Şimdi Ara

Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
3.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sağlam bir yönetmen el atmadıkca bu filmden bir cacık olmaz. Oyunlarda yer almayan kısımlar işlenirse belki serinin hayranlarını tatmin eder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlara baksalar yeter . İyi filmler yapmak istiyorlarsa eğer .
  • Nükleer patlamadan sag cikip kolu kapiya sikisinca olen wesker istemiyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • özledik yeni resident evil filmlerini
  • Filmin ilk yazılan senaryosu resident evil ın 7.oyunundan esinlenmiş. Yazılan senaryoda James Wan ın korku filmleri örnek alınmış. Yine de ilk yazılan senaryonun kullanılıp kullanılmayacağı belli değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 24 Kasım 2018; 12:22:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haberler geliyor

    2017 senesi içerisinde yeni bir Resident Evil filmi duyurulmuştu. Evet, bizler de bu film serisinin sonlandığını düşünüyorduk ama yanılmıştık. 2017 senesinde duyurulmuş olan bu film hakkında daha önce çok fazla detay yayımlanmamıştı. Sadede, bu filmin, serinin köklerine döneceği açıklanmıştı. Yani, karşımıza bir aksiyon filminden ziyade, bir korku filmi çıkacaktı. Bugün ise bahsettiğimiz filmin yazarlarından bir tanesi önemli bir açıklama yaptı. Bu açıklama, filmin ilham kaynağı hakkında idi.

    Bahsetmiş olduğumuz yeni Resident Evil filmi, Constantin Films tarafından yapılmakta. Bu filmin baş yazarları ise Greg Russo ve James Wan. Bu iki isimden bir tanesi, Greg Russo, birkaç gün önce önemli bir röportaj verdi. Bu röportajda ise filmin ilham kaynağı açıklandı. , Greg Russo tarafından yapılan açıklamada bu filmin ilham kaynağı, Resident Evil 7 oyunu gösterildi.

    Bu video oyunu, geride bıraktığımız seneler içerisinde piyasaya sürülmüştü ve serinin oyuncuları tarafından oldukça beğenilmişti; bu video oyunu, bir aksiyon değil, korku oyunu idi. Yani, oyun serisi de aslında 7. oyun ile köklerine geri dönmüştü.

    Greg Russo tarafından yapılan açıklamalara göre serinin yeni filmi, eski filmlere göre bir aksiyon filmi olmayacak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Kötü bir haber var. James Wan, Resident Evil yeniden çevriminin yapımcılığını üstlenmekten vazgeçmiş. Filminde henüz yönetmeni belirlenmedi.
  • Resident Evil: Welcome to Raccoon City Filmi Ertelendi


    Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)


    Sony, Resident Evil reboot filmi Resident Evil: Welcome to Raccoon City'nin vizyon tarihini erteledi.

     

    3 Eylül yerine 24 Kasım'da yayınlanacak.


    Variety'nin haberine göre Marvel filmi Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, 3 Eylül'de yayınlanacak ve Sony, Resident Evil filmi için boşluk yaratmak istemiş gibi görünüyor.

     

    Resident Evil: Welcome to Raccoon City, ilk iki Resident Evil oyununu kapsayacak. 1998 yılında geçecek film, zombiler tarafından kuşatılmış Raccoon City'deki olayları anlatacak.

     

    Yönetmen koltuğunda Johannes Roberts'ın oturduğu filmin başrollerinde ise Robbie Amell (Chris Redfield), Kaya Scodelario (Claire Redfield), Avan Jogia (Leon S. Kennedy) ve Hannah John-Kamen (Jill Valentine) yer alıyor.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_Welcome_to_Raccoon_City_Filmi_Ertelendi-108400.htm


    -








  • Bütün filmlerinde ki en güzel sahne buydu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragman gelmiş. Ben umutluyum ama efektler çok kötü duruyor.


    Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)Sony Pictures Entertainmentyoutube
    🚨ALERT🚨 from #NYCC: Be the first to witness the origin of Evil in the ☣️NEW TRAILER☣️ for #ResidentEvil: #WelcomeToRaccoonCity. See it exclusively in movie theaters November 24. Visit Site: https://ResidentEvil.Movie Follow RESIDENT EVIL On Social: https://www.facebook.com/ResidentEvilMovie https://twitter.com/residentevil https://www.instagram.com/residentevil/ #ResidentEvil #WelcomeToRaccoonCity Subscribe to Sony Pictures for exclusive content: http://bit.ly/SonyPicsSubscribe Returning to the origins of the massively popular RESIDENT EVIL franchise, fan and filmmaker Johannes Roberts brings the games to life for a whole new generation of fans. In RESIDENT EVIL: WELCOME TO RACCOON CITY, once the booming home of pharmaceutical giant Umbrella Corporation, Raccoon City is now a dying Midwestern town. The company’s exodus left the city a wasteland…with great evil brewing below the surface. When that evil is unleashed, a group of survivors must work together to uncover the truth behind Umbrella and make it through the night. Written & Directed by: Johannes Roberts Produced by: Robert Kulzer James Harris Hartley Gorenstein Executive Producers: Martin Moszkowicz Victor Hadida Jeremy Bolt Paul W.S. Anderson Cast: Kaya Scodelario Hannah John-Kamen Robbie Amell Tom Hopper Avan Jogia with Donal Logue and Neal McDonough #OfficialTrailer #SonyPictures #Sony #Trailer #ResidentEvil #WelcomeToRaccoonCity #NYCC #KayaScodelario #HannahJohnKamen #RobbieAmell #TomHopper #AvanJogia #DonalLogue #NealMcDonough
    https://www.youtube.com/watch?v=4q6UGCyHZCI
  • Bence gayet güzel evet 2. Sınıf Amerikan TV filmi gibi duruyor ama önceki seriye kıyasla oyuna tamamen sadık kalınmış duruyor. Varsın vasat bir film olsun ama oyuna sadık kalsın resident evilden beklenen oscarlik değil eğlenceli ve oyuna sadık bir film olmasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuları açıp açıp tüymeyin, bir konu açıyorsanız başlığını falan güncelleyin


    Filmden bir poster

    Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)
  • Oyunlarla kıyaslama videosu gelmiş.


    -----


    Resident Evil: Welcome to Racoon City Movie vs Games Scenes Comparison


    Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)Cycu1youtube
    Resident Evil: Welcome to Racoon City Movie has just received a trailer and it's full of scenes inspired by games. Let's compare them with the ones from original Residen Evil and Resident Evil PS One releases and their PS4 remake! Here's Resident Evil: Welcome to Racoon City - Game vs Movie Comparison! Timestamps Claire Intro 00:00 Licker Scene 01:06 First Zombie Encounter 02:17 Truck Crash 02:56 Characters 05:10 For purpose of this comparison I captured gameplay by myself and I used two videos: Resident Evil 2 - Licker Scene FIXED CAMERA 4K created by LIQUIDSNAKEz28- AWESOME JOB!!! Make sure to visit his channel - he made entire Residen Evil 2 Reake Fixed Camera video! https://www.youtube.com/watch?v=4mdkma1M9bw&t=113s RESIDENT EVIL: WELCOME TO RACCOON CITY - Official Trailer (HD) | In Theaters Nov 24 https://www.youtube.com/watch?v=4q6UGCyHZCI Resident Evil 3 Remake Font Creator: https://www.deviantart.com/snakeyboy/art/Resident-Evil-3-Remake-Font-827854862 Music: Resident Evl 2 Main Theme Consider supporting my channel for cool bonuses: https://www.youtube.com/channel/UCD3rfp47a3xZuqHhllcIvIA/join Looking good quality gameplay for your own videos? Consider subscribing my other channels to be up to date! Cycu1 Xbox Archive https://www.youtube.com/channel/UCp-l2UOAGLVCHDUACpOPa0Q Cycu1 PlayStation Archive https://studio.youtube.com/channel/UCWdvw2QgaRXOK76mwOTaLPA Cycu1 Nintendo Archive https://studio.youtube.com/channel/UCtiv_Y4j86czF9lfk5KsQ-g Looking for gift cards? PSN: https://amzn.to/3eFkAjM Xbox: https://amzn.to/3gzvsl8 Nintendo eShop: https://amzn.to/2TRMbqf Looking for RTX Graphics Cards? Check on Amazon: https://amzn.to/3dzcGYZ Follow me on Twitter: https://twitter.com/Cyckiewicz Find me on Facebook: https://www.facebook.com/Cycu1YT/ Cycu1's friends: Jabcook: https://www.youtube.com/user/jabcook juz Easy Unboxing: https://www.youtube.com/channel/UCGvEuEUcKuP2yj5xSLRTrxQ Quick Expert Reviews https://www.youtube.com/channel/UC88hzx1yvz8nm3lPPRq3R6A FA Gamez: https://www.youtube.com/user/MrXboxgamer007 #ResidentEvilWelcometoRaccoonCity #ResidentEvil #REWtRC #ResidentEvilMovie
    https://www.youtube.com/watch?v=rMeEi3lcRGA
  • Arap Leon, kıvırcık saçlı siyahi Jill... Hiç umudum yok adam gibi bir Resident Evil filmi göremeyeceğiz yine. Filmden sızan resimlere baktığımda da çok kötü duruyor, cosplayer çalışmaları bile daha iyiydi. Karakter seçimlerinin içinden geçmek için iyi çaba sarf etmişler. Tek beğendiğim Claire oldu, Chris fena değil. Onun dışında birkaç sahnede ikinci oyuna göndermeler vardı o iyiydi bunların dışında pek bir iyi film çıkacağını sanmıyorum.

