Şimdi Ara

RENAULT MEGANE III - [Ana Konu ve Kullananlar Kulübü] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.609
Cevap
155
Favori
3.255.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: egunns

    radiance tork dedinde seni bulmuşken soriyim..konu dışı, arkadaşlar kusura bakmasın..A4 te kampanta yapmışlar 70 bin tl ye veriyolarmış...1800 cc 120 beygir..230 tork (1500-3650)..bide multitronic seçildiğinde araba sıkıntılı mı lur hakkını vermezmi?


    A4'ün 1.8T 120 manuelini kullanan tanıdığım var,aracından çok memnun. A4 1.8T 160'ı olan bir abimiz de 120'liği kullandıktan sonra keşke ben de fazladan para vermeseydim 120'lik alsaydım dedi,bu motor araç için tam kararında bir seçenek yani.Manuelin de multitronic'in de 0-100 değerleri aynı.Alacak olan arkadaşınız eskiden beri otomatik kullanıyorsa multitronic alsın derim,konfor yönünden güzel bir şanzıman,vites geçişlerini hissettirmeden yapar.Ama önceden manuel kullanıyorsa ya da biraz olsun manuele de gönlü varsa manuel alsın derim.Eğer ki S-tronic seçeneği olsaydı şüphesiz onu almasını önerirdim ama bu durumda fikrimi belirttim.

    İstanbul'da oturuyorsanız birşey diyemem tabi ki,otomatik alın.




  • ok sağol
    malesef istanbul..zaten düz vitesi kullanıcak yer yokki burda 7/24 oto pazarı mübarek
    hiçte üzülmesin aracın hakkı 1.8T 160..hatta 2.0 T 211 ps...ama gözünü sevdiğimin vergileri tabi...zaten bu doğuşta bu düdükleyici mantalite olduktan sonra daha çook kampanya yaparlar...70 bin dedikleri araçta ne deri direksiyon var ne alaşım jant.....gözünü seviyim eleştirdiğimiz mais in :p
  • arkadaşlar bu haftada ultra premium klas araba alamıyoruz süper lotoyu 1 psikopat bilip 7 trilyonu götürdü...numaralara bakın insan rüyasında görse oynamaz : 26 41 42 46 47 49
  • arkadaşlar ben bugün iki bayiye uğrayarak yeni megane sordum, ikiside mayıs başında satışlara başlanacağını söylerken, birisi otomatik seçeneği şimdilik gelmiyecek dedi diğeri ise büyük bir ihtimal gelicek dedi, yani iyice kafam karıştı :)
  • Banada otomatik gelmiyecek dendi.

    Bu ay sonuna dogru iyice netleşir.
  • 1,5 dci için otomatik vitesten bahsedildiğini duymadım. 2,0 dci için duymuştum. O da ne zaman çıkar bilmiyorum. Benzinli için birşey diyemeyeceğim. Dizel için otomatik gelse hemen alırım. Ama ileride gelirse beklemem..........
  • hay allahım 1.6 110 beygirin otomatik gelicek gelmicek nazınımı yapıyolar
    doğru karar verin arkadaşlar illaki yakın gelecekte gelcektir ama bu eski tarz motor ve şanzıman çok yiyo ve performans vasatın altında....babamdaki 110 corolla auto nun gazına basamıyorum fazla yiyo diye...en fazla otomatik fanı benimdir..tce 130 auto veya dci 106 auto harici auto şanzıman düşünmem...hatta acele etmeyip xradiancex arkadaşın bahsettiği dsg tarzı beklenebilir...ilk etapta avrupada tutulmayan auto seçeneklerinin getireleceği unutulmamalı
  • Renault, Yeni Mégane Hatchback Paris Motor Show'da yaptığı tanıtım ile takipçileri ile buluştu. Bir önceki sıradışı tasarımı geride bırakarak çok daha modern bir yüze kavuşan Megane bu kez segmentinde çıtayı hayli yükseltecek gibi görünüyor.

    Megane HB başlangıçta üç model seçeneği sunacak: Expression, Dynamique ve Privilège. Bu yeni modellerde standart olarak gelen ve size fark edilir ölçüde konfor ve teknolojik özellikler sunacak ekipmanları Yeni Mégane Hatchback'in rakiplerinde pahalı ekstralar olarak bulabilirsiniz.

    Standart ekipmanlar arasında klima, altı hava yastığı, gövdeyle aynı renkte ısıtıcılı yan aynalar, elektrikli ön ve arka camlar sayılabilir.

