Şimdi Ara

*** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu *** (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.280
Cevap
102
Favori
1.312.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benzilli araç, opetten alıyorum..
  • ben opetten alırım yakıtı.fluence ile 8 ortalamayı yakalamak gerçekten büyük başarı ya.sürekli 3.000 devirde falan kullanmak lazım.ben kullanımıma hiç dikkat etmediğimde bile 6.5.yani laf olsun diye açıyorum yol bilgisayarını bakıyorum 6.,6.4,6.2 gibi rakamlar
    biraz dikkat etsem dahada düşecek sanırım.rampalarda falan en fazla kaç yapacak diye bastığımı biliyorum :)
    şöylede bişey belrtmek isterim araba 1500 km deyken ankara çevreyoluna çıktım ve 210 gördüm arabayla.motoru açmakla bi ilgisa var mıdır yok mudur bilemem tabi :) çevreyolnda çok yüksek hızla bi tur atmıştık deneyelim hemde motoru açalım diye
  • Merhabalar yaklaşık 2 haftadır takip edemiyordum , yakıt tüketimiyle ilgili kendi gözlemlerimi yaziyim.

    Havalar soğukken start yapıp 10 20km yapan ve bunda şehir içide olanların 8lere çıkması normal bence. çünkü bu bendede öyle. sıfırlasak aynı şartlarda benim arabayla gitsenizde sonuçta çok farklılık olcağını zannetmiyorum. Dizel motor tam sıcaklığa ulaştığı zaman ciddi yakıt tüketimi sağlıyor çünkü. benimde 7.0 Lt şuan ağırlıklı şehir içi kısa mesafe kullandım bu ay 3hafta öncede çok soğukken 5.2 litreydi çünkü bindiğimde 60 80km aralığında yol yapıyordum kontak kapatana kadar. yazın 4.0 ltleride gördüm. Motor soğukken çok dikkatli kullanırım gereksiz vites değişimi fazla gaz falan vermem . bunlarada dikkat etmek lazım. Yazın sırf arabayı denemek adına ankaradan dönmüştüm ankara otobanında arabayı denemek adına eğimli yolda 200km hıza çıktım 190dan 200e çıkması biraz uzun sürdü . 150 nin altına hiç düşmedim diyebilirim klima full açık şekilde kapının önüne geldiğimde tüketim 6.3 litreydi otobandan ayrılıp , şehir içinden eve geldiğimide farz ederseniz ortalama hızımda 126ydı.

    Benim size asıl sormak istediğim karda orjinal lastikle kullananlar varmı? Geçe gün ben çok az eğimli bayırda kaldım arkamdan springler paliolar vb arabalar çıktı hiç birindede zincir yoktu , hepsindede kar lastiği olduğunuda zannetmiyorum. ben o bayırı geri geri inmek zorunda kaldım ve araba bildiğin karda bile gidemiyor buzu geçtim. Bu lastik bu kadar kötümü? yoksa benim arabada başka bir sorun olabilir mi? Bu antipatinajı da karda kapatmamız gerekiyordu yanlış anlamıyorsam ben kapatıyorum o devreye giriyor belirli süre sonra oda etkiliyor .




  • Kar lastiği vardır hocam onlarda.araba kötü olabilir ama insanlar çıkma lastik bile olsa alıp takıyolar araçlarına.yoksa mümkün değil çıkması.
    Benim fluence de michelin alpin vardı dört lastiktede karın üstünde 90 km hızla bile rahat gidiyodu.gayet başarılı lastik.D
    iğer aracıma sadece ön lastiklere kar lastiği aldım arkada bridstone potenza var.30 km hızla şerit değiştirirken bile araba resmen arkasını savuruyor :))
  • Arkadaşlar 2011 model FLUENCE EXTREME 15.000 km.de hatasız 1.5 DİZEL 105 BG. bulut gri aracımı satıyorum. Ortalama ne kadar eder?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muzafferata

    Arkadaşlar 2011 model FLUENCE EXTREME 15.000 km.de hatasız 1.5 DİZEL 105 BG. bulut gri aracımı satıyorum. Ortalama ne kadar eder?

    boya var mı araçta
  • boya yok sadece 7-8 cm.lik bir çizik var başka hiçbir şey yok ilk günkü gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muzafferata

    boya yok sadece 7-8 cm.lik bir çizik var başka hiçbir şey yok ilk günkü gibi

    44.000-44.500 den aşağı verme bence elin sıkışık değilse
    aracın kilometresi düşük sıfır gibi temizdir o sigara falan içilmediyse
  • Ince lastikli Arabalar karda bizden daha iyi tutuluyorlar. Başlıkta daha önce konusu geçmişti. Benim bir önceki Araç hyundai accent idi 175/70/13 idi ebatlarındaki kedi gibi idi karda buzdan, sonra megane da anladım ilk karda durumu ve kar lastiği aldım, şu an harika oldu, kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
  • selamm

