Şimdi Ara

REPACK, COREPACK GİBİ OYUNLARIN FARKI NEDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
37.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Repack, Corepack gibi sıkıştırılmış oyunlarda ara sahneler ve diğer dil seçenekleri çıkartılıyor ve oyunun boyutu düşürülüyor diye biliyorum. Peki bu durum oyun içi grafiklerde de aynı mı ? Grafik kalitesi vs. de düşürülüyor mu ? Örneğin full versiyonu 30-40 GB. olan bir oyun Repack ise 12 GB. gibi bir boyuta sahip bunun nedeni nedir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithril5 -- 25 Mayıs 2017; 2:33:59 >



  • 7zip gibi programlarla iyi sıkıştırıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmucit

    7zip gibi programlarla iyi sıkıştırıyorlar.

    oyun grafiklerinde bir düşüş yaşanmıyor yani ? full versiyona göre...
  • O sıkıştırana göre değişir. Kimisinde çok göze batar, kimisinde hissetmezsin. Tabii senin sistemin özelliklerine ve oyunun çıkış yılına gore değişir bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. 👍🏻

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlatmış olacağım ama konuya bir şekilde denk geldim. Repackın oyun grafikleriyle alakası yok. Zaten grafikleri değiştirmek o adamların işi değil. Oyun modlamıyorlar, crackleyip sıkıştırılmış setup hazırlıyorlar. Yaptıkları da özet olarak şu. Varsa multiplayer moduyla ilgili dosyaları çıkartırlar korsanda çalışmayacağı için ve bunun gibi gereksiz dosyaları silerler. Arasahne videolarının kalitesini biraz düşürürler (bu her repack sürümünde olmayabilir bazılarında geçerli) ve son olarak da sıkıştırırlar. Bazı repack sürümlerinde ingilizce veya rusça hariç diğer dil dosyaları silinmiş olabilir. Kısacası grafikler ve oyun deneyimine bir etkisi olmaz. Sadece oyunun üzerine modlama yamalama yapılmaya çalışıldığında bazen repack sürümleri desteklemeyebiliyor. Bir de sıkıştırılmış dosyaların açılması uzun bir işlem olduğundan kurulumu uzun sürer. Onun dışında bir kusuru yoktur standart sürüme göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 11 Eylül 2018; 3:2:8 >




  • nkvelioglu N kullanıcısına yanıt
    Korsan Oyun işini bayağı bir bıraktım ama gta3 ün ultra light versiyonunun grafiklerinin çok kötü olduğu aklımda kalmış, artık nasıl niye tam bilemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sniper elite nazi zombie army oyunu'nun 2 GB sürümü bir çalışmadı. Halen crackini arıyorum şaka gibi :D

  • İçinde ingilizce ve rusça hariç dil dosyalarını siliyorlar, video kalitesini düşürüp sıkıştırıp boyutunu küçültüyorlar. Arkadaşın dediği gibi multiplayer kısmı silebiliyorlarsa siliyorlar, beceremiyorlarsa kalıyor. Grafiğe müdehale edemiyorlar zaten öyle bir şansları yok. En sonda ise iyi bir sıkıştırma yapıyorlardır diye tahmin ediyorum. Başlarda yazdığım gibi sadece sıkıştırma ile iyi bir boyut elde etmek zor, diğer şeyleri de kaldırmaları gerekiyor bazen.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.