    ASR ile ESP, CVS savrulma kontrolü ve ön koltuklarda yolcuların boy ve ağırlıklarına göre kendini otomatik ayarlayan altı adet hava yastığı ile Yeni Mégane güvenlik kavramını bir sonraki seviyeye taşıyor. Daha büyük olan yeni yan hava yastıkları Renault'nun yeni nesil koltuk başlıklarıyla birlikte göğüs kafesi bölgesini korumak üzere beş kapılı tasarımla uyumlu çalışmaktadır. Arkadan çarpmalarda boyun sakatlanmalarından korumak için sabitleme çubukları koltuğun üst kısmı yerine koltuk başlığının içinde yer alır. Ek olarak, sabitleme çubukları arka koltuğun içinde yer almadığı için yolcu, kafası koltuk başlığına temas edene kadar geriye doğru yaslanıp koltuğa tam olarak yerleşebilir, böylece kafa ve göğüs kafesi daha az hareket eder.

    Giriş seviyesi Expression modeli şu özellikleri sunuyor: 4x15W RDS radyo CD, klima, Brake Assist, ısıtıcılı yan aynalar, yüksekliği ayarlanabilen sürücü koltuğu, yüksekliği ve derinliği ayarlanabilen direksiyon, anahtarsız Renault Card sistemi ve yol bilgisayarı. Best-seller olması muhtemel daha üst bir model olan Dynamique daha sportif bir ekipman listesine sahiptir: 16? 'Sport' Alüminyum alaşımlı jantlar (2.0 Tce 180 için 17?), Bluetooth ve çok işlevli TunePoint özelliği olan 4x15W RDS radyo CD, otomatik far ve silecekler, seyir kontrolü, anahtarsız Renault Card sistemi, yüksekliği ayarlanabilen yolcu koltukları, deri direksiyon simidi ve ön sis farları.

    Yeni Mégane yalnızca görünüşüyle değil fiyat ve sunduğu özelliklerle de rakibine toz yutturuyor.Özellikle filo müşterilerinin çoğunlukta olduğu bir sektörde söz konusu olan günlük kullanım olunca Yeni Renault'nun sunduğu ek özelliklerin getirdiği zenginlikler kuşkusuz uzun yol sürücülerini de memnun edecektir.

    Küçük turbo motorlara dayalı yakıt randımanlı benzinli motorlar trendini devam ettirmek için yeni Renault TCe (Turbo Kontrol Randımanı) güç kaynağı düşük emisyon ve yüksek benzin ekonomisiyle size fark edilir bir performans ve arıtma sunar. 2.0 Tce 180, 2,250rpm'de 300 Nm tork ve kilometre başına 178 gram CO2 emisyonu üretir. İlerleyen zamanda Yeni Mégane, 1.4 Tce 130 motoruyla şirketin ödüllü dCi dizel motorunun izinden giderek yeni benzin motorları ailesini tamamlayacaktır.

    Diğer üç çevre dostu dizel motoru (86, 106 ve 130hp) eco² yelpazesinde olan Renault'da, 1.6 VVT 100 5 vites yalnızca Expression modeli içindir. Ayrıca 5 vitesli Expression 1.6 Vvt 100 ve 1.5 dCi 86 modelleri hariç tüm modellerde 6 manüel ileri vites kutusu standarttır. Otomatik vitesli modeller 2009 baharında Avrupa?da piyasaya çıkacak. Beş kapılı modeller yelpazesinde lüks bir dokunuş olan Privilège şu özellikleri sunar: 16? 'Spirale' alüminyum alaşım jantlar, çift bölge iklim kontrolü, elektrikli katlanabilen yan kapı aynaları, electrochome arka görüntü aynası, arka koltukta depolu kol dayama yeri ve park sensörleri.

    Geniş ekipman listesinin yanı sıra Yeni Mégane Hatchback yelpazesi kişisel zevklere göre değişebilen zengin bir ekipman seçenekleri listesi sunmaktadır:
    Bluetooth ve çoklu işlevi olan TunePoint (USB araçları ve taşınabilir müzik oynatıcıları için) özelikli Arkamys ?3D? Sound 4x30W RDS radyo
    Seyir Kontrol ve hız sabitleyici
    Çift bölge iklim kontrolü (Yalnızca Dynamique modelinde klimanın yerine)
    Ekstra renkli arka ve yan camlar
    Ön sis farları
    Isıtıcılı ön koltukları
    Deri döşeme (Modele bağlı olarak bej veya krom)
    Metalik boya
    Panoramik açılır tavan
    Arka park sensörleri
    Uydu navigasyonu ? 4x30W 3D ses RDS Bluetooth'lu radyo Cd ve renkli 2D ekran
    Ayrıca beş adet uygun maliyetli seçenek paketlerinden birini seçebilirsiniz:
    Technology (4x15W Bluetooth'lu radyo CD ve çoklu işlevli TunePoint, arka park sensörleri, seyir kontrolü ve panoramik açılır tavan)
    Hands Free (Hands Free Renault Card ve elektrikli ısıtıcılı katlanabilir kapı aynaları)
    Climate (Otomatik farlar ve sileceklerle birlikte iklim kontrol özelliği)
    Sunroof Plus (Panoramik açılır tavan ve Hands Free Renault Card)
    Xenon ( Xenon Farlar ve far yıkama sistemi)
    Zarif yapılı yeni Hatchback'i daha da geliştirmek için başlangıçta dört adet aksesuar seçeneği sunulacaktır: Sport Styling Pack (ön, arka ve yan etekler, arka sport rüzgarlık, Mégane Coupé stili gümüş ön ızgara), Body Kit (ön, arka ve yan etekler), gümüş ön ızgara ve rüzgarlık. Yeni Mégane Hatchback için tam detaylı teknik bilgiler kısa süre içinde duyurulacak. Dünya lansmanı gelecek Salı Paris Motor Show'da yapılacak olan Yeni Mégane Hatchback, 2009 Nisan ayının sonunda piyasaya çıkacak olan göz alıcı üç kapılı Yeni Mégane Coupé ile birlikte görücüye çıkacak. Aynı derecede baştan çıkarıcı olan kardeşleri Yeni Laguna Coupé ise 2009 Ocak ayı başında sizlerle olacak.


