Şimdi Ara

Resident Evil (8) Village | PS4/PS5 ANA KONU | 7 MAYIS 2021 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
15
Favori
31.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • i have covid sdlşahsdşqw Resident Evil (8) Village | PS4/PS5 ANA KONU | 7 MAYIS 2021 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 5 Haziran 2021; 1:21:6 >
  • Herkese iyi oyunlar Yutuben baktım oyunu tps oynayanlar var ben ps4 için aldim tps oynayabiliyormuyum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13.5 saatte sindire sindire oynadım hazineler, itemler vs. Serideki oyunların tamamına yakınını oynadım , Wii deki onrail shooter arcadeler hariç. Bu oyun re1 remake'e kalite olarak en yakın ve güzel oyun olmuş diyebilirim. Fabrika bölümü ve Chris in sekanslari haricinde oyun gerçekten çok iyi. Re4 te de fabrika benzeri bir bölüm vardı gereksiz uzundu ve nefret etmiştim, bundan o kadar sıkılmadım çok uzun sürmedi ama olmasa daha iyi olurdu. Onun yerine Heisenberg için dimitrescu tarzı heybetli bir yapı ve 1'5-2 saatlik bir senaryo sonrası insan insana bir boss savaşı daha destansı olurdu. Chris sekansi re7 de de vardı ama oyun sonundaydi istersen oynamaya biliyorsun ama re8 de mecbursun ve gerçekten sıkıcı.
    Sonuç olarak eksileri olsa da bence re1 remake remastereddan sonra serideki en iyi oyun olmuş.
    Lore toparlama işini de güzel yapmışlar hem re7 deki olayların nedenleri hem de re1 de herşeyi başlatan Spencer abimize kadar ipuçları mevcut. Bu oyunu oynadıktan sonra re4 un remakeinin yapılacağına inancım azaldı ki yapılmasın zaten. Code Veronica remake yapmak varken re4 u yapmaya gerek yok bu re8 zaten re4 u de baya çağrıştırıyor. Bir de saçma sapan ABD başkanının kızını kurtarma görevi, MP4leri rpgleri alıp Rambo gibi gitmek falan eğlenceli değil, yapılacaksa code Veronica remake i yapılmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cevik001981 kullanıcısına yanıt

    Tps modu sadece oyunun pc versiyonu için yapılmış bir mod.Ps4’te sadece fps olarak oynayabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neo23 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam cevap için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil Village DLC'si Geliştirme Aşamasında; Resident Evil Re:Verse Temmuz'da çıkıyor


    Resident Evil (8) Village | PS4/PS5 ANA KONU | 7 MAYIS 2021


    Capcom, Resident Evil Village için yeni ek içerik için çalışmaların "daha yeni başladığını" duyurdu. Daha fazla detay açıklanmadı.

     

    Ayrıca Capcom, Resident Evil Village'e ücretsiz olarak dahil olan bağımsız çok oyunculu oyunu Resident Evil Re:Verse'in Temmuz ayında PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.

     

    Resident Evil Re:Verse

     

    Sevilen Resident Evil karakterleri ölümüne savaşıyor! Altı kişilik ölüm maçı savaşlarında başka oyunculara karşı becerilerini sına. Ama korkunç biyolojik silahları unutma! Zafere ulaşmak istiyorsan kahramanların ve biyolojik silahların becerilerinde ustalaşman gerekiyor.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_Village_DLCsi_Gelistirme_Asamasinda_Resident_Evil_ReVerse_Temmuzda_cikiyor-109448.htm





  • Oyunda son boss a geldim bende. re7 yi çok beğenmiştim bunuda çok beğendim. fabrika bölümü sıkıcıydı sadece. şimdi herkesin övdüğü fakat benim oynamadığım re4 e de bir remake çıkartsalarda onu oynasak :D

  • Master Willem kullanıcısına yanıt

    daha önce bitirdiğim re4 ü şimdi ps5 te oynuyorum, yıllar evvel çıkmış bir oyun olmasına rağmen hala acayip keyifli.. hiç oynamadıysan re4 remake gerçekten müthiş bir deneyim olur.. mevcut versiyonda controller eski tip olmasa çok daha iyi olacak ama bu haliyle bile gayet eğlenceli..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: forzaesk

    daha önce bitirdiğim re4 ü şimdi ps5 te oynuyorum, yıllar evvel çıkmış bir oyun olmasına rağmen hala acayip keyifli.. hiç oynamadıysan re4 remake gerçekten müthiş bir deneyim olur.. mevcut versiyonda controller eski tip olmasa çok daha iyi olacak ama bu haliyle bile gayet eğlenceli..

    aynen hocam hiç oynamadım. o yüzden remake beklesem daha iyi.

