Şimdi Ara

render+oyun sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Core i7 4790K Soket 1150 4.4GHz 8MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
    MSI GTX970 GAMING GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
    thermalright silver arrow sb-e extreme
    Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
    Corsair 8Gb (2X4Gb) Vengeance Lowprofile Ddr3 1600Mhz Cl9 Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar
    GA-Z97X-Gaming 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar
    Corsair Cx Serisi 80Plus 600W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar
    Sizce nasıl bir sistem olmuş? Bazı arkadaşlar 4790k'nın fazla olacağını düşünebilirler fakat sistemi en az 5 yıl kullanmak için alıyorum beni 5 yıl idare edermi? Bu soğutucu kasaya sığarmı? Gigabyte yerine Msi seçmelimiyim?

• Öncelikle aynı konuyu Technopat ta da açtın. Şunu söylemek istiyorum Z3 Plus bu bütçe için çok düşük kalır. Onun dışında herhangi bir sorun yok.
  • O kasa harbiden bu sisteme hiç olmamış .
  • W84war W kullanıcısına yanıt
    5 yıl kullanacaksan oyun için alıyorsan 4690k + 989 gtx alabilirsiniz ( amazon ile aynı fiyata geliyor ) yok eğer gelecek için sisteme bir nesil daha atlayıp ddr 4 sistem +290 alabilirsiniz . Ha yok bu sistem alınmazmı alınır gayet iyi ben fikrini belirttim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün bütçeyi ana parçalara harcadığım için kasaya falan fazla bütçe kalmadı harddisk olarak bende olanı kullanacaım hatta soğutucu eski kasama sığsa kasada alma ihtiyacım olmazdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.