Şimdi Ara

Renault Oyak Kampanyası Ana Konu ® (644. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.885
Cevap
315
Favori
1.708.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • üretimin yeniden başlayacağıylailgili haber
    http://www.dunya.com/sirketler/renault-bursa-fabrikasinda-uretim-yeniden-basliyor-haberi-362681



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoriko -- 16 Mayıs 2017; 2:12:59 >
  • Yanlışım yoksa; geçtiğimiz yıllarda Bursa fabrikasında, kampanya teslime yakın bir dönemde grev olmuştu, teslim tarihinde sorun olmamıştı diye hatırlıyorum. Zaten bir gün sürmüş siber saldırı sonrası iş bırakma. Çok etkileyeceğini düşünmüyorum.
  • o zaman temmuzda teslim ederler
  • 18.000tl 18 ay kredimizin ilk taksitini ödedik, hayırlı olsun. Orfin finans'ın internet sitesinden online işlemlere giriş yaparak krediniz hakkında detaylı bilgi görebilirsiniz.Aynı zamanda erken kredi kapatmak hakkında bir sayfa da mevcut.
  • Haziran 20 - Temmuz 1 arası teslim olur diyorlardı ilk görüşmelerde. Buna göre son 1 aya girmiş bulunuyoruz. Sıra usulü ile verildiği için, ilk sıradakiler için bir tarih netleşme var mı acaba? Ufaktan heyecan başladı gibi.
  • Haziranda teslim edeceğiz deseler. Temmuz MTV için erteleme şansı var mı yok mu? Yada nasıl oluyor pek bilgim yok? Bilgi verenlere şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nissan marka bursa Sertepe bayisinde liste fiyatından %12 indirim fırsatı var üzerimde ilgilenen olursa faydalanabilirsiniz. dm den yazabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnrcm kullanıcısına yanıt
    Bunun için satış danışmanınızdan en net bilgiyi almanız daha iyi olur. Ben kavacık şubeden temmuz teslimi HB siparişi vermiştim. Orada sohbet ederken szin belirttiğiniz durumu sormuştum. Haziran teslim araçları bekletme şanslarının olmadığını (yer probleminden dolayı) araçlar gelir gelmez teslimat ödemelerinin talep edilerek ruhsatlarının çıkartlacağını belirtmişti. Araçlar toplu halde gelecekleri içn bekletme şansları olmayabilir. Bu da temmuz ayında 2. taksidin müşteri tarafından ödeneceği anlamına geliyor.

    Geçtiğimiz kasım ayında araç almak için izmit ernaz bayiine gittiğimde de istediğim aracın aralık ortası gibi gelebileceğini ve istersem ocak bandrolü ödememek için aracı bekletip ocak ayının 2. haftası gibi mtv nin 1. taksidini ödeyip teslim edebileceklerini belirtmişlerdi. Ancak bu durum bireysel olarak gittiğim için geçerli olabilir.
  • kaddix kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilgilendiğiniz için iyi günler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 model clio 1.2 Joy aldım. Bekleki gelsin... sırf 8.oooTL indirim için bu kadar uzun beklemeye değer miydi diye düşünüyorum... Bekleme süresi çok uzun...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekoriko

    2017 model clio 1.2 Joy aldım. Bekleki gelsin... sırf 8.oooTL indirim için bu kadar uzun beklemeye değer miydi diye düşünüyorum... Bekleme süresi çok uzun...

    Araba fiyatları zaten çok uçuk, ne kadar indirimli alabilirsek o kadar kâr diye düşünüyorum. Süre uzun, hele bizim gibi arabasını satıp, bekleyenler için daha da zor geliyor beklemek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekoriko

    2017 model clio 1.2 Joy aldım. Bekleki gelsin... sırf 8.oooTL indirim için bu kadar uzun beklemeye değer miydi diye düşünüyorum... Bekleme süresi çok uzun...

    Nedir fiyatı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PyRRhiC

    Merhaba,
    Babam emekli astsubay. Bu aralar benzinli otomatik clio yada megane almayı düşünüyorlar.
    Bahsi geçen oyak kampanyasının şartları nedir ? Avantajları ve dezavantajları nedir acaba ? Konu hakkında detaylı bilgi verebilirseniz memnun olurum.
    İyi forumlar.

    Konu ile ilgili başlık açmıştım.

    Tüm bilgiler orada mevcut

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya kapsamındaki araçlar için de, bayiden bireysel olarak sipariş geçilen araçlar da yapıldığı gibi, üretim ve nakliye sürecini takip edebilmek mümkün mü? geçmiş yıllardaki kampanya sayfalarını okudum böyle bir şeye rastlamadım. sonuçta şase numaraları belli oldu, üretimin hangi safhasında takip edebiliyor muyuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejdeath -- 23 Mayıs 2017; 17:48:17 >
  • 47100TL sis farı ile birlikte
  • Geçen senelerde forumda bu konu: oldukça hareketli, paylaşımlar bir hayli fazlaymış. Bu sene; kampanyaya katılan bir kaç kişi dışında burada konuyla alakalı fazla bir paylaşım yok. Geçen sene yerli üretim araçların teslim tarihi 20 Mayıstan sonra öngörülmesine rağmen, forumdaki paylaşımlardan edindiğim bilgiye göre; hemen hemen 1 ay öncesinde teslimatlar başlamış. Bu aralar; vekalet, teslimat ödemesi vb. konularla ile ilgili mesaj vs. alan var mı acaba? Ankara Mais, sanırım her kampanya dönemi daha yoğun olmakta, diğer illerden kampanyaya katılanlarda teslimat ile ilgili durum nedir? Bilgi paylaşacak olanlara teşekkür ederim. Saygılarımla.
  • herkese iyi akşamlar araç alanlar bir önceki senelere benzer şekilde araç alan fazla fakat yazan yok şahsen 10 kişi bekleyerek ki o tarihte 4 satış temsilcisi ilgileniyordu ve hepsindede 10ar kişi vardı. Dediğim gibi yazan yok bildiğim kadarıyla arkadaşlara yardımcı olurum
  • 1 nisan başvuru, 28 nisan onay. Ankara Mais için herhangi bir haber yok şuan. İlk başvurularda belki vardır.

    Bir sorum olacaktı, pazartesi ilk taksit ödemem geliyor, bayiden bize verilen iban a eft yapsak oluyor mu? Evrak üzerindeki açıklamalar hep ilgili bankaların şubelerinden yapılması gerekiyormuş ve masraf ödenmesi gerekiyormuş gibi olmuş.

    EFT ile yapabiliyorsa, yapan veya bilen arkadaşlar yanıtlayabilir mi?
  • Öncelikle 24 martta başvuru yaptım daha banada ulaşan Bi haber yok.

    Dün kredimin ilk taksidini ödedim herhangi Bi bankadan verilen garanti bankasına eft yapılabiliyor alıcı kısmına orfin finansman aş açıklama kısmına da isim ve kredi no yazmayı unutmayın.

    Ödeme aynı gün online işlemlere akşam 6-7 gibi yansıyor. Herkes yaptığı işlemleri anlatarak forumu biraz daha aktif kılarak birbirimize yardımcı olabiliriz.

    Herkese iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nejdeath N kullanıcısına yanıt
    Ben havale ile gönderdim ama eft de yapılabilir. Bir gün önce ödedim 50kurus faiz indirimi yapmış. Hayırlı cumalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.