Şimdi Ara

@ Renault Megane 4 HB 1.5dci EDC @ 2019 a C180 Exclusive ile giriyoruz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
29
Favori
121.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Renault aslında yıllardır sorun çıkarmama konusunda kendini kanıtlamıştı. Köylere gittiğimizde 30-40 yıllık renolar görüyoruz saat gibi çalışmakta olan.
    Tasarım konusunda yaptığı transferle bi kaç yıldır görünüm olarak daha da ilgi çekmeye başladı.
    Malzeme kalitesi olayını da düzelttilerse epey mesafe katedecektir.

    Hayırlı olsun aracınız oldukça dikkat çekiyor. Şanzıman ve motor konusunda uzun yıllar sıkıntı yaşamayacaksınız
  • hayırlı uğurlu olsun, Allah kazadan beladan korusun.

    megane ıı'nin ilk çıktığında duyduğum hayranlık duygusunu megane ıv'te de duydum. ııı'ü çıktığından beri beğenmiyordum.

    sanırım ısıtma tertibatı manuel, peugeot 308 gibi dijital ekrandan değil öyle dğeil mi? böylesi daha güzel bence, az elektronik az sorun.

    ekranı beğenmiyorlar ama benim hoşuma gitti, tablet gibi koca ekran işte

    darısı başıma artık ne diyeyim
  • yildiz kullanıcısına yanıt
    Sayın abim aracınızı hep mutlu günlerde kullanmanızı dilerim.Tekerine taş değmesin.2-3 sene içinde almayı düşündüğüm bir araç.Gücüm yeterse Talisman, yetmezse megane sport tourier Allah nasip ederse.O zamana kadar 160 hp versiyonu gelir diye tahmin ediyorum.Bayide size herhangi bir bilgi verdiler mi bu konuyla ilgili?Saygılarımla..
  • Megane 1 (9 Yıl) , Megane 2 (2 Yıl) , Latitude(2 Yıl) araçlarını kullanan bir aileden geliyorum. Biz hiç bir zaman Renault'a pişman olmadık. Çok memnun kaldık. Bu aracın tasarımı bana göre harika. Kapı içi ışıklar, arka stoplar gibi.. ayrıca fotoğraflarınızda daha bir güzellik katıyor. Dizel motoru zaten biliniyor, kendini kanıtlamış. İnşallah sorunsuz şekilde yıllarca binersiniz. Rengine ve paketine göre çok doğru bir karar. Maşallah diyelim.
  • Sayın konu sahibi... Yazınızı okudum lakin bayide incelediğim araç ile sizin anlattığınız araç aynımı diye kendimle çeliştim bir an... Şeytan ayrıntılarda gizlidir hesabı aracın orasını burasını baya kurcaladım özellikle bagajda halıyı kaldırdığımda (stepnenin orası) parmakla çekilmiş macun gördüm, fazlalığınıda almaya bile tenezzül etmemişler. Belkide ilk üretilen araçlarda böyle olabilir ancak 104.000 fiyat etiketi olan bir araçta bence bu kabul edilemez.

    Birde 1.75 boyuma ve koltuğun en aşağıda olmasına rağmen araca binerken kafamı direğe vurdum, bu olayda ilk defa başıma geldi o kadar araca bindiğim halde...

    Bunlarda benim gözlemlerim yeni aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileklerimle.

    Not: Resimlere bayıldım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar güzel anlatmışsınız ki, gidip test edesim geldi :)
    Hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela göstermesin inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba genel olarak çok güzel ayrıca hayırlı olsun güle güle kullanın fakat akşamları arka stoplar göze hiç iyi gelmiyor tabi ki bu şahsi görüşüm.
  • Son zamanlarda otomobil konusunda okuduğum en güzel yazı teşekkürler eskileri insan arıyor
  • Bayide inceledim meganı ancak aracın içi cok dar geldi bana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 27 Eylül 2016; 10:46:44 >
  • Yildiz dediginiz araclar cla ve a serisi ise zaten v40 ayarında araclar degiller.kazasiz belasiz kullanmanizi dilerim,megane da zarar edecek.0alinipta zarar yazmayan arac yok,vw dahil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, seçilen renk de çekimler çok hoş. Yalnız 100k üzeri verdikten sonra yıldız isterim gibi bişey yazmışsınız gördüğüm kadarıyla, size güzel haberi vereyim, 100k üzeri yıldızlı hb'i kullanmış biri olarak sizin aracınızın yıldızlı arkadaş kadar gideri vardır. Hiç yıldız olaydı diye içinize dert edinmeyin yani, güle güle binin.
  • Ne kadar güzel bir araba... Keşke benim olsssaaa

  • Güle güle kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Bende ilkte fotoğrafları alıntı zannettim, sonra plakayı görünce anladım. Çeken makinada çok güzel çekmiş. Ben bu yeni kasa megan'ı bu renkte ilk defa gördüm. Gerçekten mükemmel duruyor. Genelde hep internette ps fotoğraflar vs.. oluyordu. İlk defa bu kadar net ve canlı fotoğraflar gördüm. Renault bence Megane ile almanları yakaladı diyebilirim. Yakıt bilgileri klasik renault :) hiç şaşırmadım. Tekrar hayırlı olsun.
  • dizel otomatik+donanım olarak oldukça iyi araç. yakıt tüketimi neredeyse koklamış.
  • yildiz kullanıcısına yanıt
    Fanboyluktan uzak, samimi güzel bir yazı olmuş okulların açılmasıyla birlikte forumda tekrar böyle güzel kaliteli yazılar görmek iyi oldu şu araba leğen plastiği bu araba çöp tenekesi yazan ergenler baymıştı artık...
  • Arac cok guzel ama ben hala kalitesiz oldugunu dusunuyorum. 2, 3 sene sonra uzun donem kullaniminda heryerinde ayri ses gelir. İthal megane 3 coupe sahibiyim aracdan memnunum fakat heryerinden ses geliyor. Klima ayar tuslari saga sola ayarlamak icin kendiliginden kirildi gerisini siz dusunun.ben renonun alman gibi oturakli sessiz kaliteli bir arac yapacagina simdilik inanmiyorum. Araciniz hayirli olsun gule gule kullanin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam araciniz hayirli olsun. Gule gule kullanin. C segmenti araclarin hepsini test etmissiniz ama ceedi atlamissiniz, belkide suan bi ceed sahibiydiniz . Bu arada konunuzu ve yorumlarin cogunu okudum ancak alids fiyatiniza denk gelmedim. Bir arkadas 104 bin tl liste fiyatini paylasmis , siz kaca aldiniz, bir mahsuru yoksa ?..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 27 Eylül 2016; 14:16:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sayfada fiyatını belirtmiştim gözden kaçmış sanırım. 97-98bin civarindan oyak indirimi ile 92bin liraya geldi. ICON donanim + 8.7'' R-Link 2.0 + Metalik boya + Stepne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alcohol06

    Hayırlı olsun, seçilen renk de çekimler çok hoş. Yalnız 100k üzeri verdikten sonra yıldız isterim gibi bişey yazmışsınız gördüğüm kadarıyla, size güzel haberi vereyim, 100k üzeri yıldızlı hb'i kullanmış biri olarak sizin aracınızın yıldızlı arkadaş kadar gideri vardır. Hiç yıldız olaydı diye içinize dert edinmeyin yani, güle güle binin.

    Haklısınız galiba Tesekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.