Şimdi Ara

Renault Scenic mi, Toyota Verso mu yoksa Opel Zafira mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
12.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Scenic'i geçin.Opel Zafira güzele benziyor.Verso size sıkıntı çıkarmaz,yağını suyunu koy bin
  •  Renault Scenic mi, Toyota Verso mu yoksa Opel Zafira mı?


    hakkını yemeyin gözünüzü seveyim....tamam verso iyidir güzeldir ancak full 1.5 scenic'e hiçbirşeyi değişmem bu sınıfta...
  • Forumda renault sormayacaksın fransız kötü kanısı var 2001 ve 2006 model olmak üzere 8 yıl 2 kasa scenic kullandık ailece inanılmaz memnun etti bizi hala arıyoruz scenici verso bence çok tipsiz zafirayı hiç kullanmadım ama kötü bir araç değildir eminim. Son kasa C-max tavsiye etmiyorum kesinlikle TDCI motoru yokları oynuyor hareket etmekle etmemek arasında araç kararsız kalıyor tam bir rezillik süspansiyon konforu eksilerde yalıtım başarısız yol sesi motor sesi rahatsız edici seviyede ne alırsanız alın TDCI C-MAX almayın.

    Bİrde forumda bu motor şöyle iyi böyle süper diyorlar ya şaşırıp kalıyorum
  • Verso ve Zafira varken gidip Scenic alırsanız hata yaparsınız
  • ya yini scenic güzel olmuş fakat fiyat 55 lere dayanıyor bu paraya başka araba bakılabilinir mi? acep bilemiyom her markada sorun var sıkıntısı olmayan araç yok hep şikayet var amma ortalıkta sıfır arabadan geçilmiyor. çohu zaman yorumlara inanasım gelmiyor. yanlış anlamayın dediklerimi olay bu herkez bişey tuturmuş gidiyor. o kötü bu iyi ya binen de konuşuyor binmeyende. en çokta binmeyen konuşuyor. adam 50 milyar vercek arabaya yok ya o iyi değil şunu al halbu ki nette resmini görmüş beğenmiş yada beğenmemiş hemen atla al abi alma abi adam kendi zevkine göre insanları yönlendirmeye çalışıyor. çok yanlış adam alacağı arabadan vaz geçiyor adamın dediğini alıyor içi sinmiyor alacağı arabayı yolda görüyor içi gidiyor. yapmayalım arkadaşlar kullanmadığımız araçlar hakkında yorum yapmayın lütfen.




  • Peugeot 5008 arkadaşım
  • Peugeot 3008 - 5008 veya 1.5 dci Renault Scenic kesinlikle.
  • Yeni Verso'yu incelemedim ama diğer araçlarla uzun süredir yakından ilgileniyorum.

    Yeni Scenic'de Otomatik vites getiremeyecek olmaları satışları sıkıntıya sokuyor, Citroen C4 Picasso her yönüyle alınası bir araç ancak 5008'in gelişiyle Picasso'da biraz demode kaldı; Özellikle orta konsolun yapısı itibariyle, kötü demiyorum asla ama bir revizyona ihtiyacı olduğu düşüncesindeyim.

    Bilenler vardır her ne kadar kendi seçimim olmasa da 4 ay kada eski Scenic kasa kullanmıştım, şimdi bu sınıftaki favorim 5008 oldu.

    Özellikle tasarım itibariyle 1.6 ve düşük hacimli dizel motor sunan MPV'ler içerisinde erkeklere en çok hitap eden araç olduğunu düşünüyorum nacizane...
    Scenic'e göre navigasyonu eksik ama otomatik vitesi var, eğer 5008'de soğutucu gözler var ise (hiç aklıma gelmedi incelemek ) Picasso'dan da bir eksiği kalmıyor.

    İlginç bir şekilde şu anda 308'de de 3008'de de 5008'de de kullanılan manuel klima malzeme kalitesi olarak otomatik klima kumandalarından daha iyi, 308'de tespit etmediğim hafif çıtırtılar mevcuttu konsolda, biraz iyileştirme yapılabilir.

    Bayiye giden potansiyel müşterilerin eşleri yanındaysa tercih 3008'e doğru kayıyor diye düşünüyorum, SUV görüntüsü hanımları daha çok cezbediyor ama işlevsellik anlamında geri kalıyor tabi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.