Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU) (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.654
Cevap
25
Favori
83.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mr. X'in sürekli kovaladığını bilseydim almazdım. Sanki Alien Isolation...

  • Oyunu yeni deneyimleme şansım oldu. Önce Leon ile oynadım sonra Claire ile 2nd run yaptım ve 17 saat sonunda gerçek son ile tamamladım. Tek kelime ile bayıldım. Gelmiş geçmiş en kaliteli remake'lerden biri olmuş. Atmosferin etkileyicliği, harika level tasarımı, mermi kıtlığı, kolay kolay ölmeyen zombiler vs muazzam bir survival horror örneği. Mermimi herbleri idareli kullanma konusunda kafa yordum, bulmaları çözmek için haritayı arşınladım, haritadaki bağlantı noktalarını açtıkça zevkten dört köşe oldum. Mr X. tarafından kovalanırken de sağlam stres yaşadım. Yalnız adamlar Mr X.'in tipini direkt Dolph Lundgren'den (Rocky 4'teki Ivan Drago) almışlar. Resmi olarak onun yüzünün modellendiğine dair bir husus görmedim Capcom sanki hukuki olarak tehlikeli bir iş yapmış gibi geldi. Bire bir aynısı çünkü  


    Önce Resident Evil 7 sonra bu oyun harika iş çıkardı Capcom bu nesilde. Hoşuma gitmeyen çok az husus var oyunda. Bence şöyle 1-2 saat daha uzun olabilirdi. Özellikle polis merkezi kısmı favorim oldu. Mesela polis merkezinde bir kat daha olsaymış ekstradan hem orada daha uzun vakit geçirirdik hem de oyun biraz daha uzardı. 2. husus da müzikler konusunda pek başarılı bulmadım. Sadece final sahnesinde yıkılan NEST'ten kaçarken çalan gaz müzik zevk verdi. O kadar kusur kadı kızında da olur diyorum ve bravo Capcom diyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 31 Aralık 2020; 2:24:14 >




  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Dlc ile yada deluxe editionı alarak orjinal oyunun sesleri ile oynarsanız biraz daha havaya giriyorsunuz oyunda
  • Oyunun yarısına geldim Sony pulse 3d kulaklıkla oynuyorum ve gerim gerim geriyor bazen bırakıp mola veriyorum. Biz eski kafalara çok iyi oyun yapmışlar özlemişim boyle zor oyunları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik kostümleri nasıl açıyoruz, oyunu bitirmek gerekiyor?

  • Resident Evil 2, 3 ve 7 Biohazard Bu Yıl Yeni Nesil Konsollara Geliyor



    Capcom, 2022'de PlayStation 5 ve Xbox Series için Resident Evil 2, Resident Evil 3 ve Resident Evil 7 biohazard'ı piyasaya süreceğini duyurdu. Her üç oyun da Ray Tracing ve 3D ses gibi son teknoloji özellikleri içerecek. PlayStation 5 sürümü ayrıca dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikleyicilere sahip olacak.

     

    PlayStation 4 veya Xbox One'da Resident Evil 2, Resident Evil 3 ve Resident Evil 7: biohazard'a sahip olan kullanıcılar, hiçbir ek ücret ödemeden PlayStation 5 veya Xbox Series sürümlerine yükseltebilecek. PC kullanıcılarına da bir ücret ödemeden güncelleme sunulacak.

     

    Resident Evil 2, daha derin bir hikaye deneyimi için baştan aşağı yeniden inşa edildi. S.T.A.R.S.'ın hikayesini anlatan Resident Evil 3, Capcom'un tescilli RE Motoruna aktarılarak yeniden düzenlendi. Aynı şekilde Resident Evil 7 biohazard'da son teknoloji özelliklerle desteklendi.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_2_3_ve_7_Biohazard_Bu_Yil_Yeni_Nesil_Konsollara_Geliyor-112979.htm





  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Hocam bende PS Koleksiyonun verdiği RE 7 var buda ücretsiz yükseltme alacak mı bilginiz var mı acaba 🤔


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

    Normalde Plus oyunları ücretsiz yükseltme olmuyor ama belli olmaz. Daha belli değil, Plus için bir açıklama yok.

