|
Rekor kıran satışın ardından Tesla: “Çok teşekkür ederim Türkiye”

-
-
Yüzde 10 luk ÖTV dilimi durumu ile gerçekten fazla sattı ve satmaya devam edecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugünkü satışlardan sonra umarım Teslazede konuları açılmaz.
-
Bu fiyat oldukça daha çoook satar. Hakediyor da. Yakın zamanda siparişler komple açılacak isteyen herkes istediği zaman sipariş verebilecek diyorlar. Eğer doğruysa. Ama ön sipariş ödemesi 175 bin olacakmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 4 Temmuz 2025; 13:48:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Clio parasına tesla, elon musk stokları hazırlasın daha çok satar
Merak etme çok yakında %10 ÖTV'ye el atacaklar.
-
Tesla ileride milli güvenlik meselesi olacak gibime geliyor. Heklenebilir bilgisayarların trafikte olması son derece tehlikeli.
-
Yakında ötv yi çakınca umarım yine edersin :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kim troc’u alıyor allah aşkına ya :D sokağa atılmış para
1300 e falan satılsaydı daha çok satardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 4 Temmuz 2025; 14:42:55 >
TOGG etkilenmeyecek sanki ondan babayiğitlerin ayağına değil kafasına sıkarlar ötv arttırırlarsa zaten 3000 tane anca satıyorlar.
-
Yedirmezler ayar çekerler
şu botların az daha akıllısını alın.
-
İnternete bağlanmayan araba mı kaldı pardon pardon mercedes 2 sene önce söz vermişti hala gelecekti doğru puhahahahahhahahahahas
-
He he öyledir öyledir 3000 tane arabayı zor üreten t10f yi nasıl üretecek aklınız alıyor mu sizin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 4 Temmuz 2025; 14:58:50 >
-
Bakacağız hocam ama ben sanmıyorum beygirden geçirseler Tesla update atar olur biter bataryadan da geçiremezler 60kWh
-
Nasıl ya da geçen gün görmüştüm top bütün araçlarda en çok satan elektrikli otomobil diye 🤦🏻
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Clio parasına tesla, elon musk stokları hazırlasın daha çok satar
|
kim troc’u alıyor allah aşkına ya :D sokağa atılmış para
|
Merak etme çok yakında %10 ÖTV'ye el atacaklar. |
Yüzde 10 luk ÖTV dilimi durumu ile gerçekten fazla sattı ve satmaya devam edecek.
|
Bu fiyat oldukça daha çoook satar. Hakediyor da. Yakın zamanda siparişler komple açılacak isteyen herkes istediği zaman sipariş verebilecek diyorlar. Eğer doğruysa. Ama ön sipariş ödemesi 175 bin olacakmış.
|
Tesla ileride milli güvenlik meselesi olacak gibime geliyor. Heklenebilir bilgisayarların trafikte olması son derece tehlikeli.
|
Teslaları bir ben mi sevmiyorum. Tasarımı çok kötü geliyor bana. |
Niye balon olsun ya. Ne güzel araba yapmış Tesla çalışanları. Siz yıllarca arıza bakım ve yedek parça satışından müşterinin kanını emen, sanayide ve serviste sabahlatan Alman ve Fransız arabalarına alışmışınız. Tesla bu kan emici düzene dur dedi. Kanınızı emmeyen bir otomobil firması görünce balon diyorsunuz. Yazıktır günahtır, insanlar parayı yolda bulmuyor. Tesla'nın tek şanssız yanı sahibi Elon Musk'ın siyasete bulaşmış olması. Ticaret yapan bir kişinin siyasete bulaşması kadar ahmakça bir şey olamaz. O da hatasını anladı bence. |
Alman Hans'ın 45 bin Euro'ya aldığı Berlin'de üretilen arabayı biz 40 bin Euro'ya alıyoruz. Cumhuriyet Tarihinde böyle bir kampanya görülmemiştir. Tabiki yok satar. İddia ediyorum aylık 50 bin getirsin hepsini satar.
|
Benzer içerikler
- biyografi sözleri
- instagram profesyonel hesaptan çıkma
- instagram reels video indir
- tiktok hesap silme
- priv isimleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X