Şimdi Ara

Resident Evil Village'ın PS4 Pro'dan alınmış 5 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Resident Evil Village'ın PS4 Pro'dan alınmış 5 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Capcom'un yaptığı başarılı ve popüler video oyun serisi Resident Evil'ın yeni oyunu Resident Evil Village'ın 5 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı.



    Ayrıca Bkz.Yeni nesilde tercihiniz hangisi? PS5 vs Xbox Series vs PC



    IGN'in paylaştığı video, oyunun PlayStation 4 Pro'dan alınmış görüntülerini içeriyor. Oyunun PlayStation 4 Pro'da da gayet iyi durduğunu söylemek gerek ancak oyun yayınlandığında hayal kırıklığına uğramamak için beklentiyi yine de çok yükseltmemek lazım.



    Resident Evil Village, 7 Mayıs 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için yayınlanacak. Bahsi geçen videoyu ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.





    Tanıtım Yazısı



    Resident Evil serisinin sekizinci büyük devam oyunu olan Resident Evil Village'da daha önce hiç görmediğin bir hayatta kalma korkusu deneyimini yaşa.



    Büyük beğeni toplayan Resident Evil 7 biohazard'daki korkunç olaylardan birkaç yıl sonra geçen yepyeni hikaye örgüsü, geçmişteki kabuslarından kurtularak yeni bir yerde huzurlu bir hayat sürdüren Ethan Winters ve eşi Mia ile başlıyor. Birlikte yeni bir hayata başlamak üzereyken bir kez daha üzerlerine bir trajedi çöker.



    Özellikler




    • Birinci Şahıs Aksiyon Oyunu: Oyuncular Ethan Winters'ın rolüne bürünerek bütün yakın mesafeli savaşları ve korkunç kovalamacaları birinci şahıs perspektifinden deneyimler.

    • Tanıdık Yüzler ve Yeni Düşmanlar: Chris Redfield genellikle Resident Evil serisinin kahramanı olmuştur ancak Resident Evil Village'da daha sinsi amaçların peşinde. Gizemli köyde yaşayan yeni düşmanlar, Ethan'ı amansız bir şekilde avlayacak ve içine düştüğü bu kabusu anlamaya yönelik tüm çabalarına engel olacak.









  • Ps5 demosunu beğenmemiştim tam sürümünde durum ne olur bilmek zor

  • CP77 den sonra herkes temkinli

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • güzelim seriyi fps shootere çevirdiler

  • Gayet güzel Capcom çalışmaya devam.

  • Big Lady meme dalgası sonrası her türlü deli gibi satacaktır.Resident Evil Village'ın PS4 Pro'dan alınmış 5 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı 


  • Resident Evil Village'ın PS4 Pro'dan alınmış 5 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı

    ön siparişimi verdim,yaş 42 ps 1 zamanından beri serinin hayranı olarak söylüyorum,iyisiyle kötüsüyle kaçmaz oynanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil oyunlarında bosslar ,düşmanlar korkutucu ve gizemli olmalı.Resident Evil 1 Remakede ,Tyrant,Wesker,gizemli bir yerde,tavana asılı sandıktan çıkan yaratık,Resident Evil 2’de Mr.X ,Tyrant ,Resident Evil 3’te durdurulamayan yok edici ve Starrs böğürmesiyle peşimizden ayrılmayan Nemesis,Resident Evil 4’teki pek çok gizemli düşman,Code Veronica’da Antartika’da gizli bir yerde zincirle bağlanmış olan ve bir anda zincirlerinden kurtulup karşımıza çıkan boss vs.hepsi oyuna yakışan karakterlerdi.

    Bence Resident Evil 8’deki bu Banu Alkan benzeri ,silikon göğüslü boss,oyunun gizemli ve korkutucu yapısına uygun bir boss olmamış.

    Umarım,sadece ilk bölümlerde bir şekilde yenip geçeceğimiz bir bosstur.Her şeye rağmen Resident Evil 4’ü hatırlatan köy temasıyla ve yapımcının da Resident Evil 4’e benzeyecek şeklindeki açıklamalarıyla yine çok beğenilen bir Resident Evil oyunu olacaktır,




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 4 Nisan 2021; 16:50:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koca memeli abla bir yana merchant olması bu oyunu benim için beklemeye değer kılıyor.

    What are you buyin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tall Lady bana Floor Jansen'i hatırlatıyor tip olarak. Aşırı benziyorResident Evil Village'ın PS4 Pro'dan alınmış 5 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı 

  • neo23 kullanıcısına yanıt

    Ben şahsen Mr x ve Nemesis'ten daha fazla ürktüm .Tamam seksi ve cekici bir kötu karakter yapmislar ama Çok dengesiz ve psikopat birine benziyor .Özellikte merdivenden yukarı çıkarken görünen dev cüssesi ve sinirlendikten sonra oturduğu makyaj masasını çokta zorlanmadan fırlatıp darmadağın etmesi beni korkuttu ve senin aksine Dimitescuyla çokça karşılaşmayı umuyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 4 Nisan 2021; 20:57:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet51 kullanıcısına yanıt

    Capcom,bu işi iyi biliyor.Belki ilk etapta bir taraflarıyla ilgimizi çeken ve bizi pek korkutmayan bu karakter,aslında çığlıklarıyla,ani hareketleriyle belki de oyuncuları oldukça korkutabilecek bir karakterdir.Bekleyip görelim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikler tırt...

  • Oyun mekaniği aynı hiç bir değişiklik yok. Hikaye devam hikeyesi yedinci oyunun lakin artık sıktı bu düzen daha geniş bir dünya da geçmesi lagzim 500 TL etmez yani ..

  • Araba satıp veriliyormu

  • Resident Evil'in bi konusu vardı, belli karakterleri vardı, oyunda heran birşey olacak korkusu, hem zorlu bulmacalar, hem muhteşem müzikler vardı. Konuyu ve karakterleri değiştirdiniz. Çevreyi genelde eskitme, ahşap ve tünel basitliğine indirdiniz yani detay az, şehir sokaklarındaki gibi görseli ve detayı bulamıyoruz. bir parçayı ararken map de geziyoduk ama şimdi düz bi ilerleme.. Oynanış süresi uzun olsa bari bir umudum bu kaldı.

  • anlaşılan o ki re7 gibi - rahatsız edici seviyede gerilimli bir oyunu olacak. Ben hala bekletiyorum re7'yi, SPOILER - benim hatun elektrikli testere ile kolumu kesip elime verdiğinden beri - SPOILER kendime gelemedim daha.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VieraGT -- 6 Nisan 2021; 14:17:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.