlar yiyecek digerleri nolacak ?

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.