  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Şu videoyu izledim ve şu kadarını söyleyebilirim ki RE oyunları filmlerinden milyon kat daha korkutucu ve gerici. Yahu fragmanı izliyorum hiçbir korku, gerilim yok. Şu videoda şu özellikle 90'lardaki eski RE oyununun sahnelerine bakıyorum geriliyorum. Şu müzik de sanırım RE oyunundan. İnsanı moda sokuyor. RE budur abi, korkudur, gerilimdir, yalnızlık ve çaresizlik hissidir. Böyle dandik aksiyon filmleri değildir. RE ambiyansını anlayamamışlar. Tamam bu fragman ama filminden de RE şanına yakışır bir şey beklemiyorum açıkçası.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu nasıl yokluk leon u suriyeli yapmışlarResident Evil: Welcome to Raccoon City (2021) 

  • Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)

    brad pitt yerine resimdeki arkadaşı oynatmışlar hissi oluştu bende.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalaycibu -- 9 Ekim 2021; 18:27:37 >
  • Vasat bir film bizleri bekliyor.Mortal Kombatın son filmine benzer cast ve görsel efektler kötü.

    MK dan kötü olmazda,vasatı aşamaz.Bu filmide izlemeyeceğim benim için hayal kırıklığı olacağı başından belli.İlk seriye sırf oyunla birebir olmadığı için sallıyorsunuzda çok arayacaksınız ilk serinin kalitesini...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 16 Ekim 2021; 5:2:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil cidden ölü bir seri haline geldi. Tüm oyunlarını bitirip tüm filmlerini izleyen biri olarak söylüyorum o zombi teması belki 99-2010 arası korkunç ve etkileyiciydi ama artık bir olayı kalmadı. Son çıkan animasyon filmleri de hep aynı senaryoda ilerliyor. Git gide absürtleşerek Fast&Furious serisi gibi bir şey oluyor. Kaliteli oyunlar ile bir nebze kendini oynatsa da filmler tarafında hiç şansı yok, Castde Kaya Scodelario dışında beğendiğim biri yok.

  • Yani gerçekten cast seçimi bu kadar berbat olamaz.Madem oyunla bire bir yaptık diyorsunuz,bir zahmet karakterlerin de benzerlerini oynatsaydınız.Oyun filmlerinin nedense özenilmemiş,ucuza kaçılmış işler olduğunu düşünüyorum.Bir umudum HBO nun Last of Us dizisi başka da yok.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.