Şimdi Ara

Resident Evil 7: biohazard DLC'leri End of Zoe ve Not a Hero için Fragman Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Capcom, Resident Evil 7: biohazard'ın son indirilebilir içerikleri “End of Zoe” ve “Not a Hero” için bir fragman paylaştı.
     
       “End of Zoe” indirilebilir içeriğinde oyuncular Zoe'nin kaderinin ne olacağını öğrenirken yeni düşmanlarla karşı karşıya kalacak ve bataklık dolu yeni alanlar keşfedecek. Orijinal sürüm sahipleri $14.99 / €14.99 / £11.99 fiyat ile satın alabilecek.
     
       “Not a Hero” indirilebilir içeriğinde deneyimli BSAA askeri Chris Redfield'ın geri dönüşüne şahit olacağız. Resident Evil 7: biohazard'ta Ethan Winters'ın başından geçen olaylarını sonrasını konu alacak indirilebilir içerik ana oyunda karşılaşmadığımız yeni tehditler karşısında Chris olarak oynayabileceğimiz yepyeni bir deneyim getirecek. “Not a Hero” tüm Resident Evil 7 sahipleri tarafından ücretsiz olarak indirebilecek. 
     
       “End of Zoe” ve “Not a Hero” indirilebilir içerikleri 12 Aralık'ta çıkacak.
     
       Resident Evil 7: biohazard şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Ana oyun ve tüm indirilebilir içeriklere sahip olacak Resident Evil 7: biohazard Gold Edition 12 Aralık'ta Kuzey Amerika ve Avrupa'da, 14 Aralık'ta Japonya'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için hem kutulu hem de dijital olarak çıkacak.

       Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • El veledine Enigmalık taslamakla olmaz öyle çakal Lucas Baker. Chris adamın aklını böyle alır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.