cevabınız için teşekkürler,geçen sene pandemiden dolayı sarkmıştı haziran ayına bu dönem umarım daha çabuk yaparlar fiyatlarda düşüyor diyorlar ama bekleyip göreceğiz |
Bu yılın kampanyası ne zaman başlar acaba? |
Ses sistemi zayıf derken tam olarak nasıl bir zayıflık acaba? yani ses kalitesi mi düşük ya da kullanılan malzeme mi kalitesiz? bir de şehirlerarası tüketimle ilgili biraz daha bilgi verebilir misiniz? |
|
Tşkler, Peki, peşin alım yapıldığında araç geldiğinde mi yoksa başvuru esnasında mı araç bedeli ödeniyor? |
|
|
|
Yeni elektronik ortamda e-faturaya geçildi. E posta ya yollamış olmalılar. BNP Paris sigortadan poliçe kesilmiş olmalı. 3+2 yıl toplam garanti 5 yıl. Kontrolden sonra buradan teyit edermisin iz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bayide otomatik megane 220 civarı, Oyak kampanyasıyla tahmini hangi fiyat sevyelerine düşer? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetriser -- 25 Ocak 2021; 19:8:8 > |
Hocam öncelikle merhabalar.. Yılda bir defa kampanyadan yararlanılabiliyor diye kampanya şartlarında okumuştum. 1.Oyak kampanyasıyla Clio İcon 1.0 Tce X-tronic 100 bg opak ve sis farı olan aracıma 147.200,00 tl olarak imza atmıştım. Aynı araç Renault'un kendi sitesinde o günlerde ve zamlar gelmeden önce 171.400,00 tl idi. Yani 24.200,00 tl gibi bir rakam oynuyordu arada. Ötv indirimi dolayısıylada araçta bir miktar daha indirim oldu ve 142.000,00 tl maliyetle almıştım. O gün yine Renault'un kendi sitesinde aracın değeri 212.650,00 tl idi. Yani anlık araç alışımda aradaki rakam 70.650,00 tl tabiki bu her dönem böyle olmayacaktır çünkü pandemi ve kur artışı piyasayı çok etkilemişti. 2.Muhtemelen son kampanyada bende dahil olmak üzere araç alanlar ve alamayanlar hala bu sorunun cevabını arıyorlar. 'Neye göre?' Kıdem ya da ilk başvurudan daha önemli olan şey ise kendi tecrübeme göre platform üzerinden ön başvuru yapıp en kısa sürede müşteri temsilcisi ile iletişim kurup evrakları ona teslim edip süreci başlatmak şayet kredi kullanacaksanız gidip kredi imzasını atıp kredi karşılığında şase no çıkmasını sağlamak. Şase no çıktıktan sonra aracı alamama şansınız yok. Son kampanyada oldu gibi ön başvuru yapıp mesaj gelecek lütfen bekleyiniz söylemlerine uyarsanız, mesaj gelip bayiye davet edilmenizi beklerseniz bu mesaj gelmeyecektir ve muhtemelen kampanyadan yararlanamayanların kervanına ekleneceksiniz. Belirli bir talebe göre araç üretiliyor yani her başvuran aracı kesin alacak diye bir durum malesef yok. Ben kampanyanın 4. yada 5. günü başvurdum ve yaklaşık 4 ay sonra binbir zorlukla aracımı teslim alabildim. 3.Herhangi bir sınırlama yok kredili alırsanız kredi borcu bittiği gibi satabiliyorsunuz. |
Verdiğiniz bilgiler için tşkler, bir sonraki kampanya için bizlere yararlı olacak. Yalnız Renault, fiyat listesi üzerinden muhakkak indirim yapıyor, mesela hala araç kıtlığı olan 25.12.2020'de fiyat listesinde 200+ olan Megane 1.3 için telefonda 189,5 OYAKSIZ fiyat almıştım ki şahsen gitsem 1-2 bin TL daha inidirim mümkündü. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İconda yorgunluk uyarı sistemi vardı. Touch donanımda var mı onu bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben de ilk kez takip ediyorum hocam, Bu kampanya döneminde fiyatları karşılaştıracağım |
Yorgunluk uyarı sistemi sizdede iki saat yol gidince uyarı veriyor mu. Yani aynı ses var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |