Şimdi Ara

RESET PROBLEMİ YARDIM LÜTFEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------
    Arkadaslar merhaba,benim sorunum bilgisayar kendi kendine reset atıyor.Olay,bilgisayarıma shut down komutu verdikten sonra daha kapanmadan fişi prizden çektikten sonra olmaya başladı.Ekran açılıyo,daha sonra 4 tane seçenek beliriyo, 1-Güvenli Mod 2-Ağ desteğiyle Güvenli Mod 3-Eski Ayarlarla Çalıştırma 4-Windows Olağan şekliyle çalışsın.Bunların dördünüde denedim ve bunlarý seçtikten sonra bilgisayar windows yazısını yada boş ekran üst sağda imleç gösteriyor ve kendi kendine reset atýyor.Bilgisayar bir desknote,markası smartbook.Sistem özellikleri;

Intel P4 2.8 Cpu
    •512Mb DDRam (Max 1GB)
    •40 GB, 2.5 Toshiba disk
    •15.1 TFT LCD 10x768, 16.7mm
    •8x8x4x24 Combo Rw
    •Sis m650 Agp 4x, 64 Mb ekran kartý
    •RJ11 56K MDC Modem RJ45 Lan
    •AC97 5.1 Ses kartý+S+PDIF optical
    •4xUsb 2.0, P.Port,CRT,Line-out
    •Mobile Pc Bios;Pnp Acpi,Dmi

İçinde windows xp professional sp2 yüklü,yardımcı olun lütfen...

• Güvenli kiptede açmıyorsa format atmak zorundasın senin için değerli bilgiler varsa ne yapılır bilmem geçmiş olsun.
  • start>run>shutdown(bosluk)-a (yazarak)>enter yapin bilgisayariniz reset atmayacaktir...

Herhangi bir virus ten olma olasiligina karsi antivirus u guncelleyerek full scan yapin duzelecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolcak -- 19 Mayıs 2006; 6:16:37 >
  • güç ayarları yada psu ile ilgili bi sorundur
  • işletim sistemi onar sen işletim sistemi siteme format atmak iş değildir onmeli olan atmadan bır seyler yapmaktıır
  • bu sorunlar çoğunlukla spy yüzünden oluyo spy lara kar$ı bi program indir spyware filan tarat bundan da değilse cpu ısınması olup otomatik olarak resetliyor olabilir.
  • bence senin windows düzenli olarak kapatılamadığı için son ayarların tam olarak yüklenmemiş ve yarım kalmış bundan dolayı oluyor bilgisayarını enson çalışan ayarlarda aç ve sistem geri yüklemeye gir şu fişi çekmeden önceki bir güne geri yükle şayet buna zamanın olmuyor ise win yeniden kur yada onar
  • BİLGİSAYARIMA SAĞ TIKLA. ÖZELLİKLERE GİR. ORDAN GELİŞMİŞE GİR. SONRA GÖNDERDİĞİM RESİME BAKARAK DEVAM ET KOLAY GELSİN
  • Bilgisayarın reset atması genelde Ram ların arıza yapması veya işlemcinin gereğinden fazla ısınmasından kaynaklanır. Bilgisayar soğukken (uzun süre hiç çalıştırmayıp daha sonra çalıştırmış isen) yine reset atıyorsa büyük bir ihtimalle "ram" yada "ram" ın çalışmasına etki eden diot veya kondansötörlerde arıza vardır. Ama bunlar benim tahminlerim ama işletim sistemini tekrar kurarak sorunu halledebilirsin belki. Kolay gelsin.
  • benim eski bir celero 800'üm var.. o başladı kendi kendine reset atmaya... mavi ekranda uyarı çıkıyor ve kitleniyordu.. format attım ama halen devam ediyor.. ben de ne yapıcam bilmiyorum.. parça uyumsuzluğu değildi herhalde yıllardır hd dışında birşey değişmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.