Şimdi Ara

Resident Evil Requiem | PS5 | ANA KONU (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.866
Cevap
56
Favori
76.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Giriş
    Resident Evil Requiem | PS5 | ANA KONU

Orijinalden alıntı: evo_4

Grace harika bir karakter değil mi ya. Anksiyetesi, tutukluğu, kekemesi, ürkekliği... Tam korku oyununa gidecek bir karakter olmuş. Höt deseler pırt diye bırakıyor çokokremi.
    Çokokrem?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İnsanity’yi sınırsız ammo ile bitirdim buna rağmen zorladı. Ara ara durdurmadan molalarla 5 küsür saatte bitirebildim. Grace kısımları baya dark souls tek darbede ölüyor. Garip şekilde en çok hunk dövüşünde takıldım. Kusursuz parry yapsam da aniden tek atan animasyonlu hareketi yapıyor. Diğer zorluklarda hiç yapmamıştı böyle bişey. Neyse 40k geldi sınırsız rpg açtım. 1 tane achivement kaldı herb/med kullanmama onu da yaptım mı platinlemiş olacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni Güncelleme Yayınlandı!

Resident Evil Requiem | PS5 | ANA KONUwww.residentevil.com
    ERROR: The request could not be satisfied
    https://www.residentevil.com/requiem/en-us/update

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bunu geçmenin kolay metodu var

Resident Evil Requiem | PS5 | ANA KONUHelp Me Leonyoutube
    In this video, I show you how to instantly kill HUNK in Resident Evil 9 Requiem using a fast and simple strategy. If you're struggling with the HUNK encounter, this method lets you defeat him almost immediately and skip the long fight. This quick guide shows the exact timing, positioning, and actions needed to trigger the instant kill so you can move forward in the game without wasting ammo or health resources. Perfect for players going for faster clears or just wanting an easier way to handle this tough fight. If you enjoy Resident Evil 9 gameplay, boss guides, and secrets, make sure to like the video and subscribe for more tips, endings, and hidden moments from Resident Evil 9 Requiem. #ResidentEvil9 #RE9 #ResidentEvilRequiem #HUNK #ResidentEvilBossFight If you found this video entertaining and informative, please like it before you leave. Please also consider subscribing to the Help Me Leon YouTube channel. https://www.youtube.com/helpmeleon Thank you for taking the time out of your day to watch this video. I appreciate each and every one of you. All gameplay is from the PlayStation 5 Pro. Gameplay was captured using the Elgato 4K60 Pro. All gameplay was edited using Adobe Premiere Pro. All thumbnails were created using Adobe Photoshop.
    https://www.youtube.com/watch?si=c6-1FU1Umlxk8mbM&v=uOQoC8OWRIg&feature=youtu.be

Senaristi değiştirip RE2R-RE4R'ı yapmış ekibe danışmadan DLC'yi, hele Ada'yı yapmasınlar. Requiem senaristi berbat ve direktör Nakanişi RE7 ekibiyle beraber düpedüz beceriksiz olmasalar da RE2R-RE4R ekibinin eline su dökemezler. Kısaca mevcut senarist ve Nakanişi Ada'ya mümkünse - en azından kendi başlarına - dokunmasınlar. Mevcut senaryo ile DLC'de düzeltmeleri veya açıklamaları gereken çok durum (plot hole) var.

Mümkünse "hakikat sonrası" postmodern anlayışla gene karman çorman bir hikaye yazmasınlar DLC'ye (İngilizce tabirle post-truth mess Requiem senaryosu), varolan hikayeyi paralel bir hikayeyle tadilata tabi tutsunlar. Zaten toplulukta gördüğüm kadarıyla oyunun en çok eleştirilen ve zayıf addedilen kısmı senaryosu. RE tarihinin en kötü senaryosu Requiem'de. RE standartları için bile kötü çünkü ortalama bir RE oyunu hiç olmazsa standart ve sade bir senaryoya sahip oluyor. Bunlar Raccoon City sendromu, Elpis, komplolar, Retcon'lar, klonlar vs derken batırmışlar. Eski serilerin anlatısına ve hikayelerine saygısızlık etmişler. O kadar karakteri ve kaotik hikayesiyle RE6 bile bunu yapmadı. En azından bir şeyleri retcon'lamaya çalışmadı; evreni dinamitleyen sendrom ve Elpis gibi unsurlar tanıtmadı.

Bu arada bahse girerim; ne yaparsa yapsınlar, çoğu fan DLC'yi ana oyundan daha fazla sevecek. Sırf bu sefer aksiyon korku ile hayatta kalma korku hikayelerini ve görevlerini biraz daha iyi bir görev dizaynıyla birbirlerinden ayırmaları bile yeter buna. RE4R'de zaten çok iyi olan görev dizaynı ve oynanış biraz daha iyi olduğu için Separate Ways'ı ana hikayeye tercih edenlerin olması gibi.

Biraz akılları varsa artık bunları ayırırlar.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 2. kez platinledim oynamaya doyamıyorum 😅 harika bir oyun olmuş 👌🏻

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Hocam platin nasıl yapıyoruz? Mesela neleri başarmam gerektiğine bakıyorum ama bazıları gizli bir başarım oynadıkça keşfedersiniz diyor bunu nasıl öğreniyoruz? Bu oyun bazlı konuşmuyorum tüm oyunlarda.

gizli kupalar genelde hikaye kupaları olur spoiler olmasın diye gizlenir. önce kendim keşfederek oynuyorum sonrasında kaynak rehber ve videolardan bakıp kalanları hallediyorum

Souls oyununu bitirdim tüm bossları da kestim açıkcası ama hala gizli kupalar duruyordu, saldım sonra. Bazı oyunlarda geriye de gidemiyorsun yani

gizli kupaya tıklayıp kareydi büyük ihtimal basarsanız içeriğini gösteriyor,kupanın ne olduğu belli oluyor,genelde hikaye kupaları veya farklı sonları olan oyunların kupalarımı gizli tutuyorlar,yada spoiler olabilecek şeyler easter egg'ler gibi şeylerde kullanıyorlar

Bir bakayım hocam teşekkürler.

Suriye bölgesi için platin gelir mi hocam?

• Deluxe Edition pre-order yapmıştım. Her bir kuruşuna değdi, toplamda 4 kez bitirdim ve yeterli bence. Insanity zorluk derecesi harbi varmış, sağlam çıldırttı. Kayıtlarda 34 saat ama toplamda 4 kez üst üste bitirmem 25 saat sürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIABLOAZ -- 14 Mart 2026; 17:49:52 >

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

gelmez çünkü öyle bir bölge yok 🤣🤣

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.