Şimdi Ara

Relex Smile Lazer Göz Ameliyat Tedavisi Bilgi Paylaşım Konusu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
25
Favori
116.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum dün
  • Cevaplayan Üyeler 123
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 15
  • Ortalama Mesaj Aralığı 4 gün 15 saat 11 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 13
  • Favoriye Eklediklerim 26
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • Cobalt272723 (29 mesaj) SAROFCHER (27 mesaj) thecurly (22 mesaj) huncacare (20 mesaj) Ebruklarinet (16 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (190 mesaj) Mobil (277 mesaj) Mini (11 mesaj) Uygulama (32 mesaj) (4 mesaj) (3 mesaj)
  • @
3 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • huncacare kullanıcısına yanıt

    Hocam teşekkür ederim beklediğimden detaylı yazmışsınız :)


    Sizin yukarda dediğiniz Schwind ATOS adlı makina Veni Vidi Göz'e gelmiş sitelerinin anasayfasına koymuşlar. Tek cihaz Lasik, TransPRK ve Smile yöntemi yapıyor. Bilgi almak için numaramı bıraktım. Sizce cihaz rüştünü ıspatlamış mıdır? Daha çok yeni bir cihaz. Bilgi alınca burayada yazarım hem faydalanırlar.

  • Yeni teknoloji iyidir ancak bende kendi deneyimlerimi paylaşayım annem lasik oldu ben no touch laser yani PRK oldum.Annem de memnun.
    Oncelikle yurtdışında smile yöntemi,lasik ve prk arasında en azından ABD de bu kadar fiyat farkı yok.
    Türkiye de ise ciddi fiyat farkı var.
    Prk en güvenli ama ameliyat sonrası en acılı bir süreç olanı,tabiki kornea kalınlığınıza göre en uygununu doktor belirler.Ben prk yöntemiyle olalı 19 gün oldu görüntünün netleşmesi 1,3 ay arası yazıyor yurtdışı makalelerde ama ben şu an memnunum yüzde yüz olmasa bile.Tavsiyem herkes doktorunu dinlesin ama ben, smile yöntemi halen yeni ve bulanıklık sorunu çok duyduğum için tercih etmedim.PRK en risksiz yöntem yukarıda pek,lasik ve smile karşılaştırıldığı bir tablo var şahsen o tablo çok açıklayıcı soruların da cevabı var.
  • Holk kullanıcısına yanıt

    Evet Atos nihayet geldi. Ama Smile için hala kişiye özel tedavi yok. Schwind 1050RS ve ATOS an itibariyle en yeni ve iyi makinalar. Akın bey sayfasına koymuş. Artık tek bir cihazda ölçüm ve çeşitli lazerler yapılabiliyor. Bir doktorun verdiği röportajda Schwind için makina herşeyi yapıyor bize birşey bırakmıyor dediğini hatırlıyorum. Cihazın yeni olmasından ziyade doktorların bu cihazla yeterince tecrübe kazanıp kazanmadığı önemli.

    Cihazın göz takip özellikleri ve cyclotorsion (gözün saat yönü ve tersinde dönüş hareketi) düzeltmesi var. Ben bu cihazı tercih ederim şahsen ama fiyatı muhtemelen daha yüksektir. Fiyat öğrenirseniz Atos için paylaşın lütfen.

  • iremogzmn i kullanıcısına yanıt

    3-5 gün içinde gözleriniz iyice netleşmeye başlar. Tam netlik 3-4 ayı bulabiliyor

  • Ankara için doktor ve hastahane önerebilirmisiniz?

  • Herkes bir şey yazmış lens ile devamke akşamları 8 oldu mu gözlük takıyorum , yorumlardan mutmain olmadım
  • huncacare kullanıcısına yanıt

    Hocam veni vidide smile fiyatlariyla ilgili bilginiz var mi

  • promil06 p kullanıcısına yanıt

    Ankara dünyagöz Tunus şubesi Volkan Hürmeriç ben bu doktora oldum ve açıkçası güzel ilgilendi.

  • Herkese merhaba, gözlerim 1 numara miyop(uzun zamandır muayene olmadım belki biraz artmış olabilir). Normal hayatımda gözlük takmayı sevmiyorum sadece zorunlu olduğum zamanlar mecburen takıyorum fakat gözlüksüzken konforlu olmadığım için gözümü çizdirmeyi düşünüyorum. Araştırdığım kadarıyla birçok ameliyat yöntemi var fakat genel olarak merak ettiğim konu bu ameliyatın bana getireceği bir dezavantaj veya risk var mı ?

