Şimdi Ara

RENAULT BRODWAY 9...20 YAŞINDAKİ ARACA Z.TRAFİK S. NE İSTERLER ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm bahsettim gibi 28.07.2016'da yani 2 gün sonra Z.trafik sigortam bitiyor,aracın trafiğe çıkış tarihi 1995 (çünki birde 1996 Modelde yazıyorda ondan kafam karıştı....) yazıyor kafa kağıtında ? neyse (bu aradada ufak bir kaza geçirdik karşı taraf şuçlu banada hızdan ceza kesilmiş yani türkcesi 100% 10 bana kesilmiş) Aracı yaptırdım çok şık 1996 altı model beyaz hani şu meşhur ''Orta kasa'' dediklerinden'' acaba satsam kaça gider ?

    Neyse asıl sorum Z.T.Sigortası idi,herkes Jampoya koşşuyor ama çoğuda şikayetci ilgilenilmiyor diye,ben geçen sene ''Marphe'' yaptırmıştım 300 kağıta şimdi herhalde yanına yaklaşılmaz değilmi ? ne önerirsiniz mesela başka sitelerde Alians,Generali felan geçiyor ucuz diye siz ne dersiniz buu hususta ? .Benim aradığım sağlam Sigorta şirketi olsun ve ucuz artı taksit yapan olsun,birileri beni ivedilikle bilgilendirlerse çünki bahsettiğim gibi 2 günüm kaldı ya,acil destek arkadaşlar lütfen,biri beni yönlendirebilirse (Ben Ankara Sincandanım) nereye ve hangi Sigorta şirketlerine bakmamı tavsiyesi olur tarzında ? Allah rızası için acil çevap......Saolun !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somniferum -- 27 Temmuz 2016; 1:04:42 >







  • Tekrar belirtiyorum aracınızın kaç model olduğu trafik sigortasında bir su damlasından bile az etki etmekte.

    Önemli olan hasarsızlık , plaka ve diğer etkenler. Fiyatlarınızı çalışmadan kimse şu rakam diyemez maalesef size.
  • somniferum S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

    Bilgileri giriş yapmadan ne kadar olduğunu bu şekilde söylemek çok zor.
  • Belirttiğim üzere reno 9,1996 model trafiğe çıkış tarihi 1995 yazıyor,kaza hususunda 5-6 ay önce 3 araç kaza olayı oldu asli şuçluya %40 diğerinede %40 vermişler (köşeye yanlış park etmiş artı sigortası yoktu yaptırmamış) banada tali kusurdan (güya hızlı geldim diye % 20 ceza kesilmil şu an zaten o cezayı ödüyorum aracın toplam masrafı Serviste (yapımına) expertis 3500 TL kesmiş asli kusurlunun sigortası yatırdı diğer lavuk hemen gidip sompo japon sigortası yaptırtmış (sompoda diyorki kaza sigorta yaptırılmadan önce olmuş ben para vermem,adamlarda haklı) O herifi benim servis güya hala arıyor halbuki Tramerinden hemen çıkar (çünki kaza raporunu polis tuttu,bende rapordan hemen bi fotokopi aldım )servis hala arıyor vs. teferruatı bırakalımda sorun çıkarmayan ve ucuz olan tık paraya bana hangi sigorta önerirsiniz ve kaça patlar ? peşin ve taksit ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damneed

    Merhaba hocam,

    Bilgileri giriş yapmadan ne kadar olduğunu bu şekilde söylemek çok zor.



    kardeşim neyin bilgisi gerek söyleyin ben bu işlerden anlamamda,bilgi bilgi'de neyin bilgisi modeli trafiğe çıkış tarihini yaşını vs. yazdım hala ne bilgisi lazım ?
  • Merhaba, sistem üzerinde istenilen gerekli şeyler olduğu için fiyat çalışması bu yüzden çalışılamıyor. Bu sebeble size kaba taslak bir fiyat bile verilemez. Bu konu ile ilgili olarak hala yaptırmadıysanız ve yaptırmak isterseniz size fiyat çalışması yapabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.