Bildirim
Renault Megane RS Test Sürüşü / Stage 1
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Araç güzel test de güzel ama birinin şoför arkadaşa rev match nedir öğretmesi lazım.
5 den 3 e mi çekti ne yaptı orada direk hiç aragaz vermedi arabanın öne yığıldığını hissettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Teşekkür ederim , gerek çekim kısa sürede çekilmesi , gerek çekim heycanı :) bazen böyle şeyler oluyor heheh :) Atilla sağolsun istanbuldan izmire geldi inceleme çekimi icin birde _____________________________ -
Eyvallah sağolun böyle güzel testleri hazırlayıp yayınladığınız için asıl ben teşekkür ederim, araç sahibine de sagolsun gelmiş okadar yoldan bizleri bilgilendirmiş onun da hakkı ödenmez tabiki.
Bmw serisi bitti sanırım
Renkli araçlar geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Videoları çektiğim araçları çevremden buludğum için pek seçme şansım olmuyor içerik üretmek için bazı zamanlar arka arkaya bmw geldiği doğrudur :) Sıradaki video 2016 model 307 :) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ExtremeZer0
Videoları çektiğim araçları çevremden buludğum için pek seçme şansım olmuyor içerik üretmek için bazı zamanlar arka arkaya bmw geldiği doğrudur :) Sıradaki video 2016 model 307 :)
Şu puglara hastayım
Aslında instadan olur başka illerden olur her zamanki gibi stock olmayan araç sahipleri sana ulaşsa çok iyi olur gibime geldi. Ayrıca videolarındaki sinematik hava çok hoş. Elinize sağlık tekrardan. Ha unutmadan M3 hala bekleniyor 
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
Teşekkür ederim :) kendi aracıma var daha çünkü beni çekecek birine ihtiyac var içime sinen bir çekim olması lazım , bekletiğime değecek ama hehehe _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ExtremeZer0
Teşekkür ederim :) kendi aracıma var daha çünkü beni çekecek birine ihtiyac var içime sinen bir çekim olması lazım , bekletiğime değecek ama hehehe
Beklentiyi bayağı yükselttin
Hadi bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Heheheh :) Tekrar teşekkür ederim , kanalımı destekledğiniz için _____________________________ -
Aracın sertliği ve trim sesleri yoldaki pürüze denk gelince videoya da yansımış :) Kaldı ki standartlarda bile bolca trim sesi var, RS süspansiyonu ile yüksek kilometrede bayağı rahatsız eder gibi
_____________________________ C20LET | Calibra Turbo || Vectra C GTS 2.0Turbo | Z20NET
AMD FX-X8 8320 3.5GHz @4.3GHz-@1.35v||ASUS M5A97 R2.0||MSI GTX1060 6GB||CORSAIR XMS3 8GB 1600MHz DDR3||COOLER MASTER RC-431C20LET und GM2900 -
Araç sert değil aslında fakat dıştr görüntülerde epey sekiyormuş gibi çıkmış anlamadım bende , kw v3 var coil kendini kantılaşmış , trim konusuna aynen videoda da değindik zaten :) trim sevmeyenler uzak dursun bu araçtan hehhee
Sırada benzinli 307cc ve e34 m5 çekeceğim , merak ettiğiniz soruları yazabilirsiniz. test sürüşünde cevaplamaya çalışacağım teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı