Şimdi Ara

RENAULT SCENİC Mİ TOYATA COROLLA VERSO MU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
14.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Verso
    ayrıca Renault diğer Fransız kardeşlerinden mi örnek aldı bilinmez nedense orta kadran olayına girdi ki bana ve birçok tüketiciye hitap etmiyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: harunpal

    ford s-max düşünebilirsiniz. sınıfının en sorunsuz aracı seçilmiştir.

    s max hem segment olarak daha büyük hemde sadece 2.0 dizel motoru var. mtvsine ve ikinci el veya sıfır fiyatına parası yetse zaten daha büyüğünü neden almak istemesin.

    (avukatlık yapasım geldi)
  • s-max ve scenic'le test sürüşü yapın ve hangisinde rahat ederseniz onu tercih edin derim
  • Arkadaşlar 35 bin tl lik bütçe maksimum sınırımdır.Daha yukarıya malesef çıkamıyorum öneride bulunan arkadaşlar sağolsun ama s-max ve c4 picasso benim bütçemi biraz aşar.
  • Toyota verso d4d bakın derim çok güzel yada cmax
  • Toyota versonun 1.6 dizeli yok bildiğim kadarıyla ayrıca yukarıda belirtmiştim ben dizel düşünmüyorum fazla km yapmadığım için.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: kadırgalı

    Toyota versonun 1.6 dizeli yok bildiğim kadarıyla ayrıca yukarıda belirtmiştim ben dizel düşünmüyorum fazla km yapmadığım için.



    İzmirde 2-3 tane d4d görmüştüm. Ama 1.6 motormu onu bilmiyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: shadow35


    quote:

    Orjinalden alıntı: kadırgalı

    Toyota versonun 1.6 dizeli yok bildiğim kadarıyla ayrıca yukarıda belirtmiştim ben dizel düşünmüyorum fazla km yapmadığım için.



    İzmirde 2-3 tane d4d görmüştüm. Ama 1.6 motormu onu bilmiyorum


    2.2 lt
  • dostum hepsi iyidir bakma sen, bütçeni ayarla tipini beğendiğini al gitsin, inan aralarındaki fark dağlar uçurumlar kadar değildir. sonuçta ucuza aldığını ileride yine ucuza satarsın, daha pahalıya aldığını yine daha pahalıya satarsın.
    quote:

    Orjinalden alıntı: kadırgalı

    Arkadaşlar yorumlarınıza teşekkürler , yılda 10-15 bin km geçmeyeceğim için dizel düşünmüyorum bu yüzden cmaxi beğenmeme rağmen eledim çünkü cmax benzinlinin motoru ne toyotayı ne renaultu yakalayamamış bence ama dizel olsaydı kesin cmax alırdım.Ayrıca Renault çok sık makyaj yapıyor bu da ayrı bir olumsuzluk.Toyotanın uzun garanti süresi olası bir lpg dönüşümünde olumsuzluk çıkartır.C4 picasso ise hem pahalı hem de servisi sıkıntılı parçaları çok pahalı onu da beğenmeme rağmen eledim.Aslında 2006 model ve yukarısı temiz az km full donanım bir araç uygun fiyata hangisini denk düşürürsem onu alacağım galiba.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: daturkishulan

    bir toyota ile röno yu karşılaştırmanız bile hata.

    toyota amerikada bile en yüksek satış rakamları yakalmış ithal araba statüsünde,diğeri röno ise daha amerika pazarına girememiş anca bazı avrupa ve 3. dünya ülkelerine araba satabilen fransız kamu kuruluşu firması.amerikan piyasasından banane demeyin 99 yılında tüketicilerin şikayeti üzerine vosvogen gibi bi firmanın bile satışına yasak geliyordu amerikada.orada araçlar üzerine yapılan testleri siz düşünün artık.toyota ise dediğim gibi amerikada bir numaralı ithal arabadır.zaten 2yıl önce dünya devi gmyi de geçerek dünyanın en çok satış yapan otomobil firması ünvanını elegeçirmişti.

    bu rönoyu "al al röno al" diye millete yedirmeye çalışanlar acaba her satılan rönodan pay falan mı alıyor merak ediyorum.ayrıca şunu da unutmayın ki dh forumun %90ı 18 yaşın altında ehliyetsiz çocuklardan oluşuyor.sırf babasının arabası röno diye hayatında başka arabaya binmemiş araba kullanmanın ne demek olduğnu bilmeyenler burda öneri bekleyenlerin akıllarını karıştırıyorlar.

    son olarak kalitesiyle kendisini kanıtlamış bir firmanın aracıyla milenyuma kadar bize kartondan araba satan firmayı kesinlikle birbirine karıştırmayın.unutmayın ki tcde araba kavramı 90larda japonların enjektörlü absli havayastıklı klimalı arabaları getirmesiyle bi kere daha değişti.öteki yandan aldığnız her röno ermeni yasası başmüneccimi fransız hükümetine katkıdan başka bişey olmayacaktır,röno gelirleri doğrudan fransız devletine gidiyor.


