Şimdi Ara

*** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu *** (543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.280
Cevap
102
Favori
1.313.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kaiser_1453 kullanıcısına yanıt
    Modeline göre Privilege veya Dynamic yüksek donanımlı modelleridir.

    Sorunsuz EDC şanzuman ve şu anda sınıfının en iyi dizel motoruna ( dCi) sahip bir otomobil. Mercedes A serisinde bu motorları kullanıyor.

    C segmentinin en büyük modeli diyebilirim hatta D segmenti markalarla çekişecek büyüklükte bir otomobil.

    Uzun yıllardır Türkiye'de üretim yapan bir marka. İşçilik kusursuz değil ama bu fiyata alınacak en iyi seçeneklerden biridir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mvlt42

    arkadaşlar bende 2010 model otomatik benzinli 50.000km de fluence var.her yıl düzenli yağ ve filtre bakımını yaptırıyorum.triger seti ne zaman değişir ve fiyatları hakkında bilgisi olan varmıdır???ayrıca şanzıman yağı değişimi hakkında da bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim

    Merhaba,
    Trigiyeri çoktan değiştirmeniz gerekliydi.. Trigiyer değişterime zamanı ya 60.000 km ya da 5 yılda bir değişir ( tabi hangisi önce dolarsa) .. Ayrıca trigiyerle birlikte devir daim pompasını da değiştirin.. Fiyatlar servislerde +/- oynama yapar, şuan ki fiyatlarını bilmiyorum geçen sene ben, yetkili serviste 945 TL ye falan (tirgiyer+ devir daim) yaptırmıştım. Tabi yetkili servis te yaptırmanız şart değil; iyi bildiğiniz bir yerde orjinal parçaları kullanmanız kaydıyla yapılabilir. Şanzıman yağı için servis bana yağın değişim gerektirmedğini belirtmişti. ama bana sorarsanız çokta mantıklı değil...




  • foresteng. kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam triger için araştırmaya başlayayım gerçi özel servisim vakti gelmiş kıştan sonra değiştirelim demişti.servisler şanzıman yağı hakkında tam bilgili değiller heralde.eskiden otomatik megane aracımın şanzımanından çok çekmiştim ustalar bana 50.000km olunca yağ değişir yoksa içindeki parçalara zarar verir demişlerdi.fluencede durum nedir diye sormuştum onuda araştıralım
  • Arkadaşlar İyi akşamlar,
    OYAK kampanyasından yararlanarak 1,5 dci Touch Plus 90 bg 2016 model almak istiyorum. Halihazırda Toyota Auris 1.33 Comfort kullanıcısıyım. Fiyat olarak 63500 olacak.
    Tavsiye eder misiniz?
  • Aracımı aldığımdan beri 1.vitesten 2.vitese geçerken yahut 2.vitesten 1.vitese geçerken her zaman değil fakat ara ara bazen sesli takır tukur,bazen ise sarsıntılı arabayı sallayacak kadar sarsıntıda vites geçişi oluyor..Kavrama noktası tanıtma yazılım güncelletme gibi her türlü şeyi denedik düzelmedi.Aracı 44.000 km'de aldım şuan 64.000 km'de bu soruna çözüm bulan yada baskı balata değişen var mı aramızda ?
  • sp@rkle kullanıcısına yanıt
    Valla çok iyi fiyat bence. Piyasası olan bir araç. Ve normal fiyatina göre çok uygun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar herkese iyi günler,

    dün 2012 tsi manuel passat ımı sattım,aklımda 2015 model 2.el fluence icon dizel otomatik almak var.
    düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi öğrenmek isterim.

    daha önce hiç renault kullanmadım.iyi bir seçim olur mu?
  • Arkadaşlar herkese merhaba ;bende 2007 model megane 2 aracımı satıp 2011 model dinamik fluence almış bulunmaktayım;araç gerçekten çok güzel yol tutuş motor sesi harika fakat bu bagaj kol ve demirlerine uyuz oldum;megane 2 deki gibi amortisörlü sisteme çevirebilir miyiz,2 haftada bir 10 damacana su dolduruyorum,ama bu meganeden daha derin olmasına rağmen sığmıyor,çözümlerini bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar.bende fluence dci icon modeline yazılarak renault fluence ailesine katılmış oldum:).mayısta teslim..eski arabam toyota idi..bakalım fluenceden memnun kalacakmıyız.içi geniş bagajı geniş ferah araba ama uzun kısa yolda çekişine yol tutuşunada bakmak lazım..hayırlısı bakalım..Allah herkese kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
  • Umarım yanlış yere yazmıyorumdur. Benim bir sorum olacaktı. 2013 model Fluence var ve taktığım usb'deki tüm şarkıları görmüyor. Usb biçimi NTFS olduğu zaman zaten hata veriyor çoğu araba. Ama fat32 yapmama rağmen, örneğin, 40 şarkı varsa, 15 tanesini görmüyor. Şarkıları youtube mp3 aracılığı ile mp3 formatında indiriyorum. Varmı bu sorunu yaşayıp çözüm bulabilen birileri ? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  • Günaydınlar.. Bi sorum olacak.. Oyak kampanyasından Fluence icon 110 bg DCI almayı düşünüyorum.. Opsiyonel olarak Navigasyon taktırmak istiyorum.. Ama bi teklifte bulundular.. Yaklaşı 2800 tl olan necvox marka navigasyon ve multimedya cihazını önerdiler.. Cihazda CD/DVD onaytılabiliyor ve geri görüş kamerası da dahil edilmiş bir sistemmiş.. Kasgo ve sigortası da kendileri üzerinden yaptırırsak %15 indirimleri cihaz 2374 tl ye veriyorlar.. Renault orijinal navigasyon 2500 TL.. Doğru mu yaptım bilmiyorum.. Bende bu cihazı kabul ettim ve sipariş verdim.. Bu cihazı kullananlar veya hakkında bilgisi olanlar var mı.. Yardımcı olunursa sevinirim.. Ayrıca Renault estetik paketi hazırlamışlar.. Boya korumadan tutun araç altı ziftleme, motor koruma vs. Fiyat 1650 TL.. Korumalar ne kadar iyi oluyor.. Bunun hakkında da bilgilendirirseniz sevinirim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HainKostok157 kullanıcısına yanıt
    youtube'dan donusturme yapmanizla ilgili olabilir. bizim aracta da normal indirilmis mp3ler sorunsuzken youtube'dan cevrilenlerde sorun olabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isoneo İ kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun aracınız bence iyi yapmışsınız daha fazla özellik oluyor bu cihazlarda tv geri dönüş dahil ama biraz pahalı geldi bana sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayake

    youtube'dan donusturme yapmanizla ilgili olabilir. bizim aracta da normal indirilmis mp3ler sorunsuzken youtube'dan cevrilenlerde sorun olabiliyor.

    Öncelikle yanıt için teşekkür ederim. Normal mp3 nerden indirebilirim peki ? Yani youtube dışında başka nereden müzik indirebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isoneo

    Günaydınlar.. Bi sorum olacak.. Oyak kampanyasından Fluence icon 110 bg DCI almayı düşünüyorum.. Opsiyonel olarak Navigasyon taktırmak istiyorum.. Ama bi teklifte bulundular.. Yaklaşı 2800 tl olan necvox marka navigasyon ve multimedya cihazını önerdiler.. Cihazda CD/DVD onaytılabiliyor ve geri görüş kamerası da dahil edilmiş bir sistemmiş.. Kasgo ve sigortası da kendileri üzerinden yaptırırsak %15 indirimleri cihaz 2374 tl ye veriyorlar.. Renault orijinal navigasyon 2500 TL.. Doğru mu yaptım bilmiyorum.. Bende bu cihazı kabul ettim ve sipariş verdim.. Bu cihazı kullananlar veya hakkında bilgisi olanlar var mı.. Yardımcı olunursa sevinirim.. Ayrıca Renault estetik paketi hazırlamışlar.. Boya korumadan tutun araç altı ziftleme, motor koruma vs. Fiyat 1650 TL.. Korumalar ne kadar iyi oluyor.. Bunun hakkında da bilgilendirirseniz sevinirim..

    Navigasyon biraz pahalı olmuş, kendin taktırmaya düşünmedin mi? Çok daha ucuza mal ederdin.

    Geri dönüşü yoksa sağlık olsun ama sakın ola ki estetik paket filan onlara kanmayon. 1.650.-TL iyi para. Bari o cebinde kalsın Kazasız belasız binersiniz inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Araştırma fırsatım olmadı.. Ama iptal edebiliyorum.. Onlar kampanyaya dahil değil.. Koruma paketleri işe yaramıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler.. Herkes kazasız belasız sürer inşallah.. Kampanyaya başvurunca size teklifte bulunuyorlar.. Navigasyonu düşünmüştüm ana renault un kendi cihazı olarak.. Özellikleri itibari ile cazip geldi.. Daha sonra Araştırma fırsatım olmadı.. Ama iptal edebiliyorum.. Onlar kampanyaya dahil değil..
    Koruma paketleri işe yaramıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2500 e rlink yerine biraz daha verip Prestij paket alsanız daha çok memnun olursunuz. Ben prestij paket kullaniyorum.navigasyon işini 7 inç tablet kullanarak hallediyorum internete giriyorum film izliyorum bunun maliyeti 250-400 arası tablet 30-50 tablet tutucu. Prestijin artısı sunroof Xenon far otomatik el freni otomatik far ayarı bence daha çok işinize yarar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankerh -- 12 Şubat 2016; 18:12:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sıfır alsam fluence yerine scenic alırdım,hemen hemen aynı para.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Insanlar ikinci eli de düşünüyor. Scenic aldıktan sonra farzet satmak icap etti. Ne kadar zarar ederiz değil mi. Bizim ülkede Sedan gider her zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.