Şimdi Ara

Report Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demin oyunda 4 arkadaşa denk geldim, muhtemelen aynı yerden bağlanmışlardı, bunların hepsi arkadaş olduğunda bütün kusurları üzerime yıkıp report ediceklerini felan söylediler.
    Ben de küfürden hepsini report ettim.
    Cezayı ben mi alırım, onlar mı?

• Sence ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raporların detaylı incelenmediğini okumuştum bir yerde, eğer bir oyuncu çoğunluk tarafından report edilmişse direk ceza alıyor mu onu merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elf Of Darkness -- 17 Ağustos 2013; 14:42:10 >
  • Cezayı onların alıcağına inanıyormusun ?
  • Sen alırsın.Riot o kadar incelemez.Günde ne kadar report geliyordur.Hepsine tek tek bakacak değildirler bence
  • Sen alırsın çok fazla bakmıyorlar raporlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson Elite -- 17 Ağustos 2013; 16:33:34 >
  • İkinizde almazsınız meybi.

• bu premadelere gıcık oluyorum ya hepsini boğasım geliyor zaten ne zaman böyle giren olsa direk bozgun
  • Hiçkimse ceza almaz boşver takam kafana

• Sen alırsın hocam.Adamlar ilgilenmez bence.
    Eğer haksız bir durum olursa özel olarak Riot'a mesaj atmalısın ama seninde burada hatan var adamlar sana küfür etmediyse ve sen onları küfürden report ettiysen Riot bunu senin yüzüne vurur ve gereksiz reporttan sen ban yersin bence.
  • hiçkimse ceza almaz. Emin ol report denen sistem çalışsa 1 tane bile afk troll feeder noob kalmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.