  • Re : 2 - Re: 3 - Re: 7 next gen (PS5) free update geldi hayırlı olsun 4k grafik ray tracing 3d audio

  • Resident Evilyoutube
    Resident Evil 2, Resident Evil 3 and Resident Evil 7 biohazard are coming to new-generation consoles! These three masterpieces developed using the RE Engine are back with cutting–edge features including ray tracing, high frame rate and 3D audio for an enhanced gameplay experience. https://www.residentevil.com/7-re2-re3/ #ResidentEvil, #ResidentEvil7, #RE7, #ResidentEvil2, #RE2, #ResidentEvil3, #RE3 'Like' on Facebook http://www.facebook.com/residentevil Follow on Twitter http://twitter.com/#!/RE_games
    https://www.youtube.com/watch?v=ro2AussKF4w
  • Süper oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil 2 PS5 Gameplay - How Many Times Will Rob Die?


    PlayStation Accessyoutube
    With the PS5 update for Resident Evil 2 dropping earlier this week, the Access team couldn't wait to revisit Raccoon City for a lovely time shooting zombies and running away from Mr X. But will Rob's trip go smoothly or will he encounter a few bumps in the road? Join us to find out! PlayStation Access is the official YouTube channel of PlayStation UK - a vibrant, welcoming community celebrating all things PlayStation. Join us for weekly livestreams, list features and in-depth coverage on all your favourite games. Check out the Community tab for PlayStation news, behind-the-scenes sneak-peeks, polls and much more: https://bit.ly/AccessCommunity All music featured courtesy of epidemicsound.com (http://www.epidemicsound.com) We use the AverMedia Live Gamer Ultra, Elgato 4K60 S+, and Atomos Ninja V and Ninja Inferno for gameplay capture. Follow the team on Twitter: Ash: https://bit.ly/AshMillman Rosie: https://bit.ly/RosieCaddick Rob: http://bit.ly/RobPearson Dave: http://bit.ly/DavidJackson For the latest gaming news and updates, check out PlayStation UK on Facebook (https://bit.ly/PlayStationUKFacebook) and Twitter (https://bit.ly/PlayStationUKTweets)
    https://www.youtube.com/watch?v=C0lViZ9nEJM
  • Yeni nesil PS5 güncellemesi çıktı. PS4'te oyuna sahip olanlar aşağıdaki linkten ücretsiz olarak PS5 sürümüne yükseltebilirler.


    -----


    PSN Linki: https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0102-PPSA04289_00-BH2R000000000001

  • Delux silahları nasıl kapatabilirim.2 3 torrentten indirdim hepsinde sınırsız silah var.Birinde yoktu oda crack olmadı intenetten crack indirdim genen sonsuz silah geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trakyacus kullanıcısına yanıt
    130TL gibi komik bir rakama Resident Evil 2 ve 3 birlikte satıldı steam de. Böyle uygun fiyatla satışa çıkan oyunu desteklemek varken korsan oynamaya çalışmak niye bu oyun orijinal alınmayı hak ediyor.
    Oyunda türlü rank ve zorunluklara göre bitirildiğinde çıkan bu sınırsız silahlar açıldıktan sonra kapatılamıyor. Sandıktan seçip seçmemek size kalmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil 2 Remake Satışları 10 Milyonu Aştı


    Capcom, Resident Evil 2 remake'in dünya çapındaki toplam satışlarının 10 milyon adeti aştığını açıkladı. Resident Evil 2 Remake ilk olarak 25 Ocak 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Ardından 13 Haziran 2022'de PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarına geldi. Oyunun satışlarının en son 31 Mart 2022 itibarıyla 9.6 milyon adet olduğu bildirildi.

    Ocak 2019'da piyasaya sürülen Resident Evil 2 remake orijinal yapımın yeniden tasarlanmış sürümü olarak oyunculara sunuldu. Yeniden yapım, uluslararası medya kuruluşlarından büyük beğeni topladı. Yeni bir korku deneyimi, sürükleyici bir dünya ve en son teknoloji geliştirmeleri ile ön plana çıktı.

    Remake'in yayınlanmasının ardından Capcom, Resident Evil 3 ve Resident Evil Village'de dahil olmak üzere seri için yeni oyunlar piyasaya sürdü. Fiyat politikası konusunda da esnek davranmaya çalışan Capcom, seriyi daha da canlandırmak için çeşitli hamlelerde bulunuyor.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_2_Remake_Satislari_10_Milyonu_Asti-114560.htm





  • Resident Evil 2 Remake Satışları 11.2 Milyonu Aştı


    Capcom, 31 Aralık 2022 itibarıyla mevcut serilerin ve oyunların toplam satış rakamlarını güncelledi. Platinum Titles başlığı altında toplanan bu satış rakamları arasında Resident Evil serisi, Monster Hunter serisi ve daha fazlası yer alıyor.