    2011 fluence dyn. 1.5 dci 85 bg beyaz , 3800 km (2000 km uzun yol ) de hatasız satılık. fabrikadan çıktıgı gibidir. kapalı garaj arabasıdır.
  • arkadaşlar
    arabada en ufak bir yağmurda yolda ıslaklık olduğunda veya çok az bir taşlı yolda bütün tekerlerden (özellikle arka) çatır çatır çatır sıçrama sesi geliyor. Yani yoldaki tüm malzemeyi tekerler kaportaya sıçratıyor. Dün aklıma geldi ya bunda çamurluk mu yok acaba dedim indim baktım çamurluk yok. Normal mi benim mi cahilliğim. Bu arabada çamurluk olmaz mı? İşimiz var o zaman. tekerin her sıçrattığı aynen kaportada ve o da müthiş rahatsız edici bir ses. Çamurluk da mı aksesuara giriyor? yoksa hiç çamurluk takılmıyor mu?
  • Renonun mantığına bak.Bakta randevu almak ne işe yarıyormuş öğren.Yaklaşık 5 gün önce aracımdan gelen ufak tefek tıkırtılar için randevu aldım.bir kere şunu söyliyeyim Reno sadece bakım yaptıracak yada hasarlı araçları müşteri olarak görüyor.Bak bak bak ben müşteri memnuniyetini sağlayamazsam bu adam benden bidaha araba almaz falan gibi bir düşünce yok çünkü istanbulda bir sürü filo aracı var servisler zaten bunlara hizmet vermekten normal müşteriye fırsat bulamıyor.Orda şirketlere geçirmek varken senin ufacık tıkırtıların ve çıtırtılarınlamı uğraşsın.Neyse lafı çok uzattım.Aracı saat 9:30da tam randevu saatimde götürdüm.servise bi girdim benden önce 7,8 araç var neyse teslim ettim bekliyorum taş çatlasa yarım saatlik bir işim var daha öncede bu problem için götürdüm ctesi hafta arası gelin daha müsaitiz dediler göya hafta arası gittik serviste yaklaşık iki buçuk saat bekledim araca ellerini dahi sürmediler.Ben fıttırdım tabi kardeşim saat dokuzbuçuk randevusu ve hala bekliyorum dedim adamdan cevap o tamir için verilen bir randevu değil araç teslim randevusuymuş yani boşuna randevu alıyoruuuuuzzzz.Bu serviste Mais anadolu şube yani Renonun İstanbuldaki kendine ait 2 merkez şubeden biri.Teşekkürler Reno süprizlerinle hayatıma renk kattın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: My-Dream

    Merhabalar .....................

    Benim size asıl sormak istediğim karda orjinal lastikle ..........giriyor belirli süre sonra oda etkiliyor .

    üstadım bahsettiğin olay bence daha çok aracın anatomik yapısı ile ilgili, yani dingil mesafesi, aks aralığı, aracın ağırlığı gibi, lastik ebatının da etkisi vardır elbet ama çok ciddi olacağını sanmıyorum, benim de önceki aracımda ebat neredeyse aynı (195-60-16) kaymadığı noktada şimdiki (205-65-16) kayma eğilimi gösteriyor.
  • Megane Mart'ta yenileniyor sırada fluence olacaktır.

    http://www.maxihaber.net/fotolar/2012_foto/ocak_2012/mh_renault_megane_24012012.htm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam. İmzamdaki fluence'i oyak kampanyasından şubat teslimi almıştım. Araba erken gelmiş. Bugün teslim alacağım.

    İyi forumlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: malimete

    Herkese selam. İmzamdaki fluence'i oyak kampanyasından şubat teslimi almıştım. Araba erken gelmiş. Bugün teslim alacağım.

    İyi forumlar...

    Aracınızı iyi günlerde kullanın.sizin başvuru tarihiniz hangi ay?bizim araçlardan ses yok hala :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huso_


    quote:

    Orijinalden alıntı: malimete

    Herkese selam. İmzamdaki fluence'i oyak kampanyasından şubat teslimi almıştım. Araba erken gelmiş. Bugün teslim alacağım.

    İyi forumlar...

    Aracınızı iyi günlerde kullanın.sizin başvuru tarihiniz hangi ay?bizim araçlardan ses yok hala :(

    Merhaba hocam,

    Ben şubat teslimi için kampanyanın ilk günü olan 17 Ekim'de başvurmuştum. Başvuru sırasına göre mi geliyor tam bilemiyorum. Siz megane3 için başvurmuştunuz sanırım.

    İnşallah size de en kısa zamanda haber gelir....
  • arkadaşlar . uzun bir düşünme süresinden sonra aracımı passat 1.4 122 tsı dsg ile değiştirmeye karar verdim
    düşünen arkadaşlara aracımı satabilirim. 25000 km de 2010 prilivage premium paket. siyah dizel. boya yok. 45000 tl fiyat biçtim.
    görüşmek üzere
  • hayırlı olsun
  • Aracımı bugün teslim aldım. Yaklaşık 20 km yol yaptım ankara şehir içinde. Trafik orta sıkışıklıktaydı ve edc vites geçişlerinde problem yaşamadım. Gerçi yorum yapmak için daha erken. Yarın biraz kurcalayacağım aracı. Uğraşmadan burada hemen şu nasıl bu nasıl diye sorup başınızı ağrıtmayayım. Sadece tecrübeli arkadaşlara birşey soracağım. Telefonum nokia E72. Rehberi bluetooth ile araca yüklemede bir sorun yaratır mı? Akşam biraz uğraştım ama beceremedim.
  • 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.