Şimdi Ara

Renault kendini bitirmeye mi uğraşıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün bayideydim talisman ve megane inceledim. Tamam dış tasarıma kasmışlar ama içi aynı yine o ucuzluk hissini dokunduğunuz her şeyde alabiliyorsunuz. O fiyatlara kimsenin Renault tercih edeceğini zannetmiyorum. Bu arada en ucuz benzinli fluence 72.000 olmus. Galiba filolara baya büyük bir indirim yapıyorlar.

Kendimi hemen yanında ki Mercedes bayisine attım şunu anladım ki A180in en boşu talismanın full+full unun kafasına vurur hemde hic zorlanmadan.

Renault fiyat politikası cok hatalı bence barınamazlar bu gidisle burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BOOSTEDTR kullanıcısına yanıt
    Ankara'da misiniz? Carrefour'un yanindaki Renault ve Mercedes Mengerler galiba bahsettiğiniz. Renault'dan çıkıp Mercedes' e girdim deyince direk bizim bura aklıma geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reno bırakın kendini bitirmeyi bu ülkeden çekilse bile pek bişey kaybetmez.Ben olsam çekilirim adamlar 450milyon€ yatırımla bi model çıkarıyolar buraya gönderiyorlar suya sabuna dokunmayan devlet araç başına onlardan çok kazanıyor.Bu dediklerim her marka için geçerli aslında

Ayrıca a seriside yavaş vursun talismanın kafasına o içinde yolculuk yapanı klostrofobi yapacağı iç mekanıyla.Standart bi c sınıfı işte hatta arkadaki yaşam alanıyla standartın altında bi c sınıfı a serisi dediğiniz araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 26 Mart 2016; 16:48:57 >
    Fakir mi?
    Ben mi sen mi cebine 3 kurus para gecse sıra beklemek için VW'ye ışınlanırsın ben gene de sağa sola bi bakıyorum araba var mı diye

Bi grup "Talisman Passat'dan kaliteli" derken, diğer bir grup "Passat CLA'dan (dolayısıyla A Serisi'nden) kaliteli" diyor. Sonra da "A Serisi Talisman'dan çok daha iyi" deniyor.

Forumdan bilgi edinmek imkansız oldu artık. Herkes gidip görüp kendi fikrini edinsin en temizi.

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Reno bırakın kendini bitirmeyi bu ülkeden çekilse bile pek bişey kaybetmez.Ben olsam çekilirim adamlar 450milyon€ yatırımla bi model çıkarıyolar buraya gönderiyorlar suya sabuna dokunmayan devlet araç başına onlardan çok kazanıyor.Bu dediklerim her marka için geçerli aslında

Ayrıca a seriside yavaş vursun talismanın kafasına o içinde yolculuk yapanı klostrofobi yapacağı iç mekanıyla.Standart bi c sınıfı işte hatta arkadaki yaşam alanıyla standartın altında bi c sınıfı a serisi dediğiniz araç

bugün sanayide dikkatimi çekti 5 arabadan 4 ü fiat-reno, çok satmanın verdiği özgüvenle insanları dolandırıyor.

hadi ithaller pahalı gümrük vergisi felan derken fiyat yükseliyor, peki Türkiye'de ürettiklerine ne oluyor neden alman japon araçlarından daha pahalı satıyor .

biniciye 50 ye verdiğini filoya 30 a oyakçılara 40a veriyor böyle bir düzen görülmüşmü ,maliyetinin on katına sattığı daçyalara hiç girmiyorum.benim gözümde en sahtekar markadır reno.

• quote:

Orijinalden alıntı: BOOSTEDTR

Fakir mi?
    Ben mi sen mi cebine 3 kurus para gecse sıra beklemek için VW'ye ışınlanırsın ben gene de sağa sola bi bakıyorum araba var mı diye

evet ilk gideceğim vokswagendir ,renonun önünden bile geçmem fiyat bile sormam en kötü fiata giderim.

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Reno bırakın kendini bitirmeyi bu ülkeden çekilse bile pek bişey kaybetmez.Ben olsam çekilirim adamlar 450milyon€ yatırımla bi model çıkarıyolar buraya gönderiyorlar suya sabuna dokunmayan devlet araç başına onlardan çok kazanıyor.Bu dediklerim her marka için geçerli aslında

bugün sanayide dikkatimi çekti 5 arabadan 4 ü fiat-reno, çok satmanın verdiği özgüvenle insanları dolandırıyor.

hadi ithaller pahalı gümrük vergisi felan derken fiyat yükseliyor, peki Türkiye'de ürettiklerine ne oluyor neden alman japon araçlarından daha pahalı satıyor .

biniciye 50 ye verdiğini filoya 30 a oyakçılara 40a veriyor böyle bir düzen görülmüşmü ,maliyetinin on katına sattığı daçyalara hiç girmiyorum.benim gözümde en sahtekar markadır reno.

Alan var o yüzden satarmıyız kaygısı yok adamlarda.Bunlar daha iyi günler standart bu c serisinin 100bini geçtiği günler yakın kimsenin itirazı olmadığı içinaraç fiyatı, kasko,sigorta,akaryakıt fiyatları asla makul seviyede olmaz.Ben asla sıfır araç almam,cebimdeki paraya göre temiz bi araç bulur binerim..öylede yapıyorum zaten.Millet kredi çekip çekip bayiye koşuyor,bayilerde fırsatçının önde gidenleri zaten fiyatları şişirdikçe şişiriyor

Oyak ve filo konusunda haklısınız.Aynı aracı oyakçıdan pahalıya alırsam enayi gibi hissederim kendimi

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

bugünün klasik fakir konusuda açılmış

Ali Ağaoğlunun kayıp oğlu da konuya gelmiş.
    Siz iç mekanı beğenmemekle , iç mekanın kalite düzeyini karıştırıyorsunuz sanırım. Talisman ve Megane'ı inceleyen biri olarak neredeyse kalitesiz hiçbir yer göremedim . Sizin kalitesiz gördüğünüz noktalar neresi merak ettim açıkçası .

Orijinalden alıntı: zotacing

Renault-Ford-Fiat bireysel satışa önem vermiyorlar, umurlarında bile değil.

Özellikle Renault bireysel müşteriye 72.000TL dediği arabayı filoya 45-50.000TL'den veriyor hiç düşünmeden.

Şuan güzel bir istihdam var aslında;

Sahibinden.com gibi alıcı.com vs... isimli bir site açacaksın, sıfır km araç alacaklar forum konularında modele göre buluşup anlaşacak, atıyorum birisi dizel Touch paket Talisman mı alacak? Herkes oraya 2-3 ay bekleyip toplanacak 20-30 kişi sayı belirnince hepsi gidip tek bir bayiden filo adı altında alacak, abartmadan yazıyorum kişi başı 15.000-20.000TL daha ucuza alır herkes araçlarını. Hem de bireysele göre daha fazla saygı görürler.

Hocam 30 kişinin toplanmasına gerek yok. Şimdi telefon geldi yakın bir arkadasımdan referansını kullanarak en az 20 lira indirim sağlayabileceğini söyledi.

• BOOSTEDTR kullanıcısına yanıt
    Adamlar 140.000'e talisman satmaya calisiyor kendini bitirecek tabi
    Reno ve 140.000 allah korusun

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.