Şimdi Ara

rengar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu heronun üzerinde çok oynandı. En son q skili base damage nerf yedi diye duydum.http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Rengar_the_Pridestalker/Background siteden baktım ama bir şey göremedim. Bilmediğimiz bir nerf mü geldi rengara bilginiz var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-124FBB0EB -- 30 Eylül 2012; 20:42:58 >

• e var işte altta
  • Ya rengar nerf yese kaç yazar trnity blood çektinmi akıyor zaten
  • İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabacı99

İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!

Hı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rengar almayı düşünüyordum ama şimdi nerf yedi hevesim kaçtı.
    Sizce almalı mıyım? Solotop olarak oynayacağım, hala iş görür mü ne dersiniz?
    NOT: Geçen maç Kha'Zix'tim. Karşıma Rengar geldi adamı darmadağın ettim adam mı kötüydü yoksa Kha'Zix mi OP, yoksa Rengar nerflerden sonra kötü bir hero durumunda mıdır? Ne diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

Rengar almayı düşünüyordum ama şimdi nerf yedi hevesim kaçtı.
    NOT: Geçen maç Kha'Zix'tim. Karşıma Rengar geldi adamı darmadağın ettim adam mı kötüydü yoksa Kha'Zix mi OP, yoksa Rengar nerflerden sonra kötü bir hero durumunda mıdır? Ne diyorsunuz

normal rengar lane de kha zixi darma duman eder.pek etkilemedi nerf al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

Rengar almayı düşünüyordum ama şimdi nerf yedi hevesim kaçtı.

şunu söylemek yeterli sanırım adamı 3sn içinde öldürüp 4 kişinin arasından kaçmak gibi bi zevki var hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk7 -- 1 Ekim 2012; 17:44:36 >

• eski rengar 2 starcalla bakardı yenisi 1 starcalla bakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabacı99

İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!

Hocam tamamda buraya niye yazıyosun git konu dısına filan yaz sacma deilmi sence LOL konusu içine yazman

Edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stell@ -- 1 Ekim 2012; 18:00:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.