Şimdi Ara

rent a car arabası ile kaza yaptım acill yardım lütfen!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
2
Favori
22.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şimdi şöyle bi durum var.. eğer senet üzerine tutar ve diğer bilgileri daha sonradan doldurup işlem yaparlarsa adli tıp ta kriminal incelemede bu ortaya çıkar. eğer senedi tahsil etmek için seni zorlar, takasa veya direk notere yollayıp protesto ettirirlerse dava açmak için geç kalmış olabilirsin.

    onlardan önce davran ve aç ve zorla senet imzalattırdıklarını belirt. diğer hususlarıda belirttiğin taktirde karşı tarafın başı belaya girecektir. tabi rentacar işi yapanlar genelde sağlam pabuç olmadığı için arkadaşların da dediği gibi başına iş açma ihtimalleri yüksek. dikkatli ol
  • Boş senete imza atmışsın geçmiş olsun. Pazarlık yap 3.500 tl ver senedini al bir bardak ılık su iç herşeyi unut.
  • bak şimdi ne kadar masraf çıkmışsa bunun yarısını kasko karşılar. kanun böyledir. rentçide bu arabanın kullanılmaması lazım. kullanıldıgı tespit edilmiş, sadece kasko yarısını karşılar böyle bir durumda. kanun budur.
    aslında mantık olarak da senin hiç para vermemen lazım. çünkü kaskolu aldın aracı bu kadar. boş senede imza attırdılar diyeceksin. sonradan fiyat yazmışlar dersin. bu da yasak. aslında yalana veya paniğe gerek yok. tüm herşeyi oldugu gibi anlatacaksın. hiç bir zaman yalanla iş olmaz.

    sonuçta rentci adam suçlu. bana şahıs kaskolu araba vermiş diyeceksin. bana imza attıktan sonra baskı yaptı, "sahıs kaskolu diyeceksin" diye baskı altında tuttu diyeceksin. ben de imza atmış bulundum diyeceksin. polis gelince de baskı altında yalan beyanda bulundum dieceksin.
    direkt avukata ver. masraf yaparsan da yap keklik gibi düşmemiş olursun.. ne demek ya, rentçiden kaskolu diye araba kiralayacaksın, sonra şahıs kaskosu çıkacak, bunu sen ödeyeceksin. allah aşkına bu mantıga sığar mı?
    direk şikayet et bence. eğer kaybedersen, ki ben nasıl kaybedeceksin onu bilmiyorum, yani kaybetmen imkansız, o takdirde masrafı ve avukat masrafını ödersin. kazanırsan da tek kuruş ödemezsin. bu arada arabanın yatıyor olması senin sorunun değil servisin, eksperin sorunu. sen kaza yapar , sonra polis çağırmadan günlerce arabayı bekletirsen o zaman araba yattı parası alır senden.

    gelmiş geçmiş olsun ..




  • Odada eğer kamera kaydı var ise ki mutlaka vardır,

    Baskı altında imza atılmadığına dair kanıt olarak sürerler dikkatli olmalı

    Zorla imza olmasa dahi kazanan taraf sen olursun ama bilene danış mutlaka

    Bir defa adamlar yasadışı,Vergi levhası var mı? fatura,irsaliye kesiyor mu?

    Neye karşılık senet yapıyor öyle saçmalık olmaz senet bir hizmete karşılık yapılır bu senin haklı çıkabileceğin konular ama

    Tek başına bir şeyler yapma avukat bul mutlaka yardımcı olacaktır...

    Adamın yasal olmadığı şahıs kaskosu ve rent a car yerine emanet araba demeni istediğinden belli...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 5 Aralık 2011; 16:22:02 >
  • Geçmiş olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

    Odada eğer kamera kaydı var ise ki mutlaka vardır,

    Baskı altında imza atılmadığına dair kanıt olarak sürerler dikkatli olmalı

    Zorla imza olmasa dahi kazanan taraf sen olursun ama bilene danış mutlaka

    Bir defa adamlar yasadışı,Vergi levhası var mı? fatura,irsaliye kesiyor mu?

    Neye karşılık senet yapıyor öyle saçmalık olmaz senet bir hizmete karşılık yapılır bu senin haklı çıkabileceğin konular ama

    Tek başına bir şeyler yapma avukat bul mutlaka yardımcı olacaktır...