     

    Capcom tüm serilerin satış rakamlarını güncelledi


    Japonya merkezli oyun geliştirme ve yayınlama şirketi olan Cacpom, oyuncular tarafından beğenilen serilere sahip. Seri içerisinde yer alan oyunlar çıktığı günden bu yana halen oynanıyor. Capcom çok oynanan bu oyunların satış rakamlarını ise dönem dönem güncelliyor. İşte güncel satış rakamları:

     

    - Resident Evil 2 (PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, PC) 11,2 milyon adet sattı (30 Eylül 2022'den bu yana 1,1 milyon ek satış)

    - Resident Evil 3 (PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, PC) 6,4 milyon adet sattı (30 Eylül 2022'den bu yana 800.000 ek satış)

    - Resident Evil Village (PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, PC) 7,4 milyon adet sattı (30 Eylül 2022'den bu yana 800.000 ek satış)

    - Monster Hunter Rise: Sunbreak (Switch, PC) 4,9 milyon adet sattı (30 Eylül 2022'den bu yana 500.000 ek satış)

    - Monster Hunter Rise (Switch, PC) 11,7 milyon adet sattı (30 Eylül 2022'den bu yana 500.000 ek satış)

    - Devil May Cry 5 (PS4, Xbox One, PC) 6,5 milyon adet sattı (30 Eylül 2022'den bu yana 400.000 ek satış)

    - Resident Evil 7 biohazard (PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, PC) 11,7 milyon adet sattı (30 Eylül 2022'den bu yana 400.000 ek satış)

    - Monster Hunter World: Iceborne (PS4, Xbox One, PC) 10 milyon adet sattı (30 Eylül 2022'den bu yana 300.000 ek satış)

    - Street Fighter V (PS4, PC) yedi milyon adet sattı (30 Eylül 2022'den bu yana 200.000 ek satış)

    - Monster Hunter World (PS4, Xbox One, PC) 18,6 milyon adet sattı (30 Eylül 2022'den bu yana 100.000 ek satış)

    - Devil May Cry HD Collection (PS4, Xbox One, PC) 1,3 milyon adet sattı (30 Eylül 2022'den bu yana 100.000 ek satış) 

     

    Diğer tüm satış rakamlarına göz atmak için buraya tıklayın.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_2_Remake_Satislari_112_Milyonu_Asti-116603.htm





  • Tüm korkularımın üzerine gidip, oyuna başladım. Mide ağrılarıyla oynuyorum. Aslında zombiler o kadar korkutmuyor artık, en büyük gerginliğim Mr X denen dallamanın devamlı peşimizden geldiğini öğrenmek oldu. O olay olmasaydı iyiydi. 2 madalyon buldum, 3.sünü bulmadan önce bıraktım. Elemanın her an karşıma çıkma ihtimalinin artması inanılmaz geriyor beni, bir diğer geren unsur da jumpscare ihtimali, bakalım bitirebilecek miyim?

    Bunun dışında oyun tam benim tarzım.

    Kapalı alanda bir şeyler bularak ilerlemeye çalışmak. Control, Prey, vs gibi yani.

    Bunu bitirebilirsem herhalde 3'ü de bitirebilirim. Sonra ver elini 4 remake.

    Edit: Mr X'in karşımıza çıktığı yerler belli mi, yoksa random mu? Eğer randomsa, kaç kere çıkacağının bir limiti var mı?

    Bitmedi Karşılaştığımız zaman kurtuldulduğumuzu nasıl anlıyoruz? Kurtulunca belli bir süre rahat mıyız yoksa hemen tekrar çıkabilir mi?

    Umarım anlatabilmişimdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SacredDivinity -- 20 Mart 2023; 15:27:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • SacredDivinity kullanıcısına yanıt
    2 remake’i bitirsen 3 remake çantada keklik kalır bunun yanında. 4’’de de rahat oynarsın. Karakoldan çıkana kadar durmak yok kovalayacak:)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

    Karakoldan sonra bitiyor mu kovalama?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.