Şimdi Ara

Resmen açıklandı: LG V30, 6 inç FullVision P-OLED QHD+ ekranla gelecek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • DigitalWorld kullanıcısına yanıt
    Bu konuda haklısın. Her firma nasıl ki kendi orjinal kılıfını çıkarıyorsa aynı şekilde kendi ekran koruyucusunu da çıkarmalı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene sonra para iadesi garantisi vereceklerse satar biraz. 1 sene kullanır süre dolunca fatura bedelini gidip LG servislerinden alırız.

    Yoksa artık LG telefon alacak cesur yürekli veya THH'ye gidip 4-5 ay bekleyip parasını iade alacak veya parasını çöpe atmak isteyen insanlar var mı merak içindeyim.
  • 6inc ekran tam aradigim tel

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müthiş bir telefon olmuş. Oled ekran ekranların kralı, ses zaten 32 bit, htc u11 24 bit, diyafram 1.6. 3.5 mm jack var, tasarım müthiş.



    Oledden dolayı görüntüde, video ve maç izlemede 1 numara, 32 bit ses çipi ile seste 1 numara, fotoda 1.6 diyafram bir ilk kamera ve fotoda kağıt üstünde 1 numara, tasarım da on numara. Görüntü yapışması ve bootlop sorunu olmazsa yılın telefonu olur. Bende htc 10 var ama bu telefona çok içim gitti. Bu arada lg oled tvden g4 hediye almıştım daha önce de lg nexus 4 kullammıştım ahize sesinde lg g4 çok çol iyiydi, yüksek ve tok ses veriyordu lg nexus 4 ve htc 10 bu konuda çok yetersizdi. Ahize sesi bakımından da 10 numaradır bu telefon.



    Yeni telefon alacaklar hiç öyle s8 ip8 htc u11 falan bakmasınlar. Bu telefon olağanüstü olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 18 Ağustos 2017; 14:42:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alemburda34

    Ben 3,800 TL diyorum var mı arttıran ??

    700 dolar çıkış fiyatı bizde 3 binden çıkar tahminim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    Hocam radyosu olur mu bunun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9600_G_T

    Hocam radyosu olur mu bunun

    Yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG bu saatten sonra uçağa dönüşen telefon yapsa satış yapamaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • volga tuygun V kullanıcısına yanıt
    Onların tutmamasının sebebi başka. HTC EVO 3D ve LG Optimus 3D'deki çift kamera mantığı ile bu telefonlarınki farklı. Bunlar telefoto lens işini görüyor. O alan derinliğini küçük sensörle yaratamazsın. O işi tek sensörle yapabilmen için de devasa boyutta bir sensör koyman lazım. O sensörü koyduğunda telefon olacak 20 mm. Telefonu kalınlaştırmadan bunu yapabilmenin tek yolu ikinci bir (telefoto) lens koymaktan geçiyor. Ayrıca Apple bir işe el attı mı o artık sektör standardı olur. İlk parmak okuyuculu telefonu Motorola çıkardı ama kimse ilgi göstermedi. Apple bu özelliği 5s'deb kullanınca bütün markalar amiral gemilerine bu özelliği ekledi ve günümüzde bir sektör standardı. Çift kameranın da bir sektör standardına dönüştüğü ortada ve mevcut kamera fizik kanunları değişmediği veya yeni bir teknoloji keşfedilmediği sürece küçük sensörün bunu tek başına yapabilmesi mümkün değildir. 3D konusuna gelirsek orada HTC ve LG'den başka kimse 3D konusuna destek vermedi. Burada ise Apple, Huawei, LG, Nokia şimdi de Samsung eklendi. Bir Sony kaldı o da yakında o da geçer. Kısaca çift kamera standardı uzun bir süre devam eder.



    Ayrıca Nokia 41 MP çözünürlüğü 1/3" sensöre koymadı. Günümüzdeki çoğu telefonun sensörü 1/2.3" ila 1/3" arasındadır. 808'in sensörü 1/1.2" büyüklüğündeydi. Aradaki sensör boyutu farkını daha yüzeysel şekilde örneklendirirsek biri Şahin model araba tekerliği boyutundayken diğeri kamyon tekerleği boyutunda. Hatta PureView teknolojisi sayesinde seçilen çözünürlüğe göre piksellerinin boyutları değişiyordu. 8 MP'de 3.17µm, 5 MP'de 4.01µm boyutunda oluyordu. Çoğu telefonun şu anki piksel boyutu genelde 1.55µm ila 1µm arasındadır. 12MP ile çıkan çoğu amiral gemi 1.4µm piksele sahip. 808'de tahminimce 12MP'de çekilen bir foto 2.5µm boyuta sahip. Zaten fotoğraflara yakınlaştırma yapıldığında diğer telefonların çektiği resimlerdeki detayların kaybolup bunda kaybolmamasının altında yatan sebep de bu. Yüksek çözünürlükte büyük sensör kullanırsan detayların da aynı şekilde daha temiz olur. Mesela iPhone 5s 1/3" sensöre 8MP çözünürlüğe ve 1.5µm piksel boyutuna sahip. 808 ise 8MP'de onun iki katından daha büyük pikselli fotoğraf çekebiliyor. Bir bütün olarak ikisinin de çektiği denk gibi görünebilir ama detaylardaki kalitesizlik fotoğrafın genel netliğine illaki bir şekilde yansıyor. Kısaca Nokia laf olsun diye 41MP çözünürlük koymadı. Tutmamasının sebebi işletim sistemlerinin artık Android karşısında rekabet edebilecek koşullarda olmaması. Tabi diğer sebep de günümüzde 7-8mm civarlarında olan telefonların böyle bir sensörle 20mm kalınlığında olmasına sebep olur ki hiçbir üretici de bunu yapamaz.

    Resmen açıklandı: LG V30, 6 inç FullVision P-OLED QHD+ ekranla gelecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.