    Adamın yasal olmadığı şahıs kaskosu ve rent a car yerine emanet araba demeni istediğinden belli...

    olay acaba ne zaman meydana geldi.
    sağlam bi güvenlik sistemi yoksa 15 gün içindeki kayıtlar saklanır, öncekiler silinir...,

    ayrıca kamera olsa bile, imzanın baskı altında atılmasının önemi yok. imzayı boş senede attırdılar prosedür öyle dediler diye söyler. sonra da kaza yaptıgımı haber edince araba şu şahsın diyeceksin, yoksa senede isteiğim rakamı yazarım diye tehdit ettiler der olur biter.

    telefon görüşmesi mutlaka olmuştur yani..
    ama olay bu raddeye gelirse zaten kötü..




  • burda yapılacak en iyi iş bir avukata danışmak olur gereken bilgiyi verirler
  • Hareketleriniz "araç kiralarken neler yapılmamalı"nın kılavuzu gibi olmuş resmen,boş senede imza at,sonra git kaza yap bir de işin sıvası polise yalan söyle...Ne diyelim çok çok çok geçmiş olsun.
  • Boş senede imza. Rent a car şirketinin sahibi amcanız falan mı??
  • Cok gecmis olsun. Bazi yorumlarda silah vs. kelimeler geciyor. Aman sakin... Onunuzde koskoca bir hayat var.

    En iyisi once bir avukattan gorus alip sonra isi mahkemelik olmadan pazarlik usulu halletmeye calismak gibime geliyor. Maddi sonuclari ne olursa olsun bu isten bir an once siyrilmaya bakin derim. Tatsiz bir ani olarak kalsin.
  • kardeş bari yattı parasını verme.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BARKU

    Adamla pazarlik yapip seneti elinden almaya bakin. Avukata danisma imkaniniz varsa dava acma durumunu da sorun.

    Bencede en mantıklı yolu bu.1.500-2.000 TL arası parayı kabul ederse düşünme al senedi elinden.Ne biliyim eşden dosttan bul al senedi yoksa iş uzar.Mahkemelik olursa avukat parası vs. girer işin içine senelerce uğraştığında yanına kalır.

    Çok geçmiş olsun bu arada..
  • Mesajım bulunsun, yemekten sonra gelip okuyacam.
  • İs yerinde beraber çalıştığım arkadasın abisi de Rentci. Senin durumunu anlattım, buyuk oranda razı olmalısın, biraz pazarlık yapıp durumu kurtarmaya bak bence. Adamlar icin araba demek para kazanmak demek. Verdigin hasara göre araba sanayide en az 1 hafta kalacak, bunun bedelini illaki sana odettirirler. Bazı arkadaslar beline silah tak falan demiş komik duruma düşmüşler, bı kere kacak ve ruhsatsız bir tabancayı 1,5 2 bin liradan aşağı bulamazssin tabi bulamazssin oyle kafana esince. Oyle yanına kabadayı tarzı adamlar senin Gül yüzüne bakipta adama çökecek değiller, agrisiz basını senin bu is icin niye ağrıtsın??? Olayı avukatla falan da çözemezsin bunda da gayet ciddiyim ki polise verdigin tutanak var ve ifaden neyse o. Baskı altında falan degilsin ki. Adamlar arabayı bedava yaptırsalar dahi senden o parayı alırlar, bu arada bunun olabileceğini dusunmeliydiniz ve ona göre bir arac kiralamaliydiniz. Yani senin basın bu isten ağrır arkadaşım. Cogu car çakal adam zaten oto kiralamaci oluyor, pislik yapayım derken canından da olma. Neyse ustad adamların nereli olduğunu falan öğren ve araya adam sokmaya çalış,
    Yanlış anlama ama sen Simdi onların gözünde parası sagilacak bir kisisin, Allah yardımcın olsun




  • Bos senet imzalanirmi kardesim ya

    Ne yaptin sen bir sekilde uzlasmaya gidin bence seneti almaya bak yoksa isler kotu
  • Boş seneetle kolay kolay birşey yapılamaz, işlem başlatamaz yukarda bir arkadaş yazmış bu senedi oluşturdunda hangi hizmet için oluşturdun fatura kestin mi diye sorarlar adama.

    Ama hemen sevinmeyin şöyle bir sıkıntı olabilir, adam baktı seneti alamıyor seneti tefeciye verir tefeci işi kılıfına uydurarak seni tehtid ederek huzurunu kaçırır, inan tefecilerle uğraşmak istemessin.
  • Bilen bilmeyen,hayatı bilgisayar oyunu zanneden herkez yorum yapmış.
    Yok beline tak silahı git diyen mi ararsın,boş senetten bir şey olmaz diyeni mi ararsın...
    Öncelikle her konuda yazıyorum yine yazacağım budget,avis,hertz,sixt,yes v.b ULUSLAR ARASI firmalar haricinde kiralama yapmaktan kaçının.
    Bir kere silah işini,kabadayılığı unutmalısın sen öğrenci halinle onlarla baş edemezsin,bugün gidip zorla o senedi oradan alsan bile o adamlar senin hayatını karartırlar,mahalle arası rent a car firmaları ya direk yada dolaylı yollardan mafya ile bağlantılıdır.Başınıza açtığınız dert işin içine tabanca girerse bin kat büyür bunu söyleyeyim.
    İkinci olarak yok efendim boş senete imza atmayla bir şey olmazmış,adli tıp bunu anlarmış laflarını felan sakın kaale alma,sen o boş senete imza atarak resmen ''gel beni öp'' demişsin.Orada şimdi o adam ister 4.000 ister 40.000 ister 100.000 tl yazar ÇITINI ÇIKARAMAZSIN!
    Tam 15 senedir bir senet yüzünden mahkemeler ile boğuştuk,senetten benim kadar çeken adam azdır şu dünyada,sana söyleyeceğim eğer senedin altındaki imza senin imzansa,yani sahte değilse(ki senin imzan) seneti elinde bulunduran kişi istediği meblayı yazar,hiç bir şey iddaa edemezsin.
    Adli tıp'dan felan hiç medet umma senetin mebla hanesi ne zaman doldurulmuş v.s tespit edilmesi çok zor.Benim davamda sahte bir imza söz konusuydu ve senet tam 9 (DOKUZ) kez tespite gitmesene rağmen imzanın gerçek mi,sahte mi olduğu anlaşılamadı,imzanın sahte olup olmadığını tespitte zorlanan bir kurum tutarın ne zaman yazıldığını anlar mı,gerisini sen düşün.
    Sana tavsiyem ne yap et işin içine silah,tehdit sokmadan o seneti o adamdan geri al.




  • Ya anlayamıyorum arkadaş,
    ben 10 liralık ürünü bile alırken google'a soruyorum bakalım insanlar problem yaşamış mı diye,
    öte yanda koca araba kiralıyoruz senetlere imza atıyoruz ama şu internet denen nimeti kullanmıyoruz o esnada..
  • Yav herkes atmış tutmuş, siz Türkiye'de yaşamıyor musunuz? adam akıllı kiralamacılar dışında hangi araba kiralamacısı boş senede imza attırmadan araba veriyor?

    Bu arkadaşın sakarlığı eksper'in rentçide kullanıldıgını tespit etmiş olması.
    bir clio'yu, bir getz'i bir punto'yu 70-80 liraya kiralamak istiyosan kesinlikle boş senede imza atacaksın ve polis geldiğinde şahıs arabası diyeceksin. tabi eksper gelecek ve servise sokacak arabayı ve ödeyecek. ama rentçide kullanıldıgını anlarsa o zaman şemsiyeyi açmaya çalışıyorsunuz. tabi açılmıyor, bi güzel masrafı ödüyorsunuz, sonra şemsiyeyi kapatıp çıkarırsınız..
  • bugün adam geldi yanıma rent a car sahibi belinde silah vardı ufak makinalılar varya onlardan

    neyse bana paranın bir kısmını şimdi kalan kısmınıda taksitler halinde vermemi söyledi...

    biraz tehditkar konuştu bende bunun üzerine polisi aradım

    asayişden bir polis beni bekliyor olayla ilgili ifademi almak için

    benim şimdi korktuğum tek şey bu adamı içeri alırlar sonra bu adam dışardaki bi adamına söyleyipte aileme ve bana zarar vermeye kalkışmaya cesaret edebilirmi??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.