Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.654
Cevap
25
Favori
83.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tfn123

    Biliyorsunuz Resident Evil 2 Remake Deluxe Edition alırsanız, Orjinal Soundtrack swap ile oyunu 98 yılındaki orjinal RE 2 gibi müzikleriyle ve ses efektleriyle birlikte oynayabiliyorsunuz. Bunun için 30 saniyelik bir video var. Süper görünüyor!

    dostum merhaba.kutulu surumunde bu soyledıgın ses efektı ve muzıkler olacakmı,deluxe kutulu surumu olacakmı,dıjıtal olarak oldugunu bılıyorum.




  • Ben de çok sevmem ama hakkını da yiyemem, serinin en iyi oyunu RE4. Üstelik bu oyun iyi bir oyundan da ötesi, sektöre yön vermiş bir ürün.

    Eğer en iyiyi belirlemek gerekiyorsa önce o oyunun özgün ve öncü olması gerekiyor. Yapılan yorumlarda duygusallık ön plana çıkmış, anlıyorum da zira o dönem oyunlar bugün olduğu gibi hızlı tüketilmiyordu, daha değerliydi daha fazla bağ kuruluyordu. Benim için de RE3 ayrıdır ama sabit kameralı klasik RE oyunları maalesef hiçbir konuda öncü olamadılar. Aynı dönemdeki oyunlara baktığımızda çok daha özgür oynanış sunan oyunlar vardı, Soul Reaver, Tomb Raider gibi yapımları düşünürseniz RE çağ dışı kalıyordu. Bir diğer husus da RE markası zaten özgün bir oyun da değil, Alone in the Dark'dan esinlenilmiş bir yapım.

    RE4'den önce serinin gidişatını değiştiren yapım RE: Dead Aim olmuştur. O dönem oyunlardaki Third Person algısı uzak ve geniş açıdan ibaretti, Dead Aim ise yakın çekim Third Person kamera ile gelerek yeni bir sayfa açtı fakat nişan alma konusunda çok büyük çuvallayan bir oyundu. RE4 ise burada devreye giriyor, yakın çekim Third Person kamerasına Over the Shoulder Cam (Omuz üstü kamera) eklediler ve orada sektörün tüm algısı değişti. Gears of War'lardan Mass Effect'lere kadar her yerde kullanıldı ve hala kullanılmaya devam ediyor. Oynanış mekaniğinin bir oyunun her şeyi olduğunu kanıtladı RE4, marka değerini arttırdı, kitlesini genişletti, klasik RE'lerin aksine özgün ve öncü bir oyun olmayı başardı. RE4 bu yüzden serinin en iyisi olmaktan öte bir oyun.




  • True Achivements, Microsoft Store üzerinde Resident Evil 2 remake'in demosunu buldu. Sayfa şu anda aktif değil.

    “1-Shot” isimli demo 11 Ocak'ta yayınlanacak ve 31 Ocak'a kadar ulaşılabilir olacak. Açıklama kısmında belirtilene göre, demoyu tamamlamak için yalnızca 30 dakikanız olacak. Eğer ölürseniz demo bitmeyecek ancak 30 dakikalık süre dolduğunda demo sona erecek.

    Bölümsonucanavarı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Queen Hentai

  • Yabancı forumda denk geldim. Önceki oyun ve remake olacak oyun ile aradaki farkları side by side şeklinde gösteren bir video.

    https://twitter.com/i/status/1075420498291449856
  • Keşke Resident Evil 1 ve Zero oyunlarını da bu şekilde yeniden yapsalardı.
  • Resident Evil 2'de eğer istersek otomatik nişan alma seçeneğini aktif edebileceğiz. Bu yeni otomatik nişan alma mekaniği sayesinde, karşımızdaki düşmanın ya da yaratığın en zayıf noktasına otomatik olarak nişan alabileceğiz. Otomatik nişan alma seçeneği oyunun menüsünden kapatılıp açılabilecek.

    Merlininkazanı
  • Geçmiyor günler arkadaş gold olsada çıkışı garantiye alınsa artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu satan varsa alabilirim pri sec farketmez
  • Son 30 gün kaldı!
  • Demo söylentileri var. Şöyle bir 40 dk oynanışa sahip olan bir Demo çıksa da oyun gelene kadar bizi idare etse biraz.
  • geliyor gönlümün efendisi



  • resident evil da tofu ile oynayan eski topraklar aranıyor
  • Galiba benden başka bunlara türkçe alt yazı için mesaj atan olmadı.gelen cevap şu: Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Capcom Avrupa Teknik Desteğine ulaştınız. Açıklayabileceğimiz gelecek sürümler hakkında hiçbir bilgimiz yok :((

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugur80

    Galiba benden başka bunlara türkçe alt yazı için mesaj atan olmadı.gelen cevap şu: Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Capcom Avrupa Teknik Desteğine ulaştınız. Açıklayabileceğimiz gelecek sürümler hakkında hiçbir bilgimiz yok :((
    exc.oyunlara türkçe gelmiyor artık.
    capcom bethesda gibiler hiçbir zaman Türkçe eklemezler gibi geliyor bana
    zaten satışlarıda düşük burada.kendileri eklemek istemediği sürece istediğimiz kadar mesaj atalım.umursamaz kimse
  • İlk PS'de RE 1 oynadım ama sarmadı. RE 2 ve 3'e şans vereyim mi dersiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

    İlk PS'de RE 1 oynadım ama sarmadı. RE 2 ve 3'e şans vereyim mi dersiniz?
    15 yasinda falansan sarmamasi normal,eski oyunculara hitap eden bir oyun boşver 2 ve 3'üde oynama.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X kare kullanıcısına yanıt
    28 yaşındayım.



    Bu arada Max Payne, MGS, Half Life en sevdiğim oyunlar arasındadır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoluk çocuk ne anlayacak yahu bu oyundan gidip fortnayt oynasın Ben bu oyunu 3 kere bitirmiştim ilk oynadığımda o zamanlar ülkede doğru dürüst internet bile yok. Bir yerde takılmıştım günlerce geçememiştim yıl 90 ların sonu yaşı yetenler beni iyi anlar. Şimdi ise yeniden aşkım claire ile buluşacağız o iyice güzelleşmiş bense yaşlanmışım
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.