    Kesinlikle her sözüne katılıyorum arkadaşım.Karşılaştırılması bile büyüüük bir hata.Dünyanın en fazla satılan aracı ünvanını alabilen kac marka var? iş sadece satmaklada değil tabi alanda iş olsun diye almıyor memnuniyet ve kusursuzluğuna alııyor.Aracım toyota diyede savunmuyorum.bir toyota sahibi olmayı hayal etmiyordum vede bir toyotam oalcağınıda bilmiyordum ancak yinede okuduklarımdan bilgi olsun kişilerin yorumları olsun en memnun kaldığım markadır.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: harunpal

    hatta şöylede bir konu açmıştım ama arkadaşlar fordun toyotadan daha sorunsuz olmasına inanmadılar galiba

    http://forum.donanimhaber.com/m_28998949/mpage_1/key_//tm.htm#28998949


    Tabikide inanmam :)
    Toyotayla değil ford ürünleri arasında sorunsuzdur.
  • Sanırım toyota verso bu sıralar makyajlanabilir bu da demek oluyor ki eski modelinin fiyatı 1-2 bin düşecektir.Yaza kadar bekleme kararı aldım malüm kriz daha da artabilir o zaman uygun pazarlık ortamı da doğacaktır.Ne dersiniz bekleyeyim mi ?
  • Bu sınıfta ilk tercih edilecek araba her zaman Scenic'tir. Ben de zamanında çok araştırmıştım araba alırken .
  • c4
  • quote:

    Orjinalden alıntı: F1SECO

    c4


    Off be kardeş.C4 mü alsam renault mu alsam demiyorki adam.iki marka arasında kararsız kalmış yorum bekliyor.hem şahsen arabadan saymadığım markalardan başta gelenlerdendir yazdığın.yol tutuşu berbat ötesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramadan 89 -- 10 Mart 2009; 17:05:14 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TIMERIDER

    ikisininde kasası epeydir çıkıyor,yeni kasayı pat diye çıkarabilirler.özellikle verso.Tasarımı halen gözüme güzel görünüyor.Toyota asla üzmez seni.



    hehe iyi tahminde bulunmuşum,yeni kasa çıktı bile
     RENAULT SCENİC Mİ TOYATA COROLLA VERSO MU?


    http://forum.donanimhaber.com/m_30263221/tm.htm




  • citroen satışı yapıyorsun herhalde, her topicte c1, c2,c3,c4 ve c5 öneriyorsun....
    quote:

    Orjinalden alıntı: F1SECO

    c4

    bo topikte 2 kez c4 demişsin... nedeğn?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 9 Mart 2009; 12:52:13 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Tubo

    Bende yakın zamanda inceliyordum bu modelleri. Verso ilk çıktğında güzel görünüyordu şimdi gördüğüm zaman biraz demode görünüyor gözüme ve diğer rakiplerine kıyasla donanımda da eksikleri var mesela 1.6 motorda otm seçenek yok, 1.8 tiptronic var onda da cam tavan yok esp yok ayrıca rahat 10 lt yakar,2.2 dizeli var onda da otm. seçenek yok ayrıca yine donanım zayıf, vergisi... C-max dizel tiptronic var onunda koltukları bir scenic, picasso kadar kullanışlı değil veya içindeki eşya saklama cebi gözü vs pek fazla değil yani bana göre mpv'den çok şişmiş c sınıfı diyebileceğim bir otomobil ki Ford'un her zaman ilk tercihim olmasına ragmen.

    Benim 30-35 binlik bir bütçem yoktu alırken ben scenic II privilage+ 1.6 otm aldım eğer 35 bin'e çıksaydım kesinlikle c4 picasso 1.6hdi mcp sxpk alırdım, hem dizel hem otm hem torpido harici soğutucusu var heryerinde saklama gözleri var hem cam tavan hemde geriye çekilebilen güneşlikleri var.
    Ben yeni zafirayı hiç alıcı olarak incelemedim ama onuda incelemenizde fayda var.

     RENAULT SCENİC Mİ TOYATA COROLLA VERSO MU?

     RENAULT SCENİC Mİ TOYATA COROLLA VERSO MU?

     RENAULT SCENİC Mİ TOYATA COROLLA VERSO MU?


    ön knsolun türkiyedeki modelleride böylemi ?




  • Scenik önermem.VW Tourana veya zafiraya da bakın derim.touranın 0 ı 40 a düştü.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.