  • oyunu bitireli baya oldu ama şüphesi olan kalmasın diye yazıyorum. bu sene şuana kadar oynadığım en iyi oyun. ben çok beğendim. 7 nin üstüne koymuşlar kesin olarak. 7 nin ikinci yarısındaki gibi tek kişilik ordu gibi olamıyorsunuz. son boss a girerken birçok silahımda doğru düzgün mermi yoktu. herkese tavsiye ederim.

  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Güzel haber.Re7 gibi dlc’ler gelirse uzun süre daha oynanır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Seride oynadığım 2. oyun RE 2 Remake'ten sonra bu oyun oldu ve çok beğendim. 7. oyunu vakti zamanında sadece izlemiştim hatta bu oyunu da korku oyunu oynayamadığım için ellemeyecektim de çok çekici geldi giriştik iyi ki de girişmişim.


    RE 2 Remake'te de sonlara doğru aksiyon gereksizce yükseliyor oyunun genel beğenilirliğini düşürüyordu. Çoğu kişi fabrikadan bunaldığını söylemiş fakat ben fabrikadan değil ondan önceki yerde bayağı bir bunaldım, hatta save noktasına geldiğimde bu kadar yeter diyip ertesi gün devam ettim.


    Genel olarak çok zevk aldım ve bundan sonra artık ben de RE serisinden oyun bekler olacağım. Şu an benim GOTY adayım Village, inşallah kazanırlar da daha bir şevkle yeni oyunlarına devam ederler.

  • Resident Evil Village Satışları 4,5 milyonu Aştı


    Resident Evil (8) Village | PS4/PS5 ANA KONU | 7 MAYIS 2021


    Capcom, Resident Evil Village için toplam sevkiyatların ve dijital satışların dünya çapında 4,5 milyon kopyayı aştığını duyurdu.

     

    Resident Evil Village, dünya çapında 7 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam üzerinden) ve Stadia için çıkış yaptı. Capcom, 11 Mayıs'ta üç milyon, 26 Mayıs'ta ise dört milyon sevkiyat ve dijital satışa ulaştığını duyurdu.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_Village_Satislari_45_milyonu_Asti-109968.htm





  • 7. Oyuna göre çok daha güzel olmuş beğendim ama bir konu var ki oyunda bana çok saçma geldi


    robotla savaştığımız bosa savaşı bana çok saçma geldi kendimi birden yıllar öncesi PS2 de mgs2 bosa savaşında gibi hissettim re ruhu ile çok ters geldi bana apartmandan büyük robotla Savaştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu yeni satın aldım. Güzel bir atmosferi var. Ps5 sürümünü ilk izlenim olarak çok beğendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun %75'lik kısmını bitirdim. Karşımızda neredeyse mükemmel bir yapım var. Capcom bu işi biliyor.


    + Grafikler olağanüstü. Özellikle köy ve kaleyi dakikalarca uzaktan inceledim. Tasarım ekibi çok başarılı

    + Atmosfer çok iyi.

    + Optimizasyon başarılı

    + Ses efektleri etkileyici.

    + Korku unsuru beklediğimden daha iyi. Özellikle X kısmında epey korktum.


    • Oyunun en büyük eksisi karakterlerin yeterince derin olmaması ve yüzeysel olarak işlenmesi.
  • Resident Evil Re:Verse 2022'ye Ertelendi


    Resident Evil (8) Village | PS4/PS5 ANA KONU | 7 MAYIS 2021


    Capcom, Resident Evil Re:Verse'i daha önce planlanan Temmuz 2021 tarihinden 2022'ye erteledi. Resident Evil Re:Verse, Resident Evil Village oyununa sahip olan oyunculara ücretsiz olarak sunulacak. Bağımsız çok oyunculu yapım PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için satışa sunulacak.

     

    Ertelenme konusunda resmi açıklama şu şekilde: ''Resident Evil Re:Verse'in daha önce duyurulan Temmuz 2021 lansmanı, ekibin sorunsuz bir oyun deneyimi sunmak için çalışmaya devam edebilmesi için 2022'ye taşınıyor. Yeni çıkış ayrıntılarını daha sonra paylaşacağız. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.''


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_ReVerse_2022ye_Ertelendi-110159.htm





  • oyunu oynarken hatta boslarla ugrasırken dahi keske bıtmese dıyorsunuz ben onca re serısını oynadıgım halde bunda bır bolumde tuylerımın dıken dıken oldugunu hıssettım spoıler vermıycem


    tekrar bıtırmeyı dusunuyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adlaykut -- 26 Temmuz 2021; 15:21:37 >
  • Oyun genel olarak bence 7. oyundan daha başarılı. Oyun biraz kolay geldi. 7. oyundaki gerginlik bu oyunda yok ama 7. oyunun bir çok eksiği kapatılmış.
    Meraklısı için tek bir kupa haricinde platin almak uğraştırmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.