Şimdi Ara

Renault Megane Sedan BÜYÜK REZALET (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
1
Favori
7.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Renault 2003-2004 senesinden bu yana elektronik el freni olan araçlar üretiyor.Şimdiye kadar bu tarz bir olay yaşanmış mı ona bakmak lazım.
    Bence yukarda da bahsedildiği gibi aracı kiralayan kişinin kendini kurtarma çabası bunlar. Araç park konumundan çıkacak vites d konumuna gelecek,el freni boşlayacak ve motor çalışacak. Açıkçası buna kimse inanmaz.
    Eski scenic2 aracımda boğaz kelebeği sorunu varken yokuş aşağı sıkışık trafikte bir defasında stop etmişti. İlk anda araç ilerlemesine rağmen çalışmamıştı ki d konumunda olmasına rağmen. !0-15m sonra frenlerin şişmesinden farkedip n ye aldım ve start a basarak çalıştırmıştım.
    Yani bu olayda aracı kiralayan kişiye güzel bir fatura ödetirler bence.
  • Salla yalanı, seveyim inananı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Merdomable

    Astra J senelerdir elektronik kullanıyor en eskisinden yenisine 1 kere sorun çıkartmadı, çalışır halde yüzlerce kez yokuş yukarı ve aşağı bakacak şekilde bıraktım gittim, hiç bir sorun olmadı. Donanım vs güzel iyi de Fransız araçlarının eskiden yeniye bakıldığında akıbeti her zaman aynı.

    Nasıl bir akıbet bu, ben (eski) Fransız kullanıcısı olarak bakım dışında servise girmedim? Sattık gerçi ama bilelim de bir daha alacağımız zaman ona göre davranalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault Videoyu kaldırtmış

    En azından honda gibi kafasız değil Renault, hemen müdahale etmiş olaya. Hondanın 50 Tane video olmuş göçükle ilgili ne zaman kaldırmayı düşünüyorlar acaba. Satışlar dibi boyladığında mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Benim mantık çok düz yolda kalırsınız :) HDI motor keşke çıksa gayet güzel ama Opeli sırf PSA Grup aldı diye arabaların tırtlayacağını sanmam. Pejoyu 106 dan beri (güncel modellere kadar hep gördüm ve tet ettim) biliyorum kaporta,elektronik,iç aksamda ciddi zayıf, Pejo 3008 i ayrı tutuyorum o yüzyılda bir gelen güzellik oldu.

    Ek olarak Astra J Halen Alman, K kasa cıktığında bu iş oldu. L kasa çıkınca alınmaz evet
  • araç otomatik vites son sistem elektronik kullanımı var.bence araç sıkıntılı araç el freni çekilmemiş boşta p veya n veya d farketmez sürücü arabada yokken araç içi boşken hareket etmesi hiç de normal değil.anahtarsız çalışma var ise her güvenlik önlemide olmalıydı.mesela çok acil araçta hasta taşıyorum hastaneye gittim.acil durum aracın p sini n sini düşünemem ki.araç dediğin dur deyince durmalı......bu kadar basit....renault megane 2017 sedan araçtan bu hatayı beklemezdim....uçak fiyatına araç satıyorlar....hizmet deyince sadece servislerde....satarken hizmet hep göz boyama.....araç koltukları boş iken nasıl airbeg açmıyorsa koltuklar boşken araçta çalışmayacak mesela....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarya94 -- 18 Kasım 2017; 15:38:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.