Şimdi Ara

Remzi Gür, müze yapacağım diye aldığı araziyi nargile kafe yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Erdoğan’ın dostu Remzi Gür, müze yapacağım diye aldığı araziyi nargile kafe yaptı

    Göksu Deresi Göztepe mevkiinde, Arkeolojik kazı alanını, müze yapacağını söyleyerek, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden kiralayan Erdoğan’ın yakını iş adamı Remzi Gür, alanı nargile kafesi yaptı.
    2013’te Hürriyet, Remzi Gür’ü, “Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın dostu ve mali sponsoru” olarak nitelendirmişti. Türkiye, Ramsey Giyim’in sahibi Remzi Gür’ü, Recep Tayyip Erdoğan’ın çocuklarının yüksek öğrenim ücretini ödemesiyle tanımıştı.

    Dost Beykoz sitesinin haberine göre, geçmiş dönemde o alanda yapılan arkeolojik çalışmalar sırasında bulunan taş eserleri ve kendisinin değişik yerlerden satın aldığı tarihi nitelik taşıyan parçaları sergileyecekleri, müzeyi ziyarete gelecek olan öğrenciler içinde küçük bir kafeterya yapılacağını ifade eden Remzi Gür, müzenin adının da “Remzi Gür Vakfı Müzesi” olacağını söylemişti.

    Müze olacaktı, nargile kafe oldu
    Arkeolojik kazı alanını, müze yapacağını söyleyerek, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden kiralayan Remzi Gür, Dost Beykoz İmtiyaz Sahibi Kader Gür’e yapmış olduğu açıklamada, orada cam bölmelerle müze yapacaklarını dile getirmişti. Geçmiş dönemde o alanda yapılan arkeolojik çalışmalar sırasında bulunan taş eserleri ve kendisinin değişik yerlerden satın aldığı tarihi nitelik taşıyan parçaları sergileyecekleri, müzeyi ziyarete gelecek olan öğrenciler içinde küçük bir kafeterya yapılacağını ifade eden Remzi Gür, müzenin adının da “Remzi Gür Vakfı Müzesi” olacağını söylemişti.

    İmar Barışı’ndan yararlanabilir mi?

    İnşaatın kaçak olarak yapılmasının yarattığı tartışmalar sonucunda, iş adamı Remzi Gür’ün söz konusu kaçak yapıyı imar barışı kapsamına aldırmak için müracaatta bulunduğu söylenmişti.

    Fakat Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Birinci derece arkeolojik sit alanında bulunan binaların imar barışından faydalanmasına müsaade etmeyeceğiz.” demişti.
    Konuyu 2018 yılı temmuz ayında gündeme getiren Dost Beykoz’un İmtiyaz Sahibi Kader Gür ise Remzi Gür ile konu hakkında bir görüşme yaptığını ve kendisine burada bir tarihi eser müzesi yapılacağının söylendiğini ve Remzi Gür’ün bu sözleri üzerine kaçak inşaatın takibini bıraktıklarını dile getirdi.

    Bugün ortaya çıkan yapının ve anlayışın Remzi Gür’ün ifadeleriyle örtüşmediğini söyleyen Kader Gür, “burası 1. Derece Arkeolojik bir kazı alanıdır. Remzi Gür’ün buna rağmen burada bir nargile kafe restoran yapımına öncü olması şık olmamıştır.” ifadelerini kullandı.

    https://www.abcgazetesi.com/erdoganin-cocuklarinin-okul-parasini-odemesiyle-taninan-remzi-gur-muze-yapacagim-diye-aldigi-araziyi-nargile-kafe-yapti-20322?fbclid=IwAR349hpwnsVax6T7vgJI6SNj31hwRL70LnVhkKaywjTr-FG8bkS2pAV-v04

    Remzi Gür, müze yapacağım diye aldığı araziyi nargile kafe yaptı







  • suriyeli din kardeşlerimizin ülkenin sefasını sürmesi için nargile kafelerin sayılarının arttırılması şarttır, gulugulu
  • Haram zıkkım olsun, oy verenler dahil
  • müze dediler ama ne müzesi olduğunu sordunuzmu ki nargile müzesi burası eski nargileler burada gösteriliyor ve en antika nargile sipsileri de burada . bir elmalı alabilirmiyim.
  • aga müze açıcaktı da ya bakmış karmarjı çok düşük nargüleüze açmış gidinde biraz sosyalleşin kültürünüz artsın la...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler muze cok pahali olacagi icin sermaye topluyormus nargile cafeyle merak etmeyin
  • konuyu kurtaracak super algi yaratabilen aktrol bekleniyor. Hos bazilari banli ama yan hesaplarindan girebilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remzi Gür, müze yapacağım diye aldığı araziyi nargile kafe yaptı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kardeşim adam nargile müzesi açmış işte. çeşit çeşit nargileleri sergiliyor
  • Kandırıldılar , Allah affetsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.