    hedef oto' dan alıntı.




  • İyi de bu haber 4-5 ay önce çıkmıştı. Bizim için eski haber bu. Ama yine de teşekkürler.....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cat33

    İyi de bu haber 4-5 ay önce çıkmıştı. Bizim için eski haber bu. Ama yine de teşekkürler.....

    Cat arabanı satıyorsun heralde artık niyetlendigine göre bir fiyat beliledin mi satmak için?
  • ben iş için alacağım bu arabayı dizelin en ucuzu kaç para olacak göreceğiz bakalım...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dhci16


    quote:

    Orjinalden alıntı: cat33

    İyi de bu haber 4-5 ay önce çıkmıştı. Bizim için eski haber bu. Ama yine de teşekkürler.....

    Cat arabanı satıyorsun heralde artık niyetlendigine göre bir fiyat beliledin mi satmak için?






    23000'den aşağı vermeyi düşünmüyorum. Ama alacağım araba bana göre ne kadar aşağı olursa, satacağım da o kadar düşer. İnternetten baktığıma göre, benim arabanın piyasası 20000-25000 arası. Ben de ortasını buluyorum. Alacak olanın 1 kuruş masrafı da olmayacak zaten.......




  • Zaten arabamı bayi ile takas edeceğim. Buradaki bayiden 2. el olarak almıştım. Çok uygun takasla almıştım. Takasla değiştireceğim tekrar. Buradaki bayimle baya iyi takas yapacaz inşaallah......
  • Focusa benzettim sanki :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cat33


    quote:

    Orjinalden alıntı: dhci16


    quote:

    Orjinalden alıntı: cat33

    İyi de bu haber 4-5 ay önce çıkmıştı. Bizim için eski haber bu. Ama yine de teşekkürler.....

    Cat arabanı satıyorsun heralde artık niyetlendigine göre bir fiyat beliledin mi satmak için?






    23000'den aşağı vermeyi düşünmüyorum. Ama alacağım araba bana göre ne kadar aşağı olursa, satacağım da o kadar düşer. İnternetten baktığıma göre, benim arabanın piyasası 20000-25000 arası. Ben de ortasını buluyorum. Alacak olanın 1 kuruş masrafı da olmayacak zaten.......

    Hangi ilde oturuyosun su an?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: dhci16


    quote:

    Orjinalden alıntı: cat33


    quote:

    Orjinalden alıntı: dhci16


    quote:

    Orjinalden alıntı: cat33

    İyi de bu haber 4-5 ay önce çıkmıştı. Bizim için eski haber bu. Ama yine de teşekkürler.....

    Cat arabanı satıyorsun heralde artık niyetlendigine göre bir fiyat beliledin mi satmak için?






    23000'den aşağı vermeyi düşünmüyorum. Ama alacağım araba bana göre ne kadar aşağı olursa, satacağım da o kadar düşer. İnternetten baktığıma göre, benim arabanın piyasası 20000-25000 arası. Ben de ortasını buluyorum. Alacak olanın 1 kuruş masrafı da olmayacak zaten.......

    Hangi ilde oturuyosun su an?




    Anamur'da oturuyor

    bu arada arkadaşlar topiğe bakamadım bir kaç gündür,baya ilerlemişiz.
    Megane 3'ün çıkmasına haftalar kaldı, bu iki hafta içinde lansman olur...




  • Evet, Anamur'da oturuyorum.

    Artık tanışsak arabalarla. Lansman tarihi belli olmadı mı daha?
  • lansman bu salı diye biliyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: egunns

    lansman bu salı diye biliyorum



    İnşaallah. Ama Anamur'da ne zaman görürüz artık bakalım?
  • adamlar insignia yı şubatta vermeye başladı..ama kasımda showroom larda yerini almıştı millet incelesin diye..hatta ön prototip model bile gönderdiler...güzel pazarlama
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.