Şimdi Ara

RENAULT MU CİTROEN Mİ::::

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar az bir param var 10,000 kadar 2.ci el araç alacağım ama bir türlü karar veremedim.

    1 tane 1998 model otomatik vitesli klimalı citroen saxo var 10,500 lira analog klimalı exclusive model 109,000 km de

    1 tane de renault clio 1,4 rt 1998 model 64,000 de (kilometre orjinalmiş öyle dediler) o da otomatik ve klimalı

    sizce hangisi daha uygun her açıdan hem yedek parça hem de ekonomi açısından hangisini tercih edersiniz yardım ederseniz sevinirim.



  • Hocam Clio pek tavsiye etmem çünkü araç çok teneke gibi Citroen daha donanımlı ve daha ciddi bir araç gibi hele birde 98 model otomatik bir araç sıkıntı yaratabilir.Bence Citroen derim.
  • Km orjinalse reno bence. Km farki cok arada iki arac arasinda.
  • ikisininde fiyatı birbirine yakınsa clio tercih edilmelidir, 2.el değeri açısından
  • bence bu seçeneklerden reno...
  • renault clio daha iyi secenek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: of dead

    Hocam Clio pek tavsiye etmem çünkü araç çok teneke gibi Citroen daha donanımlı ve daha ciddi bir araç gibi hele birde 98 model otomatik bir araç sıkıntı yaratabilir.Bence Citroen derim.


    Yine teneke muhabbeti.

    İkisi arasından tercih yapılacaksa Clio derim.
  • Bu gün gidip bakacağım elimde birkaç ilan var tmm km çok da ne yapayım valla bütçe meselesiymiş bu araç işi çok ince eleyip sık dokumak laazım.Düşüncem şu ki ben araçtan anlamam ama bir renault yada citroen servisine götürüp baktıracağım her ne kadar 98 model 65.000km pek içime sinmediyse de yine de baktıracağım.Olur ya orjinal km. olabilir ha o da ayrı bir mesele kim anlayacak orjinal mi yoksa km. ile oynanmış mı dedim ya o da ayrı bir mesele diyeceğim bu gün işim zor ama inanın araçlardan hangisi olursa olsun sizlere buradan resmini göstereceğim hayırlısı olsun diyorum..
  • Clio
  • Türkiye şartlarında clio bence
  • Her ikisinin de orijinal km olmadığını düşünüyorum,çok dikkatli olun.
  • Clio baba clio.Kuzenim şanzıman yağı olmadan km lerce kullanmış haberi yok araba tık demedi :)
  • Kilometresinin orjinal olma ihtimali çok düşük bir ihtimal orjinal kilometresi bile olsa araç otomatik olduğu için kaybediyor bence o yaşta otomatik araç almak çok mantıksız çünkü bir çok sorun çıkacağı aşikar sonra düz vites araç varken otomatik çok eksi demektir.En azından küçük bir ayrıntı olarak otomatik araç her zaman için düz vites araçdan fazla yakar.Ayrıca ikisi arasında kıyaslama yapılacak olursa Citröen kesinlikle önde bir araç yol tutuşu olsun yakışı olsun en azından arabayı aldığınızda iyiki almışım diyebileceğiniz bir araçtır.Ama genede ikisinide inceleyip bir expertiz çıkartılıp bakılması gerekir.
  • Clio da karar kıldım ve kaporasını vererek aldım.Servise soktuk komple testten geçti sanırım buna expertis diyorlar SERVİS şartlarına göre 2,800 lira masraf çıkardılar bunun başında triger seti ve egzost susturucuları var ama dediğim gibi servis ortamında oysa bunun yanında yürür aksam otomatik vites ve motorda herhangi bir sorun olmadığını bu dediklerini başta yaptırırsam yıllarca sorunsuz kullanabileceğimi söylediler.Kilometrenin de orjinal olduğunu bundan evvel aracın son 2004 de servise girdiğini ve o zaman 40bin kusur km de göründüğünü söylediler.Pazartesi günü aracı noter satışı ile alacağım inşallah
    kısa not:
    Bu topic de bana yardıncı olmaya çalışan tüm arkadaş ve kardeş vede ağabeylerime teşekkür ederim herşey gönlünüzce olsun içim rahat bir şekilde alıyorum çünkü topiğe baktığımda çoğunluk arkadaş clio dedi ben de gayet rahatım herkese sevgilerimle ..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cruiser67c

    Clio da karar kıldım ve kaporasını vererek aldım.Servise soktuk komple testten geçti sanırım buna expertis diyorlar SERVİS şartlarına göre 2,800 lira masraf çıkardılar bunun başında triger seti ve egzost susturucuları var ama dediğim gibi servis ortamında oysa bunun yanında yürür aksam otomatik vites ve motorda herhangi bir sorun olmadığını bu dediklerini başta yaptırırsam yıllarca sorunsuz kullanabileceğimi söylediler.Kilometrenin de orjinal olduğunu bundan evvel aracın son 2004 de servise girdiğini ve o zaman 40bin kusur km de göründüğünü söylediler.Pazartesi günü aracı noter satışı ile alacağım inşallah
    kısa not:
    Bu topic de bana yardıncı olmaya çalışan tüm arkadaş ve kardeş vede ağabeylerime teşekkür ederim herşey gönlünüzce olsun içim rahat bir şekilde alıyorum çünkü topiğe baktığımda çoğunluk arkadaş clio dedi ben de gayet rahatım herkese sevgilerimle ..


    Hayirli olsun hocam. Allah kazasiz belasiz bindirsin. Dogru karar vermissiniz.




  • Eski bir konu ama hayret ettim doğrusu. O paraya onu alacağına bunu al diyen cins insanlar çıkmamış helal olsun. bende şuan citoren ile reno arasında kaldım fakat onu alma bunu al diyen arkadaşlara sordukça jaguara doğru kayıyorum :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sertacr88

    Eski bir konu ama hayret ettim doğrusu. O paraya onu alacağına bunu al diyen cins insanlar çıkmamış helal olsun. bende şuan citoren ile reno arasında kaldım fakat onu alma bunu al diyen arkadaşlara sordukça jaguara doğru kayıyorum :D
    Renault alınır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Babam 2 kere clio 2 kere scenic aldı artık o aynı iç dizaynı görmekten inanılmaz sıkıldım. Çok kütük gibi geliyo içi ve o renonun motor sesinden ayrı tiksiniyorum ama Türkiyede de reno mantıklı araç lafım yook. Fakat citroen c3 bana daha sıcak renkli eğlenceli bir araç gibi geliyo.
  • km öyle derler tabii de inandın mı? bence imkansız. kesin km ile oynanmış.

    bir kere o yaştaki hiçbir aracın klimasından hayır gelmez. onu bir kenara yaz ve sırf klima için üç kuruş fazla verme. ben şahsen clio'yu tercih ederdim. saxo hem çok dar bir araç hem de az satan bir araç parçası-ustası filan üzer. clio'nun parçası her yerde bulunur. saxo için yetkili servise mahkum kalabilirsin. arkadaşımda saxo dizel vardı ve çok memnundu ama arabanın içine zor girip çıktım bir test sürüşü için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skyphos

    Bu mesaj silindi.
    Benden önce iki kişi konuyu hortlatmış, benim farketmemem mi battı? Nikim beyinSİS bir şey mi ima ettin yoksa okuman mı zayıf?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.