Bildirim
RENKLİ YAZICI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Ben vatandan bir kaç hafta önce canon gx2040 aldım. Kağıt çekmecesi, çift taraflı baskı ve ADF benim için önemli ozelliklerdi. Mürekkepleri diğer tanklı yazıcılardan pahalı ama bir yolu bulunur gibi geliyor.
Akakceden kendi ihtiyacınıza göre filtreleyip uygun bir cihaz bulabilirsiniz. Sadece siyah beyaz yeterliyse lazerlere bakabilirsiniz ama çipi toneri derken doldurması da sanırım tanklı sistemlerden daha pahalıya geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çift taraflı yazan bulmak zor sanırım.Brother DCP-T420W ve Epson EcoTank L3550 arasında kaldım. İkisi de çift taraflı sanırım yazdırmıyor.
-
Merhaba epson L4260 ya da epson L4266 alabilirsiniz.Renkli çift taraflı en ekonomik yazıcılar bunlar...İyi günler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X