Şimdi Ara

Renault Clio 4 Motor Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhabalar.

    Renault Clio 4 1.2 Benzinli Edc 120 beygir 60.000 km de otomatik bir aracımız var. Yaşadığım bir sorunla ilgili sizlerden fikir almak isterim.

    Uzun yoldan dönerken aniden motorda bir titreme ve motor arıza ışığının yanıp söndüğünü gördüm. Kenara çekip biraz bekledim ve tekrar çalıştırdım herhangi bir ışık yanmadı sonrasında ne zaman düşük devirde gaza yüklensem aynı problem oldu. Aracı yetkili servise bıraktım. Sonra beni aradılar ve pistonların eridiğini motoru açmaları gerektiğini söylediler. Bende başka bir görüş almak adına güvendiğimiz bir sanayi ustasına götürdüm. Motorun bir problemi olmadığını bujilerin değiştirdiğini söyledi. O zamandan beri motor ışık problemi yok. Yalnız aracın çekişi sanki biraz düşük ve düşük devirde eskiden beri duyduğum avans sesini hala alıyorum. Sizce piston erimiş olabilir mi araçta. Rölanti de titreme,hararet,yağ ve su eksiltme ya da aşırı yakıt tüketimi yok araçta. Hata kodlarını içeren resmi sizinle paylaşıyorum. Biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız çok sevinirim.


    Renault Clio 4 Motor Problemi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu motorda kronik böyle sorunlar var diye hatırlıyorum, internette benzer sorunlar yaşayanlar var biraz araştırın belki farklı çözüm yollarına ulaşabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.