  • Merhabalar

    Veni vidi de smile için fiyat bilgisi olan var mı ?


    Ben aradım muayene olmadan fiyat vermiyorlar.

    Sadece İstanbul'da varmış smile tedavi.

    Schwind atos ile yapiyorlar.


    Konya dünya gözde yapılan testlerde göz kuruluğum olduğu için smile önerdiler.

  • Schwind Atos'u araştıran var mı?

    Sayfalarından baktığımda sadece lasik yapılabiliyormuş gibi geldi bana.

    https://www.eye-tech-solutions.com/schwind-atos


    Bir de schwind'in instagram sayfasından TransPRK ameliyatı için AMARIS ile ATOS'un farkını sorduğumda "TransPRK can be only realised with SCHWİND AMARIS excimer lasers" dediler.

    Atos'la TransPRK ameliyatı yapılmıyor sanırım.

  • huncacare kullanıcısına yanıt

    Hocam TransPRK tedavisi için Schwind Amaris 1050RS ve SmartSurfACE teknolojini birlikte, veni vidi gözün hangi şubeleri kullanıyor bir bilginiz var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atlantic

    Hocam TransPRK tedavisi için Schwind Amaris 1050RS ve SmartSurfACE teknolojini birlikte, veni vidi gözün hangi şubeleri kullanıyor bir bilginiz var mı?

    En son sorduğumda Kadıköy şubede var demişlerdi. Diğer şubelerine geldi mi bilmiyorum. Birde bu makine Dünya Göz Ataköy'de vardı. Ben Beylikdüzünde oturduğum için karşı yaka işime gelmemişti , Ataköy ise çok yüksek ücret çekmişti (Veni vidinin 3 katı kadar)


    Bu arada Akın hoca sayfasında "Schwind ATOS cihazıyla gerçekleştirilen 3 lazer tedavisini ifade etmektedir. Tek bir cihazla hem TransPRK hem iLASİK hem de SMILE Lazer tedavileri gerçekleştirilebiliyor" yazmış.


    No-touch için 1050RS veya Atos ikiside sağlam makine zaten. Fiyat konusunu bilmiyorum şu an için. Kimseciklerde yazmıyor konuya zaten.


    Atos ile smile veya trans-prk olanlar varsa lütfen bizleri bilgilendirsinler.





  • Son zamanlarda ameliyat olan veya fiyat alan var mıdır ? Fiaylar çok uçuksa hiç uğraşmayım gidip muayene ile.

  • huncacare kullanıcısına yanıt

    Hocam daha önce yazmıştım, fiyat bilgisi almadım ATOS konusunda ama VisuMax ile yapılanlar bile 15-20 bin bandında iken bu yepyeni cihaz daha pahalı olabilir. Ben Beyoğlu göz hastanesine randevu bulabildim, devlet hastanesi ve 3 tedaviyide yapıyorlarmış smile, lasik, prk. VisuMax ile smile olanların güzel yorumları var internette. Lasik kuruluk yapabilir diye bulaşmak istemiyorum, Prk ise acılı ve iyileşmesi uzun.

  • Merhaba,
    Smile lazer icin Istanbul’da doktor onerisi olan var mi? Isim yapmis ama hastasina zaman ayirmayan, 5 dk’da ameliyat yapip sonra arkasina bakmayan doktorlardan olmasin lutfen. Bir de fiyat bilgisi varsa paylasir misiniz?
    Tesekkurler.
  • Merhabalar. Pazartesi günü smile lazer oldum.

    Bugün 5. Güne geçiyorum. 5 küsür miyop ve astiğmat ile yaşıyordum. Hayatımın büyük bir kısmını numaralı halime göre ikame edebiliyorum. Ama bulanıklık vebodaklanma sorunları artık beni mahvetti. Salı günü kontrol oldum bir sıkıntı olduğunu demedi doktor ama bulanıklık ve odaklanma sorunu can sıkıyor. Tamamen iyikeşme yada bu bulanıklığın yok olması ne zamanı bulur? Evin içinde dahi Güneş gözlüğğ ile geziyorum. Smile tecrübesi olanlar yazabilirler mi?

  • muratcool kullanıcısına yanıt

    Hocam o kadar kötü mü? Smile da iyileşme en hızlısı diyorlardı bende sürekli disardayim araç kullanmam gerekiyor o yüzden smile tercih edicem ama odaklanma sorunu nasıl birşey?

  • İlk zamanlara göre iyiyim. Umduğumdan yavaş iyileşiyor gibiyim

  • muratcool kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun...

    Acaba hangi şehir ve hastanede ameliyat olmuştunuz?

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.