Şimdi Ara

Renekton Yada Riven?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar solo top olarak düşünüyorum ikisinden birini . Takıma yapacağı katkı , early ve mid game'deki konumu hakkındaki görüşleriniz neler?

• Renekton offtank kasıldığında, itemleri düzgünse durdurulamıyor kolay kolay. Earlyde de çok iyi.
  • Riven derim ama full ad kascaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nocturne61

Riven derim ama full ad kascaksın.

Full AD kasmaktan ziyade , takım için düşünüyorum . Yani Solo top'un hakkını vermeli . Gerektiği zaman takımı taşımak gibi .
  • renekton derim
  • Oyum rivena
  • Kesinlikle renekton 6300 werip acmıştım ve hiçte pişman degilim yani 2 kişi arasına rahat girersin ve tam ölücekken ultiyi acıp adam kesmek paha bicilemez bir şey
  • Riven bence renektonla kıyaslanamaz fayda ve solo top konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeonExceldus

Kesinlikle renekton 6300 werip acmıştım ve hiçte pişman degilim yani 2 kişi arasına rahat girersin ve tam ölücekken ultiyi acıp adam kesmek paha bicilemez bir şey

gel rene vs riven ? :DD
  • renekton diyorum takım için. Riven uçar kaçar yakalar doğrudurda renekton daha fazla hasarı(damage) alabilir teamfightta.
  • nocturne şuanda bjk macındayım akşam eve gidicem XeonExceldus EU WEST ekle atalım :))
  • quote:

nocturne şuanda bjk macındayım akşam eve gidicem XeonExceldus EU WEST ekle atalım :))

byzkurt61 imm :DD
  • Renekton akar her türlü
  • quote:

nocturne şuanda bjk macındayım akşam eve gidicem XeonExceldus EU WEST ekle atalım :))

Mactan donanimhaber lol e girdiysen internet seni olduruyo adamim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riven derim kesinlikle. Ranked da Riven alıp da Renektonla şu ana kadar 2 kere karşılaştım 2sinde de acınacak duruma getirmiştim herifi
  • Rene offtank champ. ama riven ad ona göre karak wer birde rene ile jungl yapamazken rivenle yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulme

quote:

Mactan donanimhaber lol e girdiysen internet seni olduruyo adamim

Adam yazdığında 8.00 maç 8.30 da başladı hacı ama yinede ön tezahurattan kopup tel girmem ben ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valientee

Riven derim kesinlikle. Ranked da Riven alıp da Renektonla şu ana kadar 2 kere karşılaştım 2sinde de acınacak duruma getirmiştim herifi

sadece guluyorum hadi benide acıncak duruma getırsene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruel11 -- 27 Ekim 2011; 21:27:40 >
  • Riven offtank champ yalnız ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel11

quote:

Orijinalden alıntı: Valientee

Riven derim kesinlikle. Ranked da Riven alıp da Renektonla şu ana kadar 2 kere karşılaştım 2sinde de acınacak duruma getirmiştim herifi

sadece guluyorum hadi benide acıncak duruma getırsene

sende heralde türkiye